Receptiezaal in Zaltbommel

Is de datum voor de afscheidsreceptie van uw collega, het familiejubileum of jaarafsluiting bekend?  Dan zorgen wij voor de rest! Van der Valk Hotel Zaltbommel is dé locatie met voldoende capaciteit voor ieder type gezelschap, biedt u goede service en beschikt over een professioneel salesteam.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

UW RECEPTIE BIJ HOTEL ZALTBOMMEL

Bij Van der Valk Hotel Zaltbommel zorgen we ervoor dat u al vanaf het eerste contactmoment wordt ontzorgd. Onze ervaren sales medewerkers stellen de juiste vragen om een helder beeld te krijgen voor een passende offerte op maat. We begeleiden u door het proces en bewaken de deadlines. Bovendien hebben zij een groot netwerk met betrouwbare leveranciers. Zo hoeft u zelf niets meer te regelen en kunt u het uit handen geven aan onze medewerkers.

8 OPTIES VOOR UW RECEPTIEZAAL

Het zalencentrum van Van der Valk Hotel Zaltbommel telt 13 zalen met voor ieder wat wils. Voor recepties van 50-300 personen adviseren wij de Bommelerwaard 2 of Maaszaal. Voor kleinschalige recepties zijn Waal 3, Disco, Chalet en Jungle een geschikte zaal. Vooral de laatstgenoemde 3 zalen zijn een absolute aanrader! De themazalen zijn uniek in Nederland en geven de receptiezaal een sfeervolle uitstraling. Voor een receptie in een openbare ruimte adviseren wij de hotelbar M.C. Café of de wijnbar in Restaurant Salt.

Bekijk het zalenoverzicht

CULINAIRE INVULLING

“Ontzorgen” doen we ook op het gebied van eten en drinken. Van der Valk staat niet voor niets bekend om de goede service en de goede prijs-kwaliteit. Bij Hotel Zaltbommel stemmen we graag het assortiment hapjes en drankjes af: van traditionele snacks tot moderne gerechtjes en van Hollands assortiment tot buitenlandse dranken. Wilt u een maaltijd vullende optie? Denk dan aan een Walking Dinner tijdens de receptie of het Live Cooking buffet ter afsluiting.

TYPE RECEPTIES

Hotel Zaltbommel is ervaren met het organiseren van de volgende recepties:

Neem contact op voor een offerte op maat en ervaar zelf hoe fijn het is om ontzorgd te worden!

Neem contact op