Rivierenland-Fietsen-Zaltbommel

FIETSVERHUUR BOMMELERWAARD

Verblijft u in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 en zoekt u een ontspannende manier om de prachtige regio rondom het hotel te ontdekken? Huur een fiets! Er zijn namelijk prachtige fietsroutes die u dwars door de prachtige Bommelerwaard leiden. Zo kunt u per fiets alle bezienswaardigheden en kunstwerken bekijken.

TYPE FIETSEN

Als gast van Hotel Zaltbommel kunt u een reguliere fiets of elektrische fiets huren. Dit is in samenwerking met Juijn Fietsverhuur. De fietsen zijn uniseks en zijn verkrijgbaar in 3 maten: maat S, M of L. Met de accu van de e-bikes kunt u een afstand van 80-100 kilometer afleggen.

KOSTEN FIETSVERHUUR

Reguliere fiets: € 20.00 per dag
Elektrische fiets: € 30.00 per dag

HUURPERIODE

De huurprijzen van de fiets gelden per dag. Huurt u een fiets, breng hem dan dezelfde dag terug. Meerdaags gebruik van de fiets is uiteraard mogelijk.

FIETSENSTALLING

Neemt u uw eigen fiets mee? Plaats uw fiets dan in de overdekte en afgesloten fietsenstalling naast de ingang van het hotel. De fietsenstalling is alleen beschikbaar voor hotelgasten en is toegankelijk met uw kamersleutel. De fietsenstalling is voorzien van camerabewaking. U kunt uw fiets dus veilig achterlaten.

FIETSARRANGEMENT

Bent u van plan om te komen fietsen in de Bommelerwaard? Dan is het fietsarrangement van Hotel Zaltbommel een mooie suggestie! In dit arrangement is de huur van een fiets inbegrepen. Maakt u liever gebruik van uw eigen fiets? Bekijk dan het 3=2 arrangement of de speciale zomerdeal. 

LEKKER VOOR ONDERWEG

Bent u een dagje weg met de fiets? Maak onderweg een tussenstop langs één van de lokale horecatentjes of neem een lunchpakket mee en strijk neer in het gras voor een spontane picknick. Informatie over het bestellen van een lunchpakket is verkrijgbaar bij onze receptie.

Geen hotelgast en toch graag een fiets huren? Neem dan rechtstreeks contact op met Juijn Fietsbeleving.

Bekijk ook: