Kerstmis-lobby-Hotel-Zaltbommel

Uit eten met Kerst

In verband met COVID-19 hanteren wij aangescherpte maatregelen

Geannuleerd

Helaas zijn alle activiteiten rondom kerst dit jaar geannuleerd. Indien u een reservering heeft nemen wij contact met u op.

Geniet van een onvergetelijke kerstmis in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. Het is de mooiste tijd van het jaar! Bij Van der Valk Hotel Zaltbommel zorgen wij ervoor dat u fijne kerstdagen beleeft waarvan u nog lang nageniet! 

KERST IN HOTEL ZALTBOMMEL

Ruim één op de tien Nederlanders gaan uit eten met kerst. Groot gelijk! De drukke periode rondom de kerstdagen vergen vaak veel energie en voorbereiding. Wij koken op deze dagen graag voor u!

AANBOD TIJDENS DE KERSTDAGEN

Laat dit jaar uw kerst verzorgen door Van der Valk Hotel Zaltbommel. Tijdens de kerstdagen kunt kiezen voor een compleet verzorgd arrangement maar ook een brunch, lunch of diner. Ontdek het complete aanbod van Hotel Zaltbommel:

Live Cooking Kerstbrunch

INHOUD KERSTBRUNCH (geannuleerd) 

Kom gezellig brunchen met kerstmis! Op beide kerstdagen organiseren wij een sfeervolle kerstbrunch. Het Live Cooking kerstbuffet van Van der Valk Zaltbommel is inclusief:

  • Cava bij ontvangst
  • Dagverse soep geserveerd aan tafel
  • Onbeperkt gebruik van het Live Cooking kerstbuffet
  • Onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen van het buffet
  • Kinderactiviteiten (schminken, knutselen, kerstfilm)

PRIJZEN KERSTBRUNCH 

Volwassenen: € 38.50
Kind van 4 -11 jaar: €19.25
Kind van 0 -3 jaar : gratis

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

De kerstbrunch in Zaltbommel wordt geserveerd op 25 december (eerste Kerstdag) en 26 december (tweede kerstdag). U bent welkom tussen 12.00 uur en 12.30 uur. De brunch wordt tot uiterlijk 14.30 uur geserveerd.

Reserveer een tafel

MAATREGELEN COVID-19

In verband met COVID-19 hanteren wij aangescherpte maatregelen. Hierdoor is de restaurant capaciteit beperkt. Om de veiligheid te garanderen, placeren wij de gasten in een gedeelte van het restaurant of in de nabijgelegen zaal Bommelerwaard 2. Deze zaal is een verlengstuk van het restaurant en wordt veelal gebruikt voor private dinners. Het doorgeven van een voorkeur is niet mogelijk. Wij hopen op uw begrip.

Uw tafelreservering is onder voorbehoud van wijzigingen vanuit het RIVM. Wanneer we genoodzaakt zijn om de capaciteit te beperken, dan zijn de eerst gemaakte reserveringen het meest zeker van een tafel. De reserveringen die het laatst zijn binnengekomen, worden dus het eerst afgebeld. We hopen op uw begrip. Uiteraard hopen we dat dit niet nodig zal zijn!

4 gangen kerstlunch of kerstdiner

4 GANGEN KERSTDINER (geannuleerd)

Op kerstavond, eerste en tweede kerstdag serveren wij een spetterend 4 gangenkerstdiner in Restaurant Salt. Kom onbezorgd genieten van de heerlijke gerechten, de goede bediening en de sfeervolle ambiance. De kinderen genieten van een speciaal kinderkerstmenu. Het menu is uitsluitend volledig te bestellen dus met 4 gangen.

4 GANGEN KERSTLUNCH (geannuleerd)

Wilt u uit eten met kerst, maar heeft u liever voorkeur voor een samenzijn overdag? Op eerste en tweede kerstdag wordt er naast het kerstdiner ook een kerstlunch geserveerd. Ook tijdens de lunch serveren we alleen een volledig 4 gangenmenu.

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

24 december: tussen 17:00 uur en 21:00 uur
25 december: tussen 12:00 uur en 20:00 uur*
26 december: tussen 12:00 uur en 20:00 uur*

*Op eerste kerstdag en tweede kerstdag reserveert u uw tafel op elk heel uur. Heeft u voorkeur voor de uitgebreide kerstlunch of kiest u voor het sfeervolle kerstdiner in de avond?

