Trainingslocatie-Hotel-Zaltbommel

Trainingen in Zaltbommel

Op zoek naar een centrale locatie met uitstekende mogelijkheden voor (meerdaagse) trainingen? De centrale ligging, moderne faciliteiten, gratis parkeerplekken en goede service maken Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 een zeer volledig business hotel in hartje Nederland.

Vraag offerte aan

CENTRAAL GELEGEN TRAININGSLOCATIE

Hotel Zaltbommel is perfect bereikbaar door de ligging pal aan de A2 tussen Utrecht en 's-Hertogenbosch. Openbaar Vervoer is op steenworp afstand. 

GOEDE ZAALFACILITEITEN

De 13 zalen in het vergadercentrum van Hotel Zaltbommel zijn modern ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. De faciliteiten voor u op een rij:

  • Veel natuurlijk daglicht en verduistering aanwezig
  • Eigen klimaatbeheersing in de zaal
  • Flexibele opstellingen mogelijk
  • Comfortabele bureaustoelen
  • Gebruiksvriendelijke audiovisuele apparatuur
  • Sterke WIFI verbinding, beveiligde WIFI beschikbaar
  • Break Out ruimte met snacks en dranken pal naast de zaal

Tip voor trainers: Wilt u uw training eens een andere dimensie geven of wilt u veel interactie creëren? Bekijk dan eens onze vijf bijzondere themazalen! Dit zijn echte ijsbrekers die uw deelnemers al snel op hun gemak stelt!

Zalenoverzicht

MEERDAAGSE TRAININGEN

Bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 heeft u alle faciliteiten onder één dak. Voor een meerdaagse training krijgt u een arrangement inclusief zaalhuur, borrel, diner, overnachting en ontbijt. Uiteraard behoudt u één vaste zaal. 

GOEDE EN PROFESSIONELE SERVICE

Assistentie tijdens de training
Mist u iets in de zaal of heeft u tijdens de training technische ondersteuning nodig? Via de telefoon in uw zaal is een medewerker bereikbaar en snel aanwezig om te helpen.

Flexibele annuleringstermijn
Onze ervaren salesmedewerkers weten dat flexibele annuleringsvoorwaarden bij trainingen van groot belang zijn. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden en houden de zaal zo lang mogelijk voor u in optie. 

Opbouwtijd voor de trainer
Wilt u eerder in de zaal om rustig te kunnen opbouwen, testen en installeren? Geef dit door bij uw reservering en wij zorgen ervoor dat u in alle rust en met de benodigde ondersteuning kunt voorbereiden.

Vraag offerte aan

Bekijk ook: