Elektrisch-laden-Hotel-Zaltbommel

Elektrisch laadstation

(SNEL)LADEN AAN DE A2

Gemakkelijk uw elektrische auto opladen tussen Den Bosch en Utrecht terwijl u bij geniet van een ontbijt, lunch of diner: dat kan in Zaltbommel! Sinds januari 2020 beschikt Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 naast Tesla laders ook over 12 universele oplaadpunten voor elektrische auto's.

VERANTWOORD ONDERNEMEN

De uitbreiding van het laadplein op deze centrale locatie biedt u als ‘mobiele’ ondernemer anno 2020 veel flexibiliteit. Vanaf afrit 17 op de A2 bent u in 450 meter op bestemming en de horecafaciliteiten van het hotel bieden u de perfecte laadoplossing. Bovendien past elektrisch rijden binnen het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wachten is nog nooit zo verantwoord en aangenaam geweest!

BINNEN 30 MINUTEN GELADEN

Het elektrische laadplein bevindt zich op parkeerterrein P2 Meetings & Events van Hotel Zaltbommel. Naast Tesla superchargers treft u hier 12 universele Allego laders, waarmee u uw auto op verschillende snelheden kunt opladen. Afhankelijk van de tijd die u verwacht door te brengen in het hotel, maakt u een keuze uit 2 type laders:

Allego 50kW Fast Charger (DC)
Met de Fast Charger van Allego is het mogelijk om binnen 30 tot 60 minuten 125 tot 250 km range toe te voegen. Deze laders hebben een maximum laadsnelheid van 50kw, uiteraard wordt de maximale laadsnelheid door het voertuig zelf bepaald. Om een snellader te kunnen gebruiken heeft u een CHAdeMO of Combo2-aansluiting op je e-auto nodig. De lader is niet bedoeld voor plug-in auto’s. Er zijn totaal twee Fast Chargers beschikbaar op het terrein.

Allego 22KW Regular Chargers (AC)
Heeft u meer tijd en hoeft uw auto niet binnen een half uur weer volledig bijgeladen te zijn? Of is uw auto niet geschikt voor snelladen? Dan staan er 10 laadpunten tot uw beschikking die uw elektrische auto tot een maximale snelheid van 22kW bijladen. Op deze 10 laadpunten kunt u laden met de Type 2 stekker. 

(SNEL)LAADSERVICE VAN HOTEL ZALTBOMMEL

Terwijl uw auto oplaadt, bent u van harte welkom in één van de horecafaciliteiten van het hotel. Neem plaats in het M.C. Café of Restaurant Salt op één van onze vele gratis flexplekken en geniet van een kop koffie, lunch of diner. De tafels zijn voorzien van stroompunten en met de gratis wifi vervolgt u eenvoudig uw werkzaamheden.

BETALEN MET DE SMOOV APP

Laden en betalen gaat met de MSP laadpas en met de Smoov App. Voor de Fast Chargers kunt u ook contactloos betalen met uw bankpas of creditcard.  

Bekijk ook: