Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen Van der Valk Zaltbommel - A2

Met onze deals boekt u de beste prijs voor een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Zaltbommel - A2! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. De deals variëren per periode dus wacht niet te lang met boeken. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen in ons prachtige hotel!

Geniet van een extra voordelig nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Zaltbommel - A2 met deze bestseller deal! Combineer uw verblijf met een bezoek aan geweldige steden als Utrecht of 's - Hertogenbosch. Met onze bestseller deal kunt u kosteloos annuleren tot 18:00 uur op de dag voor aankomst.

Voor wie definitief besloten heeft een verblijf te boeken bij Van der Valk Hotel Zaltbommel - A2 en er extra voordelig op uit wil, is de Superdeal ideaal! Ook hierbij geniet u van een heerlijke overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, tegen extra scherp tarief. De Superdeal kan, in tegenstelling tot de bestseller, niet kosteloos geannuleerd worden.

Arrangement

Dinerspecial

Met onze Dinerspecial geniet u niet alleen van een verzorgd verblijf inclusief Live Cooking ontbijtbuffet, maar zit er ook nog eens een heerlijk 3-gangen diner bij inbegrepen. Ontdek de culainaire keuken van Restaurant Salt, waar naast de échte Valk klassiekers ook trendy (vegan) gerechten op de kaart staan. Genieten doe je bij Van der Valk Zaltbommel - A2!