Live cooking beleving in Zaltbommel

Reserveer een tafel

Dit zijn de ingrediënten van de Live Cooking beleving bij Hotel Zaltbommel:

ONBEPERKT GENIETEN

De naam zegt het al: bij het “Live and Cooking” wordt er terwijl u wacht à la minute voor u iets bereid! Het buffet van Hotel Zaltbommel is compact, maar heeft een groot en gevarieerd aanbod. Een groot gedeelte van het aanbod wordt namelijk pas voor u bereid wanneer u dit bestelt. Onze koks vinden het leuk om persoonlijke service te bieden en het gerecht precies zo klaar te maken zoals u wilt. Zo houden wij de kwaliteit van de gerechten hoog. 

REGULIERE LIVE COOKING DAGEN

Bij Hotel Zaltbommel wordt het Live Cooking Buffet voor de volgende momenten gebruikt:

Reserveer een tafel

KNUSSE SETTING

We horen regelmatig dat gasten ons Live Cooking Restaurant erg knus vinden. Dat klopt! Met een capaciteit van 150 gasten verwelkomen wij slechts 1/10 van de gemiddelde Valk-vestiging. Hiermee willen wij intimiteit creëren. Het buffet is overzichtelijk, de zitjes staan ruim opgesteld en door de goede akoestiek heeft u bijna geen besef dat u met zoveel andere gasten zit te eten.

EXTRA SERVICEMOMENTEN

Het Live Cooking concept bij Van der Valk is gebaseerd op zelfservice, zo ook bij ons. U bepaalt dus zelf hoe vaak u langs het buffet wilt lopen en wat u wilt eten. Persoonlijk contact met onze gasten vinden wij erg belangrijk en daarom zorgen wij voor een aantal servicemomenten. Zo brengen wij een soep en een dessert bij u aan tafel. Ook de drankjes bestelt u bij de bediening.

LIVE COOKING EXCLUSIEF VOOR U

Iets te vieren? Naast de reguliere momenten wordt het Live Cooking buffet gebruikt veelal voor feestelijke aangelegenheden. Het buffet wordt exclusief voor uw gezelschap opgebouwd en het aanbod wordt afgestemd op uw wensen.

Lees meer over privébijeenkomsten

Live Cooking op zakelijke momenten