Meetings & Events
Congreszaal-Auditorium-Van-der-Valk-Zaltbommel-A2

Moderne congreszaal in Zaltbommel

Op zoek naar een congreslocatie tot 300 personen in Midden-Nederland met goede service, moderne faciliteiten en gratis parkeermogelijkheden? Boek bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 en wij zorgen voor een zeer geslaagd evenement!

Vraag offerte aan

CENTRALE LOCATIE

Een goed bereikbare locatie centraal in Nederland is voor een grootschalig evenement van groot belang. Van der Valk Hotel Zaltbommel bevindt zich langs hoofdweg A2 tussen Utrecht en 's-Hertogenbosch. Hoofdsteden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven zijn binnen 1 uur bereikbaar.

PARKEREN EN OV

Bij Hotel Zaltbommel kunt u gratis parkeren. Het parkeerterrein biedt plek voor zo'n 350 auto's. Elektrisch laden en Tesla-laden is mogelijk. Station Zaltbommel bevindt zich op steenworp afstand en is bereikbaar per bus of taxi.

AUDITORIUM ALS UNIEKE CONGRESZAAL

Hotel Zaltbommel heeft 3 zalen die geschikt zijn voor uw grootschalige bijeenkomst, symposium of seminar tot 300 personen. Alle zalen hebben een goede akoestiek en goede klimaatbeheersing.

  • Zaal á238 m2 met flexibele opstelling
  • Zaal á187 m2 met flexibele opstelling
  • Auditorium á238 m2 in theateropstelling

Het auditorium is als congreszaal van Zaltbommel absoluut uniek in Nederland! Dit is een voormalige bioscoop met 117 stoelen in een schuine opstelling. Door de hellende bioscoopopstelling heeft het gezelschap goed zicht op de spreker.

Zalenoverzicht

SUBZALEN

Zoekt u subruimtes nabij de plenaire congreszaal? Van der Valk Hotel Zaltbommel beschikt over 10 subruimtes varierend in grootte van 29 m2 tot 66 m2. Onze tip Van der Valk Zaltbommel beschikt over vijf creatieve themaruimtes die erg inspirerend zijn en een extra dimensie geven aan uw verhaal. Het blijft uw deelnemers zeker bij!

CATERING

Tijdens uw evenement verzorgen wij de culinaire invulling. Nabij de plenaire zaal en subzalen richten wij een "Break Out" ruimte in. Daar zijn koffie, thee, frisdranken en versnaperingen onbeperkt beschikbaar. De maaltijden verzorgen wij op ons speciale buffet, waar u geniet van een Live Cooking Lunch of Diner.

(TECHNISCHE) BEGELEIDING

In de voorbereidingen heeft u één vaste contactpersoon die u van A tot Z begeleidt in de aanloop naar het evenement. Gedurende de dag heeft u een vast aanspreekpunt voor eventuele aanvullingen of wijzigingen. Voor de technische ondersteuning maken wij graag een offerte op maat.

Vraag offerte aan

Bekijk ook: