Kerstdiner

Wilt u deze kerst extra speciaal maken? Laat uzelf verwennen tijdens de feestdagen en geniet van een verrukkelijk kerstdiner. Op kerstavond serveren wij een spetterend 3 of 4-gangen kerstdiner in Restaurant Salt. Op eerste en tweede kerstdag serveren wij een heerlijk 4-gangen kerstdiner. Kom onbezorgd genieten van de heerlijke gerechten, de enthousiaste bediening en de sfeervolle ambiance. De kinderen genieten van een speciaal kinderkerstmenu.

MOGELIJKHEID

DATUM TIJDEN MOGELIJKHEID
24 december 2023 (kerstavond) 17:00 - 20:00 3 of 4-gangen kerstmenu
25 december 2023 (1ste kerstdag) 16:00 - 20:00 4-gangen kerstmenu
26 december 2023 (2de kerstdag) 17:00 - 20:00 4-gangen kerstmenu

MENU

3-gangen kerstmenu (kind) 26.50

3-GANGEN KERSTDINER

VOORGERECHTEN:

Tomatensoep
Courgette - bosui

Parmaham
Meloen - kruidensla

Gerookte Zalm
Avocadocreme − dun gesneden zalm - kruidensla

 

HOOFDGERECHTEN:

Zeebaars
Remouladesaus - frietjes - warme groenten

Biefstuk
Frietjes - warme groenten

Poffertjes
Stroop - poedersuiker - roomboter


DESSERT:

Kerstdessert
Met een verrassing

 

*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu.

3-gangen kerstmenu 59.50

3-GANGEN KERSTDINER

VOORGERECHTEN:

Eendenborst
Eendenlever - pompoen - rode biet - kastanje vinaigrette

Zalm & paling
Zalm terrine - palingmousse - aardpeercréme - rode biet structuren - kruidensla

Steak tartaar
Truffelmayonaise – gerookte eidooier – cornichon – kruidensla -  Parmezaan krokant

Vergeten groente
Pastinaak – aardpeer – pompoen – schuimige geitenkaas – rode biet

 

HOOFDGERECHTEN:

Tournedos
Runderhaas – pepersaus

Duo van hert
Biefstuk van hert – stoof van hert  - port saus

Zeebaars
Op de huidgebakken zeebaars – groene asperge – hollandaise saus

Griet & gamba
Grietfilet v/d plancha – gamba – kreeftensaus

Ravioli
Ravioli van bloemkool & beurrenoisette – broccoli – hollandaise saus – hazelnoot


DESSERT:

Granddessert
Een proeverij van zoetigheden uit eigen patisserie

kaas
Assortiment van 5 kazen – honing – vijgen/notenbrood.

 

*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu.

4-gangen kerstmenu 64.50

4-GANGEN KERSTDINER

AMUSE

VOORGERECHTEN:

Eendenborst
Eendenlever - pompoen - rode biet - kastanje vinaigrette

Zalm & paling
Zalm terrine - palingmousse - aardpeercréme - rode biet structuren - kruidensla

Steak tartaar
Truffelmayonaise – gerookte eidooier – cornichon – kruidensla -  Parmezaan krokant

Vergeten groente
Pastinaak – aardpeer – pompoen – schuimige geitenkaas – rode biet

SOEP:

Pompoensoep
Kokos – pompoen – bosui

Tomatensoep
bosui – courgette

Schaaldieren soep
venkel – bosui – Noorse garnalen

HOOFDGERECHTEN:

Tournedos
Runderhaas – pepersaus

Duo van hert
Biefstuk van hert – stoof van hert  - port saus

Zeebaars
Op de huidgebakken zeebaars – groene asperge – hollandaise saus

Griet & gamba
Grietfilet v/d plancha – gamba – kreeftensaus

Ravioli
Ravioli van bloemkool & beurrenoisette – broccoli – hollandaise saus – hazelnoot


DESSERT:

Granddessert
Een proeverij van zoetigheden uit eigen patisserie

kaas
Assortiment van 5 kazen – honing – vijgen/notenbrood.

 

*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu.

Wilt u een tafel reserveren?

Let op: Wanneer u een tafel reservering wilt maken voor boven de 12 personen, kunt u contact op nemen met ons. Via reserveringen@zaltbommel.valk.com of bellen naar 0418-799094.