Meetings & Events

Meetings & Events Zaltbommel

Vergadering of (meerdaagse) bijeenkomst op een centrale locatie in midden-Nederland? Dan bent u bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 aan het juiste adres! Wij helpen u graag met het bepalen van de juiste zaal. Het zalencentrum van Hotel Zaltbommel beschikt over 13 vergaderzalen, allen modern ingericht om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Privé bijeenkomsten op maat

Bij Van der Valk Hotel Zaltbommel

Naast zakelijke bijeenkomsten bent u ook voor uw privébijeenkomst op maat van harte welkom in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. De ruim 18.000 m2 aan oppervlak biedt voor elke aangelegenheid een mooie invulling. Elke privébijeenkomst moet memorabel zijn, of dit nu voor een feestelijk of verdrietig moment is. Wij doen er alles aan om u met een fijn gevoel terug te laten blikken.

Meetings & Events

Verrassend vergaderen

Als enige hotel van Nederland beschikt Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 over vijf creatieve brainstormruimtes. Deze zalen zijn uiterst uniek. Elke zaal heeft een eigen thema dat tot in de puntjes is doorgevoerd. Kies voor onze meest gekozen ruimte, de Yellow Room. Of zit u toch liever midden in de natuur kies dan voor de Jungle ruimte. Wij helpen u graag met persoonlijk advies. 

Zalencentrum

Bijeenkomsten

Naast heerlijk slapen en eten kunt u bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 ook aangenaam vergaderen en feesten. Het Valk-hotel beschikt namelijk over een modern zalencentrum met 13 sfeervol ingerichte zalen. Met het grote zalenaanbod is er altijd een mooie invulling op maat. Voor welk soort bijeenkomst mogen we u verwelkomen?

Bijeenkomst met Lunch

Live Cooking Lunch

Boekt u een vergadering, training of brainstorm in combinatie met een lunch? Bekijk dan de mogelijkheden voor een Live Cooking Lunch. Dit zal uw gezelschap fantastisch vinden! 

Privé bijeenkomsten

Voor elke gelegenheid

Privé bijeenkomsten

Het zalencentrum beschikt over 13 besloten zalen, verdeeld over vier etages met elk slechts één tot vijf zalen. Dit zorgt voor rust en exclusiviteit. Met het grote zalenaanbod is er altijd een ruimte die aansluit aan uw wensen! Alle ruimtes zijn warm en sfeervol ingericht.