Privé bijeenkomsten

Naast zakelijke bijeenkomsten bent u ook voor uw privébijeenkomst op maat van harte welkom in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. De ruim 18.000 m2 aan oppervlak biedt voor elke aangelegenheid een mooie invulling.

Neem contact op

VOOR ELKE AANGELEGENHEID

Elke privébijeenkomst moet memorabel zijn, of dit nu voor een feestelijk of verdrietig moment is. Wij doen er alles aan om u met een fijn gevoel terug te laten blikken.

Lees hieronder de mogelijkheden per type bijeenkomst.

EXCLUSIEVE ENTREE

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 beschikt over een modern zalencentrum. Deze beschikt over een eigen ingang en eigen parkeerterrein, apart van het hotelgedeelte. Uw gasten komen dus allemaal door dezelfde ingang binnen en hoeven zich niet te mengen tussen de reguliere hotelgasten.

BESLOTEN ZALEN

Het zalencentrum beschikt over 13 besloten zalen, verdeeld over vier etages met elk slechts één tot vijf zalen. Dit zorgt voor rust en exclusiviteit. Met het grote zalenaanbod is er altijd een ruimte die aansluit aan uw wensen! Alle ruimtes zijn warm en sfeervol ingericht.

Bekijk het zalenoverzicht

OPENBARE RUIMTES

Naast de besloten zalen beschikt Van der Valk Hotel Zaltbommel ook over sfeervolle openbare ruimtes. Zo bent u voor uw privé aangelegenheid welkom in de sfeervolle ambiance van Restaurant Salt, de hotelbar het M.C. Café, de wijnbar of het terras. Uiteraard is een combinatie mogelijk! Vraag onze medewerkers gerust om een passend advies.

Neem contact op