Restaurant-Salt-Diner

Diner bij Van der Valk

Een overleg met een zakenrelatie, napraten over een vergadering of uitgebreid tafelen met vrienden of familie? Sluit uw dag af met een heerlijk en uitgebreid diner in Restaurant Salt, het restaurant van Hotel Zaltbommel. Geniet in de zomer op ons ruime terras.

Reserveer een tafel

Dinerkaart

Ontdek onze smaakvolle dinerkaart bij Hotel Van der Valk Zaltbommel. Geniet van een variatie aan gerechten, van bekende favorieten tot seizoensspecialiteiten. Onze chefs bereiden elk gerecht met zorg, met de beste verse ingrediënten. Proef de heerlijke combinatie van vertrouwde klassiekers en wisselende seizoensgerechten. Of je nu van een sappige steak, verse vis of iets vegetarisch houdt, elke hap biedt een unieke en smaakvolle ervaring. Neem alvast een kijkje op onze dinerkaart! 

Dinerkaart

Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.

Bekijk hier de allergenenkaart

LIEVER EEN MENU?

Naast het reguliere dinerkaart bieden we twee speciale menu's aan: het Menu de Chef en het Toekan Menu. Het Menu de Chef, een maandelijks hoogtepunt, verrast met culinaire hoogstandjes voor de fijnproever. Voor een meer toegankelijke keuze is er het Toekan Menu, dat met de seizoenen meegaat en smaakvolle gerechten in een ontspannen sfeer serveert. Neem alvast een kijkje naar deze menu's.

Toekan menu Menu de Chef

DINERTIJDEN 

Maandag t/m zaterdag 17.00 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling) 
Zon- en feestdagen 16.30 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling)

SFEERVOL DINER BIJ VAN DER VALK

We horen vaak dat onze gasten de sfeer in Restaurant Salt zo prettig vinden. De tafels staan ruim opgesteld en door de goede akoestiek hoort u weinig achtergrondgeluiden. Terwijl u geniet van de rust en de privacy tijdens uw diner in Zaltbommel, adviseren onze medewerkers u graag over de specials op de menukaart en de bijpassende wijnen.

DINEREN MET EEN GROEP

Komt u met een grotere groep voor een diner bij Van der Valk? Dit kan zowel met een Live Cooking Diner of een (keuze)menu. De invulling stemmen wij graag van te voren persoonlijk met u af.

Neem contact op

IETS TE VIEREN?

Ook voor speciale gelegenheden wordt Restaurant Salt vaak bezocht. Onze tip: Reserveer een tafel in de wijnbar, een verhoogd gedeelte in het restaurant. Zo zit u privé met uw gezelschap terwijl u ook volop geniet van de gezelligheid en sfeer in het restaurant.

Lees de feestelijke dinermogelijkheden