Meetings & Events
Trainingslocatie-Hotel-Zaltbommel

Trainingslocatie

Van der Valk Hotel Zaltbommel biedt zeer goede mogelijkheden voor (meerdaagse) trainingen. De centrale ligging, moderne faciliteiten en goede service maken Hotel Zaltbommel een zeer volledig business hotel in hartje Nederland.

Vraag offerte aan

TRAININGSLOCATIE

Hotel Zaltbommel is perfect bereikbaar door de ligging pal aan de A2 tussen Utrecht en 's-Hertogenbosch. Parkeer gratis uw auto voor het zalencentrum, bereikbaar via Parkeerplaats P2. Openbaar Vervoer (bus en trein) is op steenworp afstand. 

ZAALFACILITEITEN

De 13 zalen in het vergadercentrum van Hotel Zaltbommel zijn modern ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. De faciliteiten voor u op een rij:

  • Veel natuurlijk daglicht en verduistering aanwezig
  • Eigen klimaatbeheersing in de zaal
  • Flexibele opstellingen mogelijk
  • Comfortabele bureaustoelen
  • Gebruikersvriendelijke audiovisuele apparatuur
  • Sterke WIFI verbinding, beveiligde WIFI beschikbaar
  • Break Out ruimte met snacks en dranken pal naast de zaal

Zalenoverzicht

MEERDAAGSE TRAININGEN

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 biedt alle faciliteiten onder één dak. Voor een meerdaagse training bieden wij graag een volledig vergaderarrangement inclusief meerdaags gebruik van de vergaderzaal, informele borrel, luxe diner, comfortabele overnachting en uitgebreid ontbijt de volgende dag. Uiteraard behoudt u gedurende op de trainingsdagen één vaste zaal. Deelnemers die in het hotel verblijven maken tevens gratis gebruik van de fitness.

SERVICE

Tijdens uw training zijn perfecte voorzieningen en service van groot belang. Mist u iets in de zaal of heeft u technische ondersteuning nodig? Via de telefoon in uw zaal is een medewerker te allen tijde bereikbaar en snel aanwezig om te helpen.

Ook in de voorbereiding denken we graag mee. Onze ervaren salesmedewerkers weten dat flexibele annuleringsvoorwaarden bij trainingen van groot belang zijn. Zij adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden en houden de zaal zo lang mogelijk voor u vast. 

Wilt u eerder in de zaal om rustig te kunnen opbouwen, testen en installeren? Geef dit door bij uw reservering en wij zorgen ervoor dat u in alle rust en met de benodigde ondersteuning van ons kunt voorbereiden.

Vraag offerte aan

Bekijk ook: