Ontbijt-Zaltbommel

Parkeren in Zaltbommel

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 beschikt over een eigen parkeerplaats recht voor het hotel. Deze parkeerplaats is onoverdekt. Het parkeerterrein heeft geen slagboom dus u kunt te allen tijde het parkeerterrein oprijden en 24/7 het terrein verlaten. Parkeren bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 is gratis.

AANTAL PARKEERPLAATSEN

De parkeerplaats is opgedeeld in 2 delen, elk bereikbaar met een eigen oprit.

Parkeerplaats P1 Hotel-Restaurant biedt plek voor 90 auto’s en grenst aan de ingang van het hotelgedeelte. Via deze ingang bereikt u de hotelbar het M.C. Café, het Restaurant Salt, de hotelreceptie en de kamers. Er bevinden zich 2 mindervalide parkeerplaatsen.

Parkeerplaats P2 Meetings & Events heeft 135 parkeerplaatsen en grenst aan de ingang van het business center met 13 vergaderzalen. Via deze ingang bent u direct in het zalencentrum van het hotel. Het Restaurant Salt, dat zich tussen de 2 ingangen bevindt, is ook via deze ingang eenvoudig te bereiken. Ook deze parkeerplaats heeft 2 mindervalide plekken.

OPLADEN ELEKTRISCHE AUTO'S

Op Parkeerplaats P2 bevindt zich ook het laadplein met 16 Tesla superchargers en 12 universele oplaadpunten voor elektrische auto’s.

BEVEILIGING

Zowel Parkeerplaats P1 als Parkeerplaats P2 zijn voorzien van 24/7 videobewaking. Ondanks deze camerabewaking is parkeren op het terrein van Van der Valk Hotel Zaltbommel op eigen risico. Het hotel is niet aansprakelijk voor eventuele diefstal of schade aan uw auto.

IS DE PARKEERPLAATS VOL?

Kunt u geen parkeerplek meer vinden? Parkeer uw auto dan gratis op het parkeerterrein aan de overkant van de weg. Dit parkeerterrein bevindt zich op gemeentegrond en heeft geen camerabewaking.

Bekijk ook: