Kerstlunch
Wilt u uit eten met kerst, maar heeft u liever voorkeur voor een samenzijn overdag? Op eerste en tweede kerstdag wordt een 3 of 4-gangen kerstlunch geserveerd. De kerstlunch is uitsluitend als 3 of 4-gangen lunch te bestellen. Voor de kinderen hebben wij uiteraard een speciaal 3-gangen kinderkerstmenu.
MOGELIJKHEID
DATUM | TIJDEN | MOGELIJKHEID |
24 december 2023 (kerstavond) | 11:30 - 16:00 | Reguliere lunchkaart |
25 december 2023 (1ste kerstdag) | 12:00 - 15:00 | 3 of 4-gangen kerstmenu lunch |
26 december 2023 (2de kerstdag) | 12:00 - 15:00 | 3 of 4-gangen kerstmenu lunch |
MENU
REGULIERE KERSTLUNCH
Invulling volgt nog
3-GANGEN KERSTLUNCH
VOORGERECHTEN:
Tomatensoep
Courgette - bosui
Parmaham
Meloen - kruidensla
Gerookte Zalm
Avocadocreme − dun gesneden zalm - kruidensla
HOOFDGERECHTEN:
Zeebaars
Remouladesaus - frietjes - warme groenten
Biefstuk
Frietjes - warme groenten
Poffertjes
Stroop - poedersuiker - roomboter
DESSERT:
Kerstdessert
Met een verrassing
*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu.
3-GANGEN KERSTLUNCH
VOORGERECHTEN:
Eendenborst
Eendenlever - pompoen - rode biet - kastanje vinaigrette
Zalm & paling
Zalm terrine - palingmousse - aardpeercréme - rode biet structuren - kruidensla
Steak tartaar
Truffelmayonaise – gerookte eidooier – cornichon – kruidensla - Parmezaan krokant
Vergeten groente
Pastinaak – aardpeer – pompoen – schuimige geitenkaas – rode biet
HOOFDGERECHTEN:
Tournedos
Runderhaas – pepersaus
Duo van hert
Biefstuk van hert – stoof van hert - port saus
Zeebaars
Op de huidgebakken zeebaars – groene asperge – hollandaise saus
Griet & gamba
Grietfilet v/d plancha – gamba – kreeftensaus
Ravioli
Ravioli van bloemkool & beurrenoisette – broccoli – hollandaise saus – hazelnoot
DESSERT:
Granddessert
Een proeverij van zoetigheden uit eigen patisserie
kaas
Assortiment van 5 kazen – honing – vijgen/notenbrood.
*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu.
4-GANGEN KERSTLUNCH
VOORGERECHTEN:
Eendenborst
Eendenlever - pompoen - rode biet - kastanje vinaigrette
Zalm & paling
Zalm terrine - palingmousse - aardpeercréme - rode biet structuren - kruidensla
Steak tartaar
Truffelmayonaise – gerookte eidooier – cornichon – kruidensla - Parmezaan krokant
Vergeten groente
Pastinaak – aardpeer – pompoen – schuimige geitenkaas – rode biet
SOEP:
Pompoensoep
Kokos – pompoen – bosui
Tomatensoep
bosui – courgette
Schaaldieren soep
venkel – bosui – Noorse garnalen
HOOFDGERECHTEN:
Tournedos
Runderhaas – pepersaus
Duo van hert
Biefstuk van hert – stoof van hert - port saus
Zeebaars
Op de huidgebakken zeebaars – groene asperge – hollandaise saus
Griet & gamba
Grietfilet v/d plancha – gamba – kreeftensaus
Ravioli
Ravioli van bloemkool & beurrenoisette – broccoli – hollandaise saus – hazelnoot
DESSERT:
Granddessert
Een proeverij van zoetigheden uit eigen patisserie
kaas
Assortiment van 5 kazen – honing – vijgen/notenbrood.
*** Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in het menu.
Wilt u een tafel reserveren?
Let op: Wanneer u een tafel reservering wilt maken voor boven de 12 personen, kunt u contact op nemen met ons. Via reserveringen@zaltbommel.valk.com of bellen naar 0418-799094.