Meetings & Events

Congreslocatie

Op zoek naar een congreslocatie tot 300 personen in midden-Nederland met goede service, moderne faciliteiten en gratis parkeermogelijkheden? Boek bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 en wij zorgen voor een zeer geslaagd evenement!

Vraag offerte aan

LOCATIE

Voor een grootschalig evenement is een goed bereikbare locatie centraal in Nederland is van groot belang. Het Van der Valk hotel in Zaltbommel bevindt zich op hoofdweg A2 tussen Utrecht en 's-Hertogenbosch. Hoofdsteden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven zijn binnen 1 uur bereikbaar. Voor het zalencentrum is gratis parkeren mogelijk. Het parkeerterrein biedt plek voor zo'n 350 auto's. Tevens is elektrisch laden en e-laden mogelijk. Station Zaltbommel bevindt zich op steenworp afstand en is bereikbaar per bus of taxi.

CONGRESZALEN

Deze zalen van Hotel Zaltbommel zijn uiterst geschikt voor uw grootschalige bijeenkomst:

  • Zaal à 238 m2 met flexibele opstelling
  • Zaal à 187 m2 met flexibele opstelling
  • Auditorium à 238 m2 met vaste hellende opstelling in theater
  • 10 subruimtes varierend in grootte van 29 m2 tot 66 m2

VERZORGING

Tijdens uw evenement zorgen wij voor de culinaire invulling. Nabij de plenaire zaal en eventuele subzalen richten wij een Break Out ruimte in. Zo zijn koffie, thee en frisdranken onbeperkt beschikbaar. Ook de diverse zoetigheden, snacks en gezonde versnaperingen worden gedurende dag continu bijgevuld. Wij serveren hier graag ook een drankje als informele afsluiting. De maaltijden worden verzorgd bij ons speciale buffetgedeelte, waar de gasten genieten van een Live Cooking Lunch of Live Cooking Diner. 

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

In de voorbereidingen heeft u één vaste contactpersoon die u van A tot Z begeleid in de voorbereidingen naar het evenement. Gedurende de dag is een collega als vast aanspreekpunt voor eventuele aanvullingen of wijzigingen. Voor de technische ondersteuning maken wij graag een offerte op maat. 

Zalenoverzicht