Vaderdag-Hotel-Zaltbommel

Vaderdag in Zaltbommel

Zondag 21 juni 2020 is het weer zo ver. Op deze derde zondag in juni vieren wij Vaderdag! Dit is net zoals Moederdag een dag om vaders in het zonnetje te zetten. Maar de grote vraag is altijd: wat geven we papa?

VIER VADERDAG IN SALT

U herkent het vast, zodra de maand juni start, komt er een berichtje in de groepsapp: wat zullen we dit jaar eens met Vaderdag doen? Onze tip: Geef wilt iets leuks en waardevols en verwen vader tijdens Vaderdag dit jaar met een culinaire zondag in Van der Valk Hotel Zaltbommel!

Reserveer een tafel

AANBOD IN RESTAURANT SALT

Lees hieronder het aanbod voor de brunch, lunch en diner.

Live Cooking Vaderdagbrunch € 33.50

INHOUD VADERDAGBRUNCH 2020

Deze Live Cooking brunch op 21 juni staat in het teken van de vaders. Dit wordt dus ook echt een mannenbrunch. Maar waar maken we mannen nu blij mee? Mannen houden van goed en veel vlees. Daarom serveren we extra vleesgerechten die we à la minute bereiden op de grill. Dit begeleiden wij met salades, groenten- en aardappelgarnituur en culinaire lekkernijen. De kinderen genieten van het lekkers op het kinderbuffet. Bovendien serveren wij een dagverse soep en een seizoensdessert aan tafel. Samengevat ontvangt u van ons:

  • Cava bij ontvangst
  • Dagsoep geserveerd aan tafel
  • Seizoensdessert geserveerd aan tafel
  • Onbeperkt gebruik van het Live Cooking Vaderdagbuffet
  • Onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen van het buffet
  • Verrassend seizoensdessert voor u geserveerd aan tafel
  • Kinderactiviteiten (schmink, knutselen, kinderfilm)
  • Presentje voor papa

Tijdens de Vaderdagbrunch geniet u onbeperkt van koffie, thee, melk en vruchtensappen. Dranken besteld bij onze medewerkers worden extra aan de rekening toegevoegd. Onze tip: kies voor een bijpassend biertje. Onze medewerkers adviseren u graag over welk biertje het beste past bij dat heerlijk stuk vlees dat net van de grill komt.

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

Reserveer uw tafel op Vaderdag 21 juni 2020 tussen van 12.00 en 12.30 uur. De brunch wordt tot 14.30 uur geserveerd. 

PRIJS VADERDAGBRUNCH

Vanaf 12 jaar: € 33.50 
Van 4-11 jaar: € 19.25
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

Vaderdaglunch à la carte

VADERDAGLUNCH A LA CARTE

Kiest u ervoor om met het gezin vader te trakteren op een dagje weg? Spreek met elkaar af in ons M.C. Café als verzamelpunt. Wij serveren een kop koffie met heerlijk gebak van Patisserie De Rouw. Combineer eventueel ook uw dagactiviteit met een uitgebreide lunch in Restaurant Salt. Op onze à la carte lunchkaart maakt u een eigen keuze. De kinderen kiezen uit de kinderkaart. Wilt u ons een selectie laten maken? Onze koks hebben voor u twee 3 gangenmenu's gemaakt, waarbij u keuze heeft uit 2 gerechten per gang.

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

Reserveer uw tafel voor Vaderdag 21 juni 2020 tussen 11.30 en 16.30 uur.

Reserveer een tafel

Vaderdagdiner à la carte

DINEREN OP VADERDAG

Geniet tijdens Vaderdag van gerechten uit de à la carte menukaart. Zo kiest vader zelf wat hij graag wil eten. Kies eventueel ook voor een 3 gangen Menu de Chef. Onze koks werken uitsluitend met seizoensgebonden producten van de maand juni. 

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

Voor het diner kunt u op Vaderdag 21 juni 2020 terecht van 16.30 tot 22.00 uur.

Reserveer een tafel