Meetings & Events
Vergaderzaal-Boardroom-Hotel-Zaltbommel

Vergaderen

Voor een vergadering of (meerdaagse) bijeenkomst op een centrale locatie in midden-Nederland bent u bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het bepalen van de juiste zaal en verzorging en assisteren u met maatwerkadvies.

Vraag offerte aan

MODERNE VERGADERZALEN

Het zalencentrum van Hotel Zaltbommel beschikt over 13 vergaderzalen met een zalencapaciteit van 29 m2 tot 238 m2. Alle 13 zalen zijn modern ingericht om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Zo profiteert u van de volgende faciliteiten:

  • Veel natuurlijk daglicht door de grote ramen
  • Luxe en comfortabel meubilair
  • Stopcontacten ingebouwd in de tafels
  • Plug & Play audiovisuele apparatuur 
  • Gratis snelle en sterke WIFI verbinding
  • Gratis parkeren en gratis e-chargen

Zalenoverzicht

BIJZONDER VERGADEREN

Plant u de zoveelste vergadering en wilt u uw deelnemers actief betrokken houden? Vergaderen hoeft niet saai te zijn! Als enige Van der Valk in Nederland beschikt Hotel Zaltbommel over vijf bijzondere themazalen. Deze zijn één voor één inspirerend en hebben een groot aandeel op de productiviteit en effectiviteit van uw bijeenkomst.

Bekijk deze zalen

VERGADERARRANGEMENT

Tijdens uw vergadering maakt u gebruik van ons vergaderarrangement, eventueel aangevuld met uw extra wensen. Met dit arrangement wordt u volledig in de watten gelegd. Zo staat er Spa-water op de tafel in de zaal en heeft u onbeperkt toegang tot de "Break-Out" ruimte pal naast de zaal. Het voordeel van zo'n Break Out ruimte:

  • U bepaalt zelf uw pauzemomenten
  • U niet door ons gestoord in de zaal
  • Geen koffiekannen, maar verse bonenkoffie
  • De versnaperingen worden continu bijgevuld

BEREIKBAARHEID

Van der Valk Hotel Zaltbommel is gelegen direct aan de snelweg langs de A2 tussen Utrecht en ’s-Hertogenbosch. Vanaf afslag 17 Zaltbommel bent u na 450 meter op locatie. De gunstige ligging aan de A2 centraal in Nederland maakt deze vergaderlocatie uiterste geschikt als centraal meeting point.

PARKEREN

Het vergadercentrum is bereikbaarbeid via een aparte ingang Meetings & Events. Parkeer uw auto op parkeerplaats P2 direct voor de ingang. Parkeren is gratis. In het zalencentrum wordt u hartelijk verwelkomd en naar de betreffende zaal begeleid. 

Vraag offerte aan

Bekijk ook:

Onze tip:
Sluit uw vergadering af met een informele borrel in ons M.C. Café. Wij adviseren u graag over de borrelmogelijkheden.