Fitness-Hotel-Zaltbommel

Hotel met fitness Zaltbommel

Uw gezondheid is belangrijk. Blijf daarom in vorm tijdens uw verblijf in ons hotel met fitness! Om uw persoonlijke sportritme te behouden, bieden wij uitgebreide sportfaciliteiten. Zo ontbreekt het u aan niets tijdens een verblijf in Van der Valk Zaltbommel!

Als gast van Hotel Zaltbommel heeft u de vrijheid om te kiezen uit twee opties;

HOTEL MET EIGEN FITNESSRUIMTE

Ga voor een rustige individuele sessie in de private fitnessruimte van het Van der Valk hotel. Deze fitnessruimte is kleinschalig en is uitgerust met alle benodigde basisapparatuur voor een goede work-out. Hier maakt u gebruik van de cardio-apparaten, dumbells en krachtstations zoals te zien op bovenstaande foto.

De private fitness is geopend vanaf 6.00 uur 's ochtend tot 0.00 uur 's nachts. Graag vragen wij u een handdoek mee te nemen. Tevens liggen er in de fitnessruimte handdoeken die u kunt gebruiken. In de fitnessruimte is gratis bronwater beschikbaar. Douchen is mogelijk op uw hotelkamer.

FITNESSCLUB ZALTBOMMEL

Ontdek onze 2 fitnessopties! Kies voor privéfitness in ons hotel of deel de energie van andere sporters in Fitnessclub Zaltbommel, gratis voor hotelgasten. Moderne apparatuur en groepslessen beschikbaar. Sauna, zonnebank (tegen betaling) en douches aanwezig. Open ma-do 07.00-22.30u, vr 07.00-21.30u, za-zo 09.00-17.00u.

Welke sportsessie gaat het worden? U beslist!

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze hotelreceptie.

Neem contact op

Bekijk ook: