Paaseieren-Hotel-Zaltbommel

Vier Pasen in Hotel Zaltbommel

Heeft u uw ei al gelegd over uw plannen voor de Paasdagen? Kom dan gezellig met uw familie en/of vrienden en geniet samen tijdens Pasen bij Van der Valk Zaltbommel! Bekijk ons culinaire aanbod en reserveer uw tafel.

Reserveer een tafel

Live Cooking Paasbrunch € 33.50

INHOUD PAASBRUNCH 2020

Bij Van der Valk hotel Zaltbommel kunt u elk jaar terecht voor een heerlijke en uitgebreide brunch. Deze bestaat uit een uitgebreid buffet met luxe broden, diverse warme vis- en vleesgerechten die we à la minute voor u bereiden, diverse salades, garnituren en andere culinaire lekkernijen. We sluiten de brunch af met een verrassend dessert dat wij uitserveren aan tafel. Maak daarnaast ook gebruik van de zoetigheden op het dessertbuffet. Tevens geniet u onbeperkt van koffie, thee, melk en vruchtensappen.

PASEN 2020 VOOR DE KINDEREN

Uiteraard passen we voor de kinderen het Paasbuffet aan. Bovendien zorgen we volop voor vermaak voor hen! De kinderen kunnen worden geschminkt, er draait een kinderfilm in onze bioscoop, er staat een knutseltafel en ze vermaken zich met de spelletjes in onze ‘kidsroom’.

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

Op zowel eerste Paasdag 12 april 2020 als tweede Paasdag 13 april 2020 bent u welkom tussen 12.00 uur en 12.30 uur. De brunch wordt tot uiterlijk 14.30 uur geserveerd. 

PRIJS PAASBRUNCH

Vanaf 12 jaar: € 33.50
Van 4-11 jaar: € 19.25
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

Paaslunch à la carte

À LA CARTE LUNCH

Bent u tijdens Pasen onderweg en wilt u een hapje eten? Ook tijdens eerste en tweede Paasdag geniet u van een heerlijke a la carte lunch in ons sfeervolle Restaurant Salt van Hotel Zaltbommel. Heeft u vragen over allergenen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

PAASMENU VOOR DE KINDEREN

Voor de kinderen hebben we een speciaal kindermenu. Bovendien is er tijdens Pasen 2020 volop vermaak voor hen! Zo worden ze geschminkt, draait er een kinderfilm in onze bioscoop, is er een knutseltafel en vermaken ze zich in onze Kidsroom.

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

De lunch is beschikbaar op eerste Paasdag en tweede Paasdag van 11.30 tot 16.30 uur.

Reserveer een tafel

Live Cooking Paasdiner € 36.50

INHOUD LIVE COOKING PAASDINER

In Van der Valk Zaltbommel start het Live Cooking Paasbuffet met een dagverse soep. Daarna maakt u vrij en onbeperkt gebruik van het Paasbuffet. Kies uit het ruime aanbod aan koude en warme vis- en vleesgerechten, salades, diversen groenten, en aardappelgarnituur. U kiest wat u lekker vindt! Bij het dinerbuffet staan onze koks klaar om uw vis- of vleesgerecht à la minute op de grill voor u te bereiden en een stuk vlees of vis van goede kwaliteit te serveren. De dranken op het buffet zijn onbeperkt te gebruiken. Bovendien serveren wij nog 2 drankjes uit het Hollands assortiment. Dit is bij de prijs inbegrepen. Overige drankjes worden aan de rekening toegevoegd. Houd tenslotte een plekje vrij voor het nagerecht. Naast de vele zoetigheden op het dessertbuffet krijgt u van ons nog een verrassingsdessert geserveerd aan tafel. 

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

Het Live Cooking dinerbuffet is beschikbaar op eerste Paasdag 12 april 2020. Reserveer uw tafel tussen 17.30 uur en 21.00 uur. Komt u op liever op tweede Paasdag bij ons dineren? Lees dan de informatie over ons à la carte diner.

PRIJS PAASBUFFET

Vanaf 12 jaar: € 36.50 incl. 2 drankjes
Van 4-11 jaar: € 19.50 incl. 2 drankjes
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

Paasdiner à la carte

À LA CARTE DINER

Wilt u op eerste of tweede Paasdag heerlijk dineren? Reserveer een tafel in ons sfeervolle Restaurant Salt. Kies uit onze à la carte dinerkaart of kies het 3 gangen Menu de Chef en geniet van heerlijke gerechten uit het seizoen, uiteraard bereid met dagverse producten uit de streek. Heeft u vragen over allergenen? Vraag naar onze allergenenkaart. Voor de kinderen hebben we een speciale kinderkaart.

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

Op eerste Paasdag als tweede Paasdag serveren wij het diner vanaf 16.30 uur. De keuken van Hotel Zaltbommel is geopend tot 22.00 uur.

Reserveer een tafel

Paasarrangement € 99.50

INHOUD PAASARRANGEMENT

Geniet extra van het lange weekend en combineer onze mogelijkheden binnen Van der Valk Hotel Zaltbommel. Met het Paasarrangement geniet u van een 3 gangendiner, een overnachting in een comfortabele kamer én geniet u van een Paasbrunch de volgende dag. Zo maakt u er een onvergetelijk Paasweekend van!

BESCHIKBAARHEID EN AANVANG

Het Arrangement is beschikbaar op 11 en 12 april 2020. 

PRIJS PAASARRANGEMENT

Tweepersoonskamer : € 99.50 p.p.

Boek dit arrangement

Terug naar Feestdagenoverzicht