Service-aanbod-Vandervalk-Zaltbommel
Service-aanbod-Vandervalk-Zaltbommel

Van echte Valk-fans horen wij vaak dat het Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 als Valk-hotel nét even anders is. Waarom zijn wij de vreemde eend in de bijt? Lees hier onze 3 afwijkende karaktertrekken van bijvoorbeeld ons Live Cooking buffet:

Setting

We horen regelmatig dat gasten ons Live Cooking Restaurant knus vinden. Dat klopt! Met een capaciteit van 150 gasten per dag verwelkomen wij slechts 1/10 van de gemiddelde Valk-vestiging. Hiermee willen wij intimiteit creëren. Het buffet is overzichtelijk, de zitjes staan ruim opgesteld en door de goede akoestiek heeft u bijna geen besef dat u met zoveel andere gasten zit te eten.

Service

Het Live Cooking buffet binnen Van der Valk is gebaseerd op zelfservice, zo ook bij ons. U bepaalt dus zelf hoe vaak u langs het buffet wilt lopen en wat u wilt eten. Persoonlijk contact met onze gasten vinden wij erg belangrijk en daarom zorgen wij ook tijdens het buffet toch voor een aantal servicemomenten. Wanneer u lekker aan tafel zit, komen wij ovenverse broodjes en een dagverse soep bij u aan tafel brengen. Na de soep bent u vrij om gebruik te maken van het onbeperkte buffet. Na afloop krijgt u ook nog een verrassend dessert aan tafel geserveerd. Ook de drankjes bestelt u bij de bediening.

Aanbod

Het buffet is compact, maar het aanbod ontzettend groot. Een groot gedeelte van het aanbod wordt namelijk live voor u bereid, pas wanneer u dit opvraagt. Ook onze koks vinden het namelijk leuk om persoonlijke service te bieden en het gerecht precies zo klaar te maken zoals u wilt. Door de à-la-minute bereiding houden wij de kwaliteit van de gerechten hoog en vers.

Deze werkwijze hanteren wij zowel bij de Live Cooking Brunch op zondag en het Live Cooking Diner op zaterdag. Uiteraard serveren wij ook een Live Cooking buffet tijdens de Feestdagen. Lees meer over het aanbod per Feestdag op: