Congreszaal-Auditorium-Van-der-Valk-Zaltbommel-A2

Congreszaal in Zaltbommel

Op zoek naar een congreslocatie tot 250 personen in Midden-Nederland met goede service, moderne faciliteiten en gratis parking? Boek bij Van der Valk Hotel Zaltbommel en wij zorgen voor een zeer geslaagd evenement!

Vraag offerte aan

CENTRALE LOCATIE

Van der Valk Hotel Zaltbommel bevindt zich langs hoofdweg A2 tussen Utrecht en 's-Hertogenbosch. Hoofdsteden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven zijn binnen 1 uur bereikbaar.

PARKEREN EN OV

Bij Hotel Zaltbommel kunt u gratis parkeren. Het parkeerterrein biedt plek voor zo'n 350 auto's. Elektrisch laden en Tesla-laden is mogelijk. Station Zaltbommel bevindt zich op steenworp afstand en is bereikbaar per bus of taxi.

AUDITORIUM ALS UNIEKE CONGRESZAAL

Hotel Zaltbommel heeft 3 zalen die geschikt zijn voor uw grootschalige bijeenkomst, symposium of seminar tot 250 personen. Alle zalen hebben een goede akoestiek en goede klimaatbeheersing.

  • Zaal á 238 m2 met flexibele opstelling
  • Zaal á 187 m2 met flexibele opstelling
  • Auditorium á 238 m2 in theateropstelling

Het auditorium is als congreszaal van Zaltbommel absoluut uniek in Nederland! Dit is een voormalige bioscoop met 117 stoelen in een schuine opstelling voor goed zicht op de spreker.

Zalenoverzicht

Offerte aanvragen 

CONGRES MET SUBZALEN

Van der Valk Hotel Zaltbommel beschikt over 10 subruimtes varierend in grootte van 29 m2 tot 66 m2. Onze tip: De vijf creatieve themaruimtes zijn erg inspirerend en geven een extra dimensie aan uw verhaal. Het blijft uw deelnemers zeker bij!

CATERING

Tijdens uw evenement verzorgen wij de culinaire invulling. Nabij de zalen richten wij een "Break Out" ruimte in. Dranken en versnaperingen zijn daar onbeperkt beschikbaar. De maaltijden verzorgen wij op ons speciale buffet, waar u geniet van een Live Cooking Lunch of Diner.

(TECHNISCHE) BEGELEIDING

In de aanloop naar het evenement heeft u één vaste contactpersoon die u van A tot Z begeleidt.. Op de dag zelf heeft u een vast aanspreekpunt voor aanvullingen of wijzigingen. Voor de technische ondersteuning maken wij graag een offerte op maat.

Vraag offerte aan

Bekijk ook: