Ontbijt-Zaltbommel

Handige tips!

Wifi

Overal in het hotel maakt u gratis gebruik van de snelle en draadloze internetverbinding. Selecteer het 'Guest-Valk-Zaltbommel' Wifi signaal, ga akkoord met de voorwaarden en u bent online. 

Huisdieren

In Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 zijn huisdieren uitsluitend toegestaan op het terras. Binnen worden (i.v.m. de hygiëneregels) huisdieren niet toegelaten m.u.v. aangelijnde geleidehonden of hulphonden.

Roomservice

Onze roomservice is dagelijks te bestellen van
- maandag t/m zaterdag van 17.00 tot 21.00 uur.
- zondag van 16.30 tot 21.00 uur.

Bekijk het menu op uw tv of neem contact op met onze receptie. Voor roomservice brengen wij € 15.00 servicekosten in rekening.

Kidsroom

Van der Valk Hotel Zaltbommel beschikt over een prachtige kidsroom met veel speelgoed in het restaurant. Terwijl u als ouder plaatsneemt in ons restaurant, ziet u vanaf uw tafel uw kind(eren) spelen in de kidsroom.

Virtual tour

Bent u weleens bij ons binnen geweest? U bent van harte uitgenodigd voor een persoonlijke rondleiding voor het hotel. Uiteraard kan dit ook vanachter uw bureau. Maak een exclusief bezoek voor ons hotel via de virtual tour. Bekijk virtual tour

Rolstoelvriendelijk

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 is rolstoeltoegankelijk; er zijn extra ruime doorgangen, apart toilet, drempelvrije ruimtes, invalide parkeerplaatsen en liften naar alle etages. Ook beschikken we over 1 mindervalidekamer. Geeft u bij uw reservering aan of u hiervan gebruikt wenst te maken? 

DHL lockers

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 beschikt over 96 DHL lockers. Deze lockers kunnen (externe) gasten gebruiken om hun pakketje op te halen. Het is ook mogelijk om hier uw retourpakketje achter te laten. 

Shop

Bent u op zoek naar een leuk souvenir of bent u iets vergeten? Bekijk onze vitrines in onze hotel lobby, hier worden leuke cadeaus verkocht. Tip: Geef ook eens een Van der Valk Giftcard of een gepersonaliseerde hotelvoucher cadeau! 

Zin in een lekker tussendoortje? In onze lobby hebben wij een shop beschikbaar met verschillende producten. Denk aan chocolade, chips en snoep. Maar ook diverse soorten drankjes. Heerlijk voor tijdens uw verblijf of wanneer u uw auto aan het laden bent!

U kunt bij ons ook heerlijke Van der Valk geurstokjes kopen. Vul je huis met nieuwe energie met deze geurstokjes, en laat de ruimtes op natuurlijke en stijlvolle wijze heerlijk ruiken. Voor meer informatie kunt u bij de receptie terecht.