barman-Mccafe

Hotelbar Zaltbommel

Het M.C. Café is dé ultieme ontmoetingsplek tussen Utrecht en Den Bosch! In deze gezellige loungebar van Hotel Zaltbommel kunt u de gehele dag terecht. Benieuwd waarvoor?

AANBOD M.C. CAFÉ

Loop binnen voor een kop koffie en een gebakje van Patisserie de Rouw uit Vught, een kleine hap van onze à la carte lunchkaart of voor een gezellige borrel of aperitief voor het diner met vrienden of collega's. Zo kunt u heerlijk genieten van onze wijnen, speciaalbieren of Gin specials. Uiteraard kunnen we alles begeleiden met diverse borrelhapjes tot 15 minuten voor sluitingstijd.

Borrelkaart

FLEXWERKPLEK

Het M.C. Café is praktisch ingericht. Er is sterke en snelle WIFI-verbinding en er zijn stopcontacten onder elke tafel. Bovendien zit de loungebar pal aan de afslag 17 Zaltbommel van de A2 tussen Utrecht en 's-Hertogenbosch. Dit maakt het M.C. Café dus een goede locatie als centraal meeting point voor zakelijke afspraken of als flexwerkplek om "on route" op de A2 rustig verder te werken.

360-weergave M.C. Café

OPENINGSTIJDEN EN PARKEREN

Geen hotelgast? Uiteraard is iedereen welkom! Van maandag t/m vrijdag bent u welkom vanaf 8.00 tot 00.00 uur. Op zaterdag van 10:00 tot 00:00 uur en op zon- en feestdagen is het M.C. Café geopend vanaf 10.00 tot 22.00 uur. 

Het M.C. Café is bereikbaar via de ingang Hotel-Restaurant. Parkeer uw auto gratis voor de deur op parkeerplaats P1. De elektrische laadpunten bevinden zich op parkeerplaats P2.

RESERVEREN

Reserveren is niet nodig. Komt u met een groter gezelschap of heeft u specifiek iets te vieren? Neem dan vrijblijvend contact op. We bereiden ons dan graag voor op uw komst! 

Neem contact op

Ontdek ook: