Meetings & Events

Verrassende vergaderlocaties

Omgeving en sfeer zijn van grote invloed op de effectiviteit en productiviteit van uw zakelijke bijeenkomst. Vergaderen op een unieke manier? Laat u inspireren door onze vijf inspirerende zalen, ze doen u versteld staan! Welke ruimte u ook kiest, deze absolute out-of-the-box omgevingen lenen zich perfect als creatieve brainstormlocaties voor uw meeting en zorgen voor meer interactie bij uw deelnemers.

Vraag offerte aan

Zalenoverzicht

Yellow Room

Houdt u van een mentale uitdaging? Kies onze Yellow room! De naam verraadt het al… de hele ruimte is geel: van plafond tot meubels! De kleur activeert de hersenactiviteit en geeft de spieren een energieboost.

Brainstormen in een gele omgeving? Geel heeft een positieve invloed op onze stemming en op onze productiviteit. Het wordt vaak geassocieerd met warmte en nieuw leven. Het maakt ons optimistisch en blij, creëert enthousiasme en prikkelt ons zenuwstelsel. Ervaar zelf dat je originele gedachten worden geprikkeld en je helpt om nieuwe ideeën te bedenken. Have a yellow day!

Klik hier voor een 360° foto van de Yellow Room 

Jungle

Onze Jungle is voor de echte avonturiers! In deze ruimte worden uw wildste ideeën werkelijkheid. Wist u dat de meest gekke ideeën vaak leiden tot het beste idee van de dag? Dat is waarom u plaats moet nemen in één van de stoelen en u moet laten inspireren door de planten en dieren in de zaal.

Bent u al in de mood voor creativiteit? Stelt u zich een dier voor waarvan de naam begint met de eerste letter van uw naam. Vergelijk nu dat dier met een plant of boom waarvan de naam begint met dezelfde letter. Deze ruimte inspireert u voor deze oefening!

Klik hier voor een 360° foto van de Jungle 

Botanic Garden

In onze Botanic Garden waant u zich geheel terug in de natuur! Studies tonen aan dat kunstnatuur vergelijkbaar is met de effecten die echte natuur op ons heeft, mits het er levensecht uitziet. En dat is in deze ruimte zeker het geval! Het voelt alsof je de hele dag buiten bent geweest! Strijk neer in de schommelstoelen en de creativiteit komt vanzelf los. Kom gerust langs en ervaar het zelf!

We leven steeds meer in stedelijke omgevingen en het drukke alledaagse leven eist aandacht en levert stress. Een natuurlijke omgeving geeft rust en heeft positief effect op de gezondheid. Natuur is goed voor de concentratie, helpt onze gedachten op een rijtje te zetten en geeft ons een ontspannen gevoel. Informatie verwerken wordt zo gemakkelijker! Alleen de aanwezigheid van planten verhoogt de productiviteit met 6% en het creativiteitsniveau met zelfs 15%!

Klik hier voor een 360° foto van de Botanic Garden 

Chalet

Rodelend de vergadering door? Welkom in ons Chique Chalet! Terwijl je neerploft op de zachte stoelen en aanschuift aan de houten tafel heb je een schitterend uitzicht over de Oostenrijkse bergen. Het is alsof je bovenop de berg staat en geniet van de rust en het uitzicht! 

Wist je dat een leeg hoofd en ontspannen lichaam zorgen voor de meest creatieve ideeën? Onze geest gaat namelijk op zoek naar vernieuwing wanneer het niet belast wordt, zoals bij activiteiten die weinig van je vragen. In deze rustgevende setting komen de ideeën dus vanzelf!

Klik hier voor een 360° foto van het Chalet 

Disco

Wist u dat de beste ideeën passen op de achterkant van een bierviltje? Onze Disco twist and shout u naar de beste creatieve ideeën! Zet de muziek aan, laat u inspireren door de ruimte en de kleuren van de vloer en laat uw gedachten de vrije loop voor de beste ideeën!

Klik hier voor een 360° foto van de Disco