Serveren-Lunch-Restaurant-Salt

Lunch bij Van der Valk

Zoekt u een locatie voor een uitgebreide lunch in Zaltbommel? Geniet dagelijks van een heerlijke lunch bij Van der Valk Zaltbommel-A2. De lunch in Zaltbommel wordt geserveerd in het M.C. Café, in Restaurant Salt of buiten op het terras.

Reserveer een tafel

Lunchkaart

Ontdek onze gevarieerde lunchkaart bij Hotel Van der Valk Zaltbommel. Geniet van vertrouwde favorieten en seizoensspecialiteiten, zoals salades, soepen en broodjes. Onze chefs bereiden elk gerecht met zorg, gebruikmakend van verse ingrediënten. Proef de heerlijke mix van vaste klassiekers en wisselende seizoensgerechten. Bij ons draait het om lekker eten, en dat proef je in elke hap van onze lunchgerechten. Neem alvast een kijkje op onze lunchkaart! 

Lunchkaart

Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.

Bekijk hier de allergenenkaart

ANDERE LUNCHMOGELIJKHEDEN

Hieronder ziet u de andere lunchmogelijkheden bij Van der Valk Hotel Zaltbommel. Bekijk ook het aanbod op het terras of bekijk alvast onze dinerkaart!

Live Cooking Lunch

INHOUD LIVE COOKING LUNCH

Op basis van beschikbaarheid geniet u maandag t/m vrijdag* van ons Live Cooking lunchbuffet. Op dit buffet maakt u een keuze uit het ruime aanbod van koude en à la minute bereide warme vlees- en visgerechten begeleid met broden en salades. Daarnaast geniet u onbeperkt van koffie, thee en sappen van het buffet.

360-weergave lunchbuffet 

AANVANG BUFFET

Het lunchbuffet is geopend van 12.00 tot 14.00 uur en is op basis van beschikbaarheid. Check van te voren bij onze receptie naar de beschikbaarheid via 0418 799 090. 

Reserveer een tafel

PRIJZEN

Vanaf 12 jaar: € 22.95
Van 4-11 jaar: € 12.50
Van 0-3 jaar: gratis

Lunchen met een groep

LUNCHEN MET EEN GROEP

Uiteraard bent u van harte welkom voor een lunch bij Van der Valk Zaltbommel-A2 met een groter gezelschap (>10 personen). Dit kan zowel in buffetvorm als met een (keuze)menu. De invulling van de menu's worden vaak gebaseerd op seizoensgerechten en stemmen wij graag persoonlijk met u af.

Neem contact op

 

LUNCHTIJDEN 

Maandag t/m zaterdag: 12.00 uur tot 17.00 uur
Zon- en feestdagen: 11.30 uur tot 16.30 uur

POPULAIRE LUNCHLOCATIE AAN A2

Het restaurant van Hotel Zaltbommel-A2 is tijdens de lunch erg populair! Dankzij de centrale ligging aan de A2 tussen Utrecht en ’s-Hertogenbosch stoppen vele gasten die ‘on route’ zijn namelijk voor een smakelijke lunch. Kiest u voor een snelle hap (to go) of een uitgebreide lunch bij Van der Valk?

Reserveer een tafel