Pasen bij Van der Valk Hotel Zaltbommel

Het is bijna zo ver, Pasen 2019! Op 21 en 22 april 2019 aanstaande geniet u van een heerlijke Paasbrunch in ons Restaurant Salt. Heeft u uw ei al gelegd over uw plannen voor de Paasdagen? Kom dan gezellig met uw familie en/of vrienden en geniet samen tijdens Pasen!

Bekijk onze mogelijkheden en reserveer direct een tafel. 

Reserveer een tafel

Live Cooking Paasbrunch

Brunch met Pasen in Van der Valk Zaltbommel
Bij Van der Valk hotel Zaltbommel kunt u ieder jaar terecht voor een heerlijke en onbezorgde Paasbrunch. De Paasbrunch 2019 bestaat uit een uitgebreid buffet met luxe broden, diverse warme vis- en vleesgerechten die u kunt begeleiden met diverse salades, groenten- en aardappelgarnituur en culinaire lekkernijen die we à la minute voor u bereiden.

We sluiten de Paasbrunch af met een verrassend dessert die wij uitserveren aan tafel. Maak daarnaast ook gebruik maken van de zoetigheden op het dessertbuffet. Tijdens de Paasbrunch geniet u onbeperkt van koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Pasen voor de kinderen
Uiteraard passen we tijdens Pasen 2019 voor de kinderen het Paasbuffet aan. Bovendien zorgen we tijdens de Paasbrunch volop voor vermaak voor hen! De kinderen kunnen worden geschminkt, er draait een kinderfilm in onze bioscoop, er staat een knutseltafel en ze kunnen zich vermaken met de spelletjes in onze ‘kidsroom’.

Aanvang
De Paasbrunch wordt geserveerd op zowel 1e als 2e Paasdag. U bent welkom tussen 12.00 uur en 12.30 uur. De brunch wordt tot uiterlijk 14:30 uur geserveerd. 

Prijzen
Volwassenen: € 33,50 per persoon
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 16,75 per persoon
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis

A la carte Paaslunch

Paaslunch bij Van der Valk Hotel Zaltbommel
Bent u tijdens de Paasdagen onderweg en wilt u een hapje eten? Ook tijdens de Paasdagen geniet u van een heerlijke a la carte lunch in ons sfeervolle Restaurant Salt. Bekijk hier onze Heeft u vragen over allergenen? Bekijk onze allergenenkaart.

Paasmenu voor de kinderen
Voor de kinderen hebben we een speciaal kindermenu. Bovendien is er tijdens Pasen 2019 volop voor vermaak voor hen! De kinderen kunnen worden geschminkt, er draait een kinderfilm in onze bioscoop, er staat een knutseltafel en ze kunnen zich vermaken in onze ‘kidsroom’.

Aanvang
Op beiden Paasdagen serveren wij de lunch van 11:30 tot 16:30 uur.

Reserveer een tafel

Live Cooking Paasdiner

Paasbuffet
Op 1e Paasdag geniet u in Van der Valk Hotel Zaltbommel van het onbeperkt Live Cooking dinerbuffet in Restaurant Salt. Dit Paasbuffet is inclusief een kop verse dagsoep, waarna u onbeperkt geniet uit het ruime aanbod van koude en à la minute bereide warme vlees- en visgerechten. Wij begeleiden tijdens Pasen 2019 alles met heerlijke broden, salades, groenten- en aardappelgarnituren. Ter afsluiting serveren wij u een Paasdessert uit aan tafel.

In het arrangement zitten 2 drankjes uit het Hollands assortiment inbegrepen. Daarnaast geniet u onbeperkt van koffie, thee en sappen die u vindt op ons Paasbuffet.

Aanvang
U kunt voor het Live Cooking Paasdiner vanaf 17:30 uur terecht. Inloop is mogelijk tot 19:00 uur. 

Prijzen Pasen 2019
Volwassenen: € 39,50 per persoon
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 19,25 per persoon
Kinderen 0 t/m 3 jaar eten gratis

Reserveer een tafel

A la carte Paasdiner

Paasdiner bij Van der Valk Hotel Zaltbommel
Wilt u op 1e of 2e Paasdag heerlijk dineren? Reserveer een tafel in ons sfeervolle Restaurant Salt. Bekijk onze  en geniet van heerlijke gerechten uit het seizoen, bereid met dagverse producten uit de streek. Heeft u vragen over allergenen? Vraag naar onze allergenenkaart. Voor de kinderen hebben we een speciale kinderkaart.

U kunt tijdens Pasen 2019 bij ons terecht van 16:30 tot 22:00 uur.

Reserveer een tafel

Paasarrangement

Wilt u na het Paasdiner genieten van een overnachting in Van der Valk Hotel Zaltbommel? Boek dan een van onze ruime en comfortabele kamers en maak er een onvergetelijk Paasweekend van! Bekijk ook ons aantrekkelijke Paasarrangement. Geniet van een heerlijke en ontspannen overnachting, slaap lekker uit en schuif aan bij onze uitgebreide Paasbrunch!

Bekijk hier ons kameraanbod