A LA CARTE MAALTIJD (geannuleerd) 

Is het complete kerstmenu voor overdag iets te uitgebreid? Voor een minder uitgebreide maaltijd bent u tussen 12.00 uur en 15.00 uur welkom in het M.C. Café van Van der Valk Hotel Zaltbommel. We presenteren u dan een aangepaste versie van onze menukaart. Reserveren is niet mogelijk, loop dus gewoon binnen in Van der Valk Hotel Zaltbommel! Voor 12.00 uur en na 13.00 uur is de hapjeskaart voor u beschikbaar.

Reserveer een tafel

MAATREGELEN COVID-19

In verband met COVID-19 hanteren wij aangescherpte maatregelen. Hierdoor is de restaurant capaciteit beperkt. Om de veiligheid te garanderen, placeren wij de gasten in een gedeelte van het restaurant of in de nabijgelegen zaal Bommelerwaard 2. Deze zaal is een verlengstuk van het restaurant en wordt veelal gebruikt voor private dinner en borrels. Het doorgeven van een voorkeur is niet mogelijk. Wij hopen op uw begrip.

Uw tafelreservering is onder voorbehoud van wijzigingen vanuit het RIVM. Wanneer we genoodzaakt zijn om de capaciteit te beperken, dan zijn de eerst gemaakte reserveringen het meest zeker van een tafel. De reserveringen die het laatst zijn binnengekomen, worden dus het eerst afgebeld. We hopen op uw begrip. Uiteraard hopen we dat dit niet nodig zal zijn!

Kerstarrangement

In verband met COVID-19 hanteren wij aangescherpte maatregelen

KERSTARRANGEMENT (geannuleerd) 

We doen er alles aan om u te laten genieten met kerstmis. Dit jaar hebben we een aantrekkelijk kerstarrangement inclusief hotelovernachting samengesteld. Gaat u bij ons uit eten tijdens kerst? Voor maar € 46.00 per persoon extra heeft u naast uw 4 gangen ook nog eens een luxe kamer, een heerlijk bed en een uitgebreid ontbijt erbij! Wat houdt u tegen? Bekijk ons kerstarrangement en boek uw kamer in Van der Valk Zaltbommel!

BESCHIKBAARHEID

Boek het arrangement van Van der Valk Hotel Zaltbommel met aankomst op 24 en 25 december. Kies bij uw hotelreservering voor een arrangement voor 2 of 3 dagen.

Boek dit arrangement

Kerstmenu

AMUSES

Bloody mary

VOORGERECHTEN

Rundertataki
Kort geschroeide runderlende – Japanse mayonaise – krokante uitjes – rettich – kruidensla – rettich - sesam krokant
of
Zalm & Paling
Mouse van paling – huisgerookte Schotse zalm – rode biet – appel – cresson – pastinaak
of
Kalf & krab
Salade van Noordzee krab –  tartaar van kalf - doperwten crème - gegrilde groene asperge - mayonaise van schaaldieren – zeewier papadum
of
Geitenkaas
Huisgerookte geitenkaas – pompoen toffee– pastinaak – gepofte biet – zuurdesem krokant

TUSSENGERECHTEN

Kreeften soep
Venkel – selderij - rivierkreeft
of
Pompoen soep
Kokos – flespompoen – bundelzwam
of
Tomaat soep
Courgette – bosui

HOOFDGERECHT

Kabeljauw
Op de huid gebakken – bitterbal van truffelrisotto– saus van trompette de la mort
of
Griet & konijn
Ravioli van gestoofd konijn – gebakken grietfilet – jus van gevogelte
of
Duo van wild
Wildpeper gemaakt van ree  – hertenrug filet – aalbessen – chips van pastinaak
of
Filet mignon
Twee biefstukjes van de haas – rode wijn truffelsaus
of
Gnocchi
Beurre noisette –  pompoen – oesterzwammen – gegrilde groene asperge – gepofte biet

NAGERECHTEN

Kaas
Proeverij van 4 binnen en buitenlandse kazen – rozijnenbrood - honing raad
of
Zoet
Proeverij van zoetigheden

Kinderkerstmenu

VOORGERECHTEN

Tomatensoep
Courgette – bosui
of
Parmaham
Meloen– kruidensla
of
Gerookte Zalm
Avocado crème – kruidensla

HOOFDGERECHTEN

Kabeljauw
Remoulade saus - verse seizoengroenten – frietjes
of
Biefstuk
Frietjes – verse seizoegroenten
of
Poffertjes
Stroop – poedersuiker - roomboter

DESSERTS

Kerstdessert
Met een verrassing