Eindejaarsbijeenkomst

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw eindejaarsbijeenkomst of nieuwjaarsbijeenkomst? Met ruim 18.000 m2 aan oppervlak biedt Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 voor elke aangelegenheid een mooie invulling. Neem vrijblijvend contact op en wij zorgen voor de rest!

Vraag offerte aan

OPENBARE RUIMTES

In het M.C. Café, Restaurant Salt of de wijnbar geniet u van een informeel samenzijn met uw collega’s. Wij zorgen ervoor dat er in deze ruimte een gedeelte voor jullie wordt gereserveerd. Zo zit u wel met uw gezelschap bij elkaar en ervaart u tevens nog de gezelligheid van de andere gasten.

BESLOTEN ZALEN

Voor een besloten bijeenkomst kunt u terecht in ons zalencentrum. De 13 zalen varierend in grootte van 29 m2 tot 238 m2 lenen zich perfect voor een bedrijfspresentatie, personeelsfeest, besloten diner of jubileumactiviteit. We adviseren graag welke ruimte het beste aansluit bij uw wensen. Deze zaal wordt tegen een vergoeding dan exclusief voor u afgehuurd. 

Bekijk alle zalen

CULINAIRE INVULLING

Voor de culinaire invulling is de keuze aan u. Geniet van een assortiment warme en koude hapjes, een informeel Walking Dinner met gerechtjes naar keuze of een luxe gangendiner aan tafel geserveerd. Voorkeur voor een buffet? Ons uitgebreide Live Cooking Buffet biedt voor ieder wat wils. In de open keuken aanschouwt u de live bereiding van de gerechten. Als aanvulling bieden we ook graag een drankarrangement op maat. 

GROEPSACTIVITEITEN

Wilt u een culinaire middag of avond combineren met een groepsactiviteit? Hier zijn een paar voorbeelden van leuke activiteiten in de buurt van het hotel. Uiteraard kunnen wij ook het (groeps)vervoer voor jullie regelen.

  • Varen op de Binnendieze in Den Bosch
  • Escape room
  • Bootcampsessie met een personal trainer
  • Kookworkshop
  • Solex rijden of Deux Cheveaux-tour
  • Karten
  • Golf clinic
  • Waterskien
  • SUP'pen op de Zandmeren
  • En nog veel meer ...

VAN DER VALK GIFTCARD

Bent u op zoek naar een cadeau om uw werknemers mee te verrassen? Dan is de Van der Valk Giftcard een perfect cadeau! Hiermee kunt u prettig en vertrouwd genieten van een overnachting in een favoriete hotel naar keuze! 

Bestel de Giftcard


MAAK EEN AFSPRAAK

Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over uw eindejaarsbijeenkomst of nieuwjaarsevenement. Bel dan naar het directe telefoonnummer 0418 799 094 of mail uw vraag naar reserveringen@zaltbommel.valk.com. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag over onze mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Zalenoverzicht