Valentijnsdag-Hotel-Zaltbommel

Valentijnsdag 2020

Het is weer bijna Valentijnsdag! Dit feest van de liefde wordt in steeds meer landen gevierd. Helaas wordt dit ook steeds commerciëler en liggen de winkels vol cadeaus. Wij gaan terug naar de 14e eeuw naar de oorsprong van deze dag, namelijk naar het vieren van de liefde. Waar kan dit beter dan in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2?

Reserveer een tafel

Valentijnsdiner € 33.50

Speciaal voor Valentijnsdag serveren wij op zaterdag 14 februari 2020 een portie liefde! Dit doen wij met een heerlijk diner. De liefde van de man (en vrouw) gaat immers door de maag toch?

ROMANTISCHE SETTING

In onze sfeervolle wijnbar van het Van der Valk Hotel reserveren wij voor u een tafeltje. De wijnbar heeft namelijk intieme ronde tafeltjes, speciaal voor 2 personen. Bovendien bevindt deze locatie zich op een verhoogd gedeelte van het Restaurant Salt in Hotel Zaltbommel. Zo zit u privé, maar ook met de gezelligheid en sfeer van het restaurant. De eerste ingrediënten voor een romantisch avondje zijn dus al binnen!

INHOUD

Tijdens Valentijnsdag 2020 serveren wij een speciaal 3 gangen Valentijnsdiner in het Valentijnsthema. Het menu, dat blijft een verrassing! Het 3 gangen verrassingsmenu heeft twee gerechten per gang. Zo hoeft u op de avond zelf alleen maar te kiezen uit één van de gerechten. Heeft u uw keuze gemaakt? Onze koks zorgen voor 3 heerlijke gerechten met producten die de verliefdheidsmeter flink laten stijgen. Bovendien adviseert jullie persoonlijke kelner jullie graag over een bijpassend wijnarrangement. Dat is onze portie liefde die wij graag serveren! 

BESCHIBAARHEID & AANVANG

Reserveren is mogelijk op 14 februari 2020. Reserveer uw tafel tussen 17.00 uur en 21.00 uur en wij zorgen voor een culinair en romantisch avondje met z'n tweeën. 

PRIJS VALENTIJNSDINER

Het diner bedraag € 33.50 p.p.

Reserveer een tafel

Valentijnsdiner à la carte

INHOUD A LA CARTE DINER

Houden u en uw Valentijn niet zo van verrassingen, kies dan in plaats van het verrassingsmenu voor het 3 gangen Menu de Chef met twee keuzes per gang. Graag helemaal uw eigen diner samenstellen? Maak dan uw keuze uit de gerechten van onze à la carte dinerkaart. 

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

Zowel het Menu de Chef als het à la carte menu van Restaurant Salt zijn dagelijks beschikbaar dus ook op een andere dag dan Valentijnsdag zelf. Reserveer uw tafel tussen 16.30 uur en 21.00 uur.

Reserveer een tafel

Valentijn Arrangement € 89.50

INHOUD VALENTIJN ARRANGEMENT

Doe eens gek en laat de auto staan, het Valentijnsarrangement van Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 is namelijk heel scherp geprijsd. Hier gaat u zeker punten mee scoren! Zo genieten beiden ook samen van dat bijpassende wijnarrangement. Bekijk ons Valentijn Arrangement inclusief:

  • Overnachting in een Superior Room
  • Welkomstdrankje bij aankomst
  • 3 gangen Valentijnsmenu op de dag van aankomst
  • Rozenblaadjes op de kamer
  • Live Cooking ontbijtbuffet
  • Late check out om 12.00 uur

BESCHIKBAARHEID

Het Valentijn Arrangement is beschikbaar op Valentijnsdag 14 februari 2020.

PRIJS

Tweepersoonskamer : € 89.50 p.p.

Boek dit arrangement