Tesla-supercharger-Hotel-Zaltbommel

Tesla superchargers

LAADPLEIN ZALTBOMMEL

Sinds 2019 is Van der Valk Hotel Zaltbommel een Tesla Supercharger locatie met maar liefst 16 oplaadpunten. Met deze superchargers kan uw Tesla in slechts 15 tot 20 minuten worden opgeladen! Met de komst van het laadstation in Zaltbommel kunt u als Tesla rijder op een centrale locatie in Nederland opladen terwijl u geniet van de goede horeca-faciliteiten van het Van der Valk hotel.

BEREIKBAARHEID

Het laadplein in Zaltbommel met de Tesla superladers bevindt zich op een centrale locatie in Nederland pal tussen Utrecht en ’s-Hertogenbosch. Vanaf afslag 17 op de A2 is het supercharger-station gemakkelijk bereikbaar op 450 meter afstand. Het laadstation bevindt zich op parkeerplaats P2 Meetings & Events van het Van der Valk Hotel in Zaltbommel.

SNEL WEER 'EN ROUTE'

De Tesla Supercharger is eenvoudig te bedienen en werkt hetzelfde als de thuislader. Laden met een supercharger gaat met een maximale laadcapaciteit en met een maximumsnelheid van 120kW. De maximum laadsnelheid is echter afhankelijk van het type voertuig. De 16 Tesla superchargers zijn alleen geschikt voor Tesla auto’s. Rijdt u een andere elektrische auto? Op het laadplein van Hotel Zaltbommel staan ook 12 universele Allego laders.

RECHARGE YOURSELF

Het laadstation is recht voor de ingang. Loop tijdens het laden dus gerust naar binnen voor een toiletbezoek of een kop koffie. De vele gratis flexplekken, de gratis wifi en de goede stroomvoorzieningen bij de tafels zorgen ervoor dat u snel weer bent ingelogd en comfortabel kunt doorwerken. Heeft u meer tijd? Geniet van een lunch of een diner in Restaurant Salt. Wij zorgen ervoor dat u binnen de gewenste tijd weer op weg bent.

Bekijk ook: