Valentijn

VIER DE LIEFDE BIJ VAN DER VALK HOTEL ZALTBOMMEL-A2

Ontdek de romantische sfeer van Valentijnsdag bij Hotel Van der Valk Zaltbommel. Verwen jezelf en je geliefde met ons speciale Valentijnsdiner of kies voor een romantisch arrangement. Geniet samen van heerlijk eten en creëer onvergetelijke herinneringen op deze bijzondere dag. Reserveer nu voor een romantisch uitje bij ons hotel.

Op woensdag 14 februari 2024 nodigen wij u uit voor een speciaal Valentijnsdiner, een ware portie liefde geserveerd met heerlijke gerechten. Reserveer een romantisch tafeltje in onze sfeervolle wijnbar, met intieme ronde tafeltjes speciaal voor twee personen. Gelegen op een verhoogd gedeelte van Restaurant Salt, combineert u privacy met de gezelligheid en sfeer van het hotelrestaurant. Begin uw romantische avond met de perfecte ingrediënten bij ons!

Verras uw geliefde met Valentijn en geniet met zijn tweeën van een Romantische overnachting. Geniet samen van een heerlijk 3-gangen diner en slaap samen lekker lang uit in het kingsize bed. De volgende dag staat een uitgebreid ontbijt klaar.

Loop gezellig binnen voor een kop koffie en een gebakje van Patisserie de Rouw uit Vught, een kleine hap van onze à la carte lunchkaart, een gezellige borrel of voor een lekkere aperitief voor het diner met vrienden of collega's. Zo kunt u heerlijk genieten van onze wijnen, speciaalbieren of verschillende Gin variaties.