Fitness-Hotel-Zaltbommel

Hotel met fitness Zaltbommel

Uw gezondheid is belangrijk. Blijf daarom in vorm tijdens uw verblijf in ons hotel met fitness! Om uw persoonlijke sportritme te behouden, bieden wij uitgebreide sportfaciliteiten. Zo ontbreekt het u aan niets tijdens een verblijf in Van der Valk Zaltbommel!

Als gast van Hotel Zaltbommel heeft u de vrijheid om te kiezen uit twee opties;

HOTEL MET EIGEN FITNESSRUIMTE

Ga voor een rustige individuele sessie in de private fitnessruimte van het Van der Valk hotel. Deze fitnessruimte is kleinschalig en is uitgerust met alle benodigde basisapparatuur voor een goede work-out. Hier maakt u gebruik van de cardio-apparaten, dumbells en krachtstations zoals te zien op bovenstaande foto.

De private fitness is geopend vanaf 6.00 uur 's ochtend tot 0.00 uur 's nachts. Graag vragen wij u een handdoek mee te nemen. Tevens liggen er in de fitnessruimte handdoeken die u kunt gebruiken. In de fitnessruimte is gratis bronwater beschikbaar. Douchen is mogelijk op uw hotelkamer.

FITNESSCLUB ZALTBOMMEL

Naast de private fitness, biedt dit Van der Valk hotel met fitness ook een 2e optie. Wordt u liever meegenomen door de energie van andere sporters en heeft u voorkeur voor een sportsessie in een proffesionele Fitness Club? Dan bent u bij onze buren aan het juiste adres! Als hotelgast maakt u gratis gebruik van alle faciliteiten bij Fitnessclub Zaltbommel. De ingang bevindt zich op parkeerplaats P2 links van de ingang Meetings & Events.

Fitness Club Zaltbommel biedt een groot scala aan moderne fitnessapparatuur. Doet u liever mee aan een groepsles? Bekijk het groepslesrooster om een tijdstip te vinden dat past in uw dagprogramma. Tevens is het mogelijk om, tegen betaling, gebruik te maken van de sauna en de zonnebank. Douches zijn aanwezig in de fitness.

Fitness Club Zaltbommel is op maandag t/m donderdag open van 07.00 tot 22.30 uur, vrijdag open van 07.00 tot 21.30 uur en zaterdag en zondag geopend van 09.00 tot 17.00 uur

Welke sportsessie gaat het worden? U beslist!

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze hotelreceptie.

Neem contact op

Bekijk ook: