Dineren-Restaurant-Salt-Zaltbommel

Restaurant Salt Zaltbommel

Ons restaurant is weer geopend! Lees hier de maatregelen die wij hanteren.

Welkom bij Restaurant Salt! Het restaurant is gelegen in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 en heeft 300 couverts. Het is het hart van het hotel, waar van 's morgens vroeg tot 's avonds laat gasten worden ontvangen. Neem plaats en geniet van de moderne, warme ambiance en heerlijke gerechten.

Reserveer uw tafel

AANBOD RESTAURANT

Bekijk het reguliere aanbod of het speciale aanbod tijdens de Feestdagen.

Feestdagenaanbod

Reserveer uw tafel

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 06.30 - 22.00 uur
Zaterdag en zondag: 07.30 - 22.00 uur

GEBRUIK VAN LOKALE PRODUCTEN

In Restaurant Salt Zaltbommel geniet u van heerlijke seizoens- en streekgerechten. Onze koks werken altijd uitsluitend met dagverse producten van onze vaste en veelal lokale leveranciers.

RESTAURANTINDELING

Het restaurant in Zaltbommel is lang en smal en is aan één zijde volledig voorzien van grote ramen met mooi uitzicht over de rustgevende vijver en de dynamiek op de A2. Salt is opgedeeld in een Live Cooking gedeelte, een à la carte restaurant en een wijnbar, een verhoogd gedeelte met uitzicht over het hele restaurant. Neem in de zomer plaats op het grote aangrenzende terras.

ERVAAR RUST EN PRIVACY

Het restaurant is opgedeeld in knusse zithoekjes. De luxe materialen, stoffen en meubels hebben een geluiddempende werking en dit zorgt voor een prettige akoestiek. Zo kunt u ongestoord uw gesprek aan tafel voeren. Vele gasten ervaren altijd rust en met veel privacy, zelfs op momenten dat het restaurant druk bezocht wordt.

DE NAAM SALT

Vroeger werd Zaltbommel ook wel ‘Saltbommel’ of ‘Sautbommel’ genoemd. Deze naam verwijst naar de handel in Zeeuws zout tijdens de Middeleeuwen dat voor het toenmalige Bommel erg belangrijk was. Restaurant Salt Zaltbommel is hiernaar vernoemd.

Reserveer uw tafel

Bekijk het Feestdagen aanbod