Meetings & Events
Trainingslocatie-Hotel-Zaltbommel

Trainingen in Zaltbommel

Op zoek naar een centrale locatie met uitstekende mogelijkheden voor (meerdaagse) trainingen? Met de centrale ligging, het gratis parkeren, de moderne faciliteiten, de flexibele annuleringsvoorwaarden en goede service is Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 een zeer volledig business hotel in hartje Nederland.

Vraag offerte aan

CENTRAAL GELEGEN TRAININGSLOCATIE

Hotel Zaltbommel is perfect bereikbaar door de ligging pal aan de A2 tussen Utrecht en 's-Hertogenbosch. Parkeer gratis uw auto voor het zalencentrum, bereikbaar via Parkeerplaats P2. Openbaar Vervoer (bus en trein) is op steenworp afstand. 

GOEDE ZAALFACILITEITEN

De 13 zalen in het vergadercentrum van Hotel Zaltbommel zijn modern ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. De faciliteiten voor u op een rij:

  • Veel natuurlijk daglicht en verduistering aanwezig
  • Eigen klimaatbeheersing in de zaal
  • Flexibele opstellingen mogelijk
  • Comfortabele bureaustoelen
  • Gebruikersvriendelijke audiovisuele apparatuur
  • Sterke WIFI verbinding, beveiligde WIFI beschikbaar
  • Break Out ruimte met snacks en dranken pal naast de zaal

Tip voor trainers: Wilt u uw training eens een andere dimensie geven of wilt u veel interactie creëren? Bekijk dan eens onze vijf bijzondere themazalen! Dit zijn echte ijsbrekers die uw deelnemers al snel op hun gemak stelt!

Zalenoverzicht

MEERDAAGSE TRAININGEN

Bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 heeft u alle faciliteiten onder één dak. Voor een training van 2 of meer dagen krijgt u een vergaderarrangement inclusief meerdaags gebruik van de vergaderzaal, informele borrel, luxe diner, comfortabele overnachting en uitgebreid ontbijt de volgende dag. Uiteraard behoudt u gedurende de trainingsdagen één vaste zaal. Deelnemers die in het hotel verblijven, maken tevens gratis gebruik van de fitness.

GOEDE EN PROFESSIONELE SERVICE

Assistentie tijdens de training
Tijdens uw training zijn service en professionele voorzieningen van groot belang. Mist u iets in de zaal of heeft u technische ondersteuning nodig? Via de telefoon in uw zaal is een medewerker te allen tijde bereikbaar en snel aanwezig om te helpen.

Flexibele annuleringstermijn
Ook in de voorbereiding denken we graag mee. Onze ervaren salesmedewerkers weten dat flexibele annuleringsvoorwaarden bij trainingen van groot belang zijn. Zij adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden en houden de zaal zo lang mogelijk voor u vast. 

Opbouwtijd voor de trainer
Wilt u eerder in de zaal om rustig te kunnen opbouwen, testen en installeren? Geef dit door bij uw reservering en wij zorgen ervoor dat u in alle rust en met de benodigde ondersteuning van ons kunt voorbereiden.

Vraag offerte aan

Bekijk ook: