Kerst

Kerst brengt warmte en gezelligheid met zich mee, en het is de perfecte tijd om met familie en vrienden bijeen te komen. Wij nodigen u uit om te genieten van een betoverende kerstsfeer in ons prachtige hotel. Of u nu met uw gezin, familie, vrienden of als koppel de feestdagen wilt vieren, u bent van harte welkom! Bij ons hoeft u zich geen moment te vervelen. Naast een uitgebreid culinair aanbod, variërend van een feestelijke lunch tot een smakelijk kerstdiner, is er ook genoeg te ontdekken in de omgeving. Maak een winterse wandeling of verken de charmante stad Zaltbommel.

VIER DE FEESTDAGEN BIJ VAN DER VALK HOTEL Zaltbommel-A2

GENIET VAN EEN SPRANKELENDE KERST

Smaakvolle Kerstlunch

Kerstlunch

Wilt u uit eten met kerst, maar heeft u liever voorkeur voor een samenzijn overdag? Op eerste en tweede kerstdag wordt een 3 of 4-gangen kerstlunch geserveerd. De kerstlunch is uitsluitend als 3 of 4-gangen lunch te bestellen. Voor de kinderen hebben wij uiteraard een speciaal 3-gangen kinderkerstmenu.

Vanaf
€ 59,50

Een Betoverend Kerstdiner

Kerstdiner

Wilt u deze kerst extra speciaal maken? Laat uzelf verwennen tijdens de feestdagen en geniet van een verrukkelijk kerstdiner. Op kerstavond serveren wij een spetterend 3 of 4-gangen kerstdiner in Restaurant Salt. Op eerste en tweede kerstdag serveren wij een heerlijk 4-gangen kerstdiner. Kom onbezorgd genieten van de heerlijke gerechten, de enthousiaste bediening en de sfeervolle ambiance. De kinderen genieten van een speciaal kinderkerstmenu.

Vanaf
€ 59,50

Feestelijk Kerstverblijf

Kerst arrangement

Waant u zich weleens in de kerstsferen zoals u dat ziet in films? Daarvoor hoeft u niet ver te reizen, Van der Valk Hotel Zaltbommel heeft namelijk een mooi Kerst arrangement samengesteld. Het karakter van dit intieme vestingstadje komt tijdens de kerstdagen helemaal tot zijn recht.

Vanaf
€ 116,50
Tarief per persoon

Betoverende Kerstactiviteiten in Zaltbommel

Ontdek de betoverende kerstsfeer in Zaltbommel tijdens het feestelijke weekend van 16 tot 18 december! Op vrijdag verwelkomt de kerstmarkt je van 10:00 tot 21:00 uur, met 's avonds gezellig Candle Light Shoppen in de binnenstad. Bewonder de verlichte arrenslee die door de stad trekt, en geniet van spectaculaire vuuracts en optredens van The Harvest Singers op het podium van 18:30 tot 20:15 uur.

Op zaterdag gaat de kerstmarkt door van 10:00 tot 17:00 uur, waarbij de kerstman in de middag door de markt en de stad wandelt. The Harvest Singers brengen traditionele kerstliederen in Dickens-stijl op het podium.

Op zondag kun je van 13:00 tot 17:00 uur nogmaals van de kerstmarkt genieten, en er is een koopzondag van 13:00 tot 17:00 uur. Maak je verblijf compleet met een bezoek aan het prachtige centrum van Zaltbommel!

GIFTCARD BIJ HOTEL ZALTBOMMEL

Van der Valk Giftcard

Bent u op zoek naar een cadeau om iemand mee te verrassen? Dan is de Van der Valk Giftcard een perfect cadeau! Hiermee kunt u veilig en vertrouwd genieten van een overnachting in uw favoriete hotel! Zo heeft u een leuk vooruitzicht. Hopelijk zien we u in één van onze Van der Valk Hotels!