Sinterklaasbrunch-Hotel-Zaltbommel

Sinterklaas bij Hotel Zaltbommel!

In verband met COVID-19 hanteren wij aangescherpte maatregelen. Zo bent u bij Hotel Zaltbommel zeker van een veilige, vertrouwde en onbezorgde Sinterklaasmiddag!

Zondag 22 november 2020 brengt Sinterklaas met één van zijn beste Pietenmannen een bezoek aan van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. Bent u er bij?

Reserveer een tafel

Live Cooking Sinterklaasbrunch € 26.50

In verband met COVID-19 hanteren wij aangescherpte maatregelen

SINTERKLAASBRUNCH 2020

Vier dit jaar Sinterklaas in Zaltbommel en geniet met uw kinderen van de Sinterklaasbrunch! Bij binnenkomst zijn de kinderen direct afgeleid door de lobby vol met kinderactiