Familie-Heinrichs-Van-der-Valk-Hotel-Zaltbommel

Een bevlogen familie

Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horecaconcern van Nederland. Al meer dan 150 jaar lang bouwen diverse generaties Valken aan ons familiebedrijf. Met Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 openen wij ons 66ste hotel in Nederland. Boukje van der Valk heeft de leiding over het hotel. Haar moeder Marijke tekende voor de inrichting en het design. Boukje heeft ook de leiding over Van der Valk Hotel Uden-Veghel.

VACATURES

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging, stageplaats of leer-werkplek? Bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 krijgt u volop kansen om uzelf te ontplooien in de leuke, dynamische werksfeer. Iets voor u? Reageer op de functie die u het meest aanspreekt en dan laten wij u snel weten of u langs kunt komen voor een gesprek. 

Bekijk vacatures

KENMERKEN HOTEL ZALTBOMMEL

Van der Valk Hotel Zaltbommel–A2 is gelegen langs de snelweg A2 tussen Utrecht en 's-Hertogenbosch en beschikt over 117 hotelkamers, een sfeervol restaurant voor á la carte en Live Cooking, een wijnbar, een speelkamer voor de kinderen, een zalencentrum met 13 vergaderzalen, een loungebar, een langestrekt terras met loungebanken, een beveiligde fietsenstalling, een overdekte rookruimte en een eigen fitnessruimte.

ERKEND LEERBEDRIJF

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 is sinds oktober 2017 officieel erkend als SBB leerbedrijf. Als leerbedrijf biedt Hotel Zaltbommel stages en opleidingen op maat van hoge kwaliteit. Daarnaast staat werkplezier op één. Hiermee draagt het hotel bij aan een brede kennisontwikkeling die een goede en solide basis vormt voor een verdere werkcarrière.

Inmiddels heeft Hotel Zaltbommel veel ervaring in de begeleiding van o.a. snuffelstages, BBL en BOL. Bovendien heeft het hotel een goede samenwerking met opleidingsinstituten als:

WERKWIJZE

Onderstaande werkwijze draagt actief bij aan een hoge kwaliteitsstandaard van de opleidingsperiode.    

Professionele begeleiding
De leerling krijgt een vaste praktijkondersteuner voor goede 1-op-1 begeleiding. Deze persoon maakt samen met de leerling een duidelijke en gestructureerde tijdsplanning en heeft regelmatig contact over de voortgang.

Opleidingsplanning
De leerling krijgt een opleidingsplanning met de afspraken die onderling zijn gemaakt. De inhoud verschilt per leerling en/of opleiding. De opleidingsplanning bevat informatie over o.a. de stageperiode, werktijden, contactmomenten, taken en verantwoordelijkheden, voortgangscyclus, doelen, en eventuele schoolopdrachten.

Inwerkprogramma
De opleidingsperiode begint altijd met een inwerkprogramma. Het inwerkprogramma start met een introductie met o.a. een rondleiding, kennismaking met de collega's en het bespreken van de regels en procedures. Het doel is om de leerling zich snel thuis te laten voelen in het bedrijf.

Na de introductieperiode gaat de leerling aan de slag! Met behulp van het doorstroomsysteem werkt de leerling op verschillende afdelingen. Zo wordt er allerlei achtergrondinformatie verzameld die nodig is om allround ingezet te kunnen worden. Voor schoolopdrachten wordt tijdens werktijd minimaal 2 uur per week ruimte vrijgemaakt.

Extra opleidingsactiviteiten
Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 heeft een trainingskalender met maandelijkse interne en externe trainingen. Deelname aan deze trainingen wordt uiteraard aangemoedigd en wordt bestempeld als extra opleidingsactiviteit. De trainingen zijn erg leerzaam en inspirerend en zijn een leuke manier om de kennis uit te breiden en ervaring op te doen. 

WAAROM HOTEL ZALTBOMMEL ALS LEERBEDRIJF?

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 is onderscheidend met betrekking tot de begeleiding van leerlingen. Alle voordelen op een rij:

  • Stage op maat met een hoge kwaliteitstandaard 
  • Professionele en intensieve begeleiding
  • Goede arbeidsvoorwaarden en werktijden
  • Vaste praktijkopleiders
  • Brede werkervaring met interessante stagetaken 
  • Positieve bedrijfscultuur; de leerling is direct onderdeel van het team
  • Structureel aanbod van gratis trainingen
  • Baangarantie bij goed vervolg van stageperiode

CONTACT

Graag komen we altijd in contact met het betreffende opleidingsinstituut. We hechten veel waarde aan een bedrijfsbezoek om te vertellen wie wij zijn, wat we doen en wat wij belangrijk vinden. Dit gesprek vindt altijd plaats met de leerling zelf.

Neem contact op