Dineren-Restaurant-Salt-Zaltbommel

Restaurant Salt Zaltbommel

In verband met COVID-19 hanteren wij aangescherpte maatregelen.

Welkom in Restaurant Salt! Bekijk hieronder het reguliere aanbod of het specifieke aanbod tijdens de Feestdagen.

Feestdagen aanbod 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 06.30-22.00 uur 
Zaterdag en zondag: 07.30-22.00 uur  

OVER RESTAURANT SALT

Restaurant Salt Zaltbommel is gelegen in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 en heeft 300 couverts. Het is het hart van het hotel, waar van 's morgens vroeg tot 's avonds laat gasten uit het hotel, het zalencentrum en de omgeving ontvangen worden. Neem plaats en geniet van de heerlijke moderne, warme ambiance. 

Reserveer uw tafel 

RESTAURANTINDELING

Het restaurant in Zaltbommel is langgerekt en is aan één zijde volledig voorzien van lange en grote ramen met uitzicht over de rustgevende vijver en de dynamiek op de A2. Salt is opgedeeld in een Live Cooking gedeelte, een à la carte restaurant met een wijnbar en een groot terras. De wijnbar bevindt zich op een verhoogd gedeelte van het restaurant en biedt uitzicht over de langgerekte ruimte. 

MENUKAART

Restaurant Salt kenmerkt zich door de Internationale keuken. De gerechten variëren van traditioneel tot culinair. De menukaart wisselt per jaargetijde. 

Lunchkaart    Dinerkaart

GEBRUIK VAN LOKALE PRODUCTEN

In Restaurant Salt Zaltbommel geniet u van heerlijke seizoens- en streekgerechten. Onze koks werken altijd uitsluitend met dagverse producten van onze vaste en veelal lokale leveranciers.

ERVAAR RUST EN PRIVACY

Het restaurant is opgedeeld in knusse zithoekjes. De luxe materialen, stoffen en meubels hebben een geluiddempende werking en dit zorgt voor een prettige akoestiek. Zo kunt u ongestoord uw gesprek aan tafel voeren. Vele gasten ervaren altijd rust en met veel privacy, zelfs op momenten dat het restaurant druk bezocht wordt.

DE NAAM SALT

Vroeger werd Zaltbommel ook wel ‘Saltbommel’ of ‘Sautbommel’ genoemd. Deze naam verwijst naar de handel in Zeeuws zout tijdens de Middeleeuwen dat voor het toenmalige Bommel erg belangrijk was. Restaurant Salt Zaltbommel is hiernaar vernoemd.

Reserveer uw tafel

Bekijk het Feestdagen aanbod