Valentijnsdag-Hotel-Zaltbommel

Valentijnsdag 2022

Meer informatie volgt op deze website.

 

Bent u er ook zo aan toe om even weg te zijn met uw geliefde en weer even uit eten te kunnen samen? Speciaal voor jullie hebben we een heel bijzonder Romantisch Valentijnsarrangement samengesteld. Uiteraard veilig en vertrouwd! Boek dit arrangement en laat uzelf door ons helemaal in de watten leggen. 

U kunt kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang. 

ROMANTISCH UIT ETEN

Kent u dat 'restaurantgevoel' nog? Het gevoel alsof u er écht even helemaal uit eten bent? Dat gevoel dat er zoals vanouds voor u gekookt wordt en dat u geniet van prachtig opgemaakte borden met gerechten van goede kwaliteit? Goed nieuws! Dat gevoel gaan wij jullie weer laten ervaren! Met ons Romantisch Arrangement ontzorgen wij u graag, zodat u volop kunt genieten.

Lees meer over dit arrangement

BESCHIKBAARHEID

Het Romantisch Arrangement is beschikbaar op 12, 13 en 14 februari 2022. Het arrangement is kosteloos te annuleren tot 24 uur voor aanvang.

PRIJS

Tijdens uw verblijf kiest u uit 3 verschillende kamertypes. Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Welke kamer kiest u?

Bekijk de prijzen

THUIS UIT ETEN

Liever thuis de liefde vieren? Bestel onze ontbijt- of brunchbox en geniet samen van alle heerlijke lekkernijen! Met onze complete maaltijdboxen hoeft u nergens meer aan te denken.

Bestel hier uw maaltijdbox