Paaseieren-Hotel-Zaltbommel

Uit eten met Pasen

Heeft u uw ei al gelegd over uw plannen voor de Paasdagen? Kom dan gezellig met uw familie en/of vrienden uit eten met Pasen en geniet samen bij Van der Valk Zaltbommel! Bekijk ons culinaire aanbod en reserveer uw tafel.

Reserveer een tafel

AANBOD PAASDAGEN

Lees hieronder het aanbod met Pasen in Restaurant Salt en reserveer alvast uw tafel.

Live Cooking Paasbrunch € 33.50

INHOUD BRUNCH

Geniet van een heerlijke en uitgebreide Paasbrunch in Restaurant Salt. Deze bestaat uit een uitgebreid buffet met luxe broden, diverse warme vis- en vleesgerechten die we à la minute voor u bereiden, diverse salades, garnituren en andere culinaire lekkernijen. We sluiten de brunch af met een verrassend dessert dat wij uitserveren aan tafel. Maak daarnaast ook gebruik van de zoetigheden op het dessertbuffet. Tevens geniet u onbeperkt van koffie, thee, melk en vruchtensappen.

UIT ETEN MET PASEN MET KINDEREN

Uiteraard passen we voor de kinderen het Paasbuffet aan. Bovendien zorgen we voor extra vermaak voor hen! De kinderen kunnen worden geschminkt, er draait een kinderfilm in onze bioscoop, er staat een knutseltafel en ze vermaken zich met de spelletjes in onze ‘kidsroom’.

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

Op beide Paasdagen bent u welkom tussen 12.00 uur en 12.30 uur. De brunch wordt tot uiterlijk 14.30 uur geserveerd.

PRIJS PAASBRUNCH

Vanaf 12 jaar: € 33.50
Van 4-11 jaar: € 19.25
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

Lunch à la carte met Pasen

À LA CARTE LUNCH

Bent u onderweg tijdens Pasen en wilt u nog een hapje eten? Ook tijdens Pasen geniet u van een heerlijke a la carte lunch in ons sfeervolle Restaurant Salt van Hotel Zaltbommel.

PAASMENU VOOR DE KINDEREN

Voor de kinderen hebben we een speciaal kindermenu. Bovendien is er tijdens Pasen extra vermaak voor de kinderen, zoals schminken, film kijken in onze bioscoop of knutselen aan de knutseltafel.

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

De lunch is op eerste en tweede Paasdag beschikbaar van 11.30 tot 16.30 uur.

Reserveer een tafel

Live Cooking Paasdiner € 36.50

INHOUD LIVE COOKING PAASDINER

Het Live Cooking Paasbuffet In Van der Valk Zaltbommel start met een dagverse soep. Daarna maakt u vrij en onbeperkt gebruik van het Paasbuffet. Kies uit het ruime aanbod aan koude en warme vis- en vleesgerechten, salades, diversen groenten, en aardappelgarnituur. U kiest wat u lekker vindt! Bij het dinerbuffet staan onze koks klaar om uw vis- of vleesgerecht à la minute op de grill voor u te bereiden en een stuk vlees of vis van goede kwaliteit te serveren.

De dranken op het buffet zijn onbeperkt te gebruiken. Bovendien serveren wij nog 2 drankjes uit het Hollands assortiment. Dit is bij de prijs inbegrepen. Overige drankjes worden aan de rekening toegevoegd. Houd tenslotte een plekje vrij voor het nagerecht.

Naast de vele zoetigheden op het dessertbuffet krijgt u van ons nog een verrassingsdessert geserveerd aan tafel.

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

Het Live Cooking dinerbuffet wordt geserveerd op eerste Paasdag. Reserveer uw tafel tussen 17.30 uur en 21.00 uur.

PRIJS PAASBUFFET

Vanaf 12 jaar: € 36.50 incl. 2 drankjes
Van 4-11 jaar: € 19.50 incl. 2 drankjes
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

Diner à la carte met Pasen

À LA CARTE DINER

Ga ‘s avonds heerlijk uit eten met Pasen en reserveer een tafel in ons sfeervolle Restaurant Salt. Kies uit de à la carte dinerkaart of het 3 gangen Menu de Chef en geniet van heerlijke gerechten uit het seizoen, uiteraard bereid met dagverse producten uit de streek. Voor de kinderen hebben we een speciale kinderkaart.

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

Op beide Paasdagen serveren wij het diner vanaf 16.30 uur. De keuken van Hotel Zaltbommel is geopend tot 22.00 uur.

Reserveer een tafel

Paasarrangement € 99.50

INHOUD PAASARRANGEMENT

Geniet extra van het lange Paasweekend en combineer de mogelijkheden binnen Van der Valk Hotel Zaltbommel. Met het speciale Paasarangement gaat u heerlijk dineren in Restaurant Salt, geniet u van een ontspannen overnachting én maakt u gebruik van de uitgebreide Paasbrunch de volgende dag. Zo maakt u er een onvergetelijk Paasweekend van!

BESCHIKBAARHEID EN AANVANG

Het arrangement is beschikbaar op met aankomst op de zaterdag of zondag.

PRIJS

Tweepersoonskamer : € 99.50 p.p.

Boek dit arrangement