Kerstmis-lobby-Hotel-Zaltbommel

Uit eten met Kerst

Vier kerst bij Van der Valk!

Geniet van een onvergetelijke kerstmis in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. Het is de mooiste tijd van het jaar! Bij Van der Valk Hotel Zaltbommel zorgen wij ervoor dat u fijne kerstdagen beleeft waarvan u nog lang nageniet! 

AANBOD TIJDENS DE KERSTDAGEN

Laat dit jaar uw kerst verzorgen door Van der Valk Hotel Zaltbommel. Tijdens de kerstdagen kunt kiezen voor een compleet verzorgd arrangement of een uitgebreide 4- gangen lunch. Ontdek het complete aanbod van Hotel Zaltbommel.

 

4-gangen kerstlunch of kerstdiner

4-GANGEN KERSTLUNCH 

Wilt u uit eten met kerst, maar heeft u liever voorkeur voor een samenzijn overdag? Op eerste en tweede kerstdag wordt een 4-gangen kerstlunch geserveerd. De kerstlunch is uitsluitend als 4-gangen lunch te bestellen. Voor de kinderen hebben wij uiteraard een speciaal 3-gangen kinderkerstmenu.

Reserveren is mogelijk tussen 12:00 en 16:00 uur. 

4-GANGEN KERSTDINER 

Op kerstavond serveren wij een spetterend 4-gangen kerstdiner in Restaurant Salt. Kom onbezorgd genieten van de heerlijke gerechten, de enthousiaste bediening en de sfeervolle ambiance. De kinderen genieten van een speciaal kinderkerstmenu. Het kerstmenu wordt uitsluitend als volledig menu geserveerd.

Reserveren is mogelijk tussen 17.00 en 20.00 uur.

Het kerstdiner op 25 en 26 december serveren wij uitsluitend voor hotelgasten. 

Reserveer een tafel

Kerstarrangement

Het kerstarrangement 

Speciaal voor u hebben we een Kerstarrangement samen gesteld. Dit arrangement is inclusief hotelovernachting in een luxe kamer, smaakvol 4 -gangen kerstdiner en een uitgebreid ontbijtbuffet in de ochtend. Bekijk hier ons kerstarrangement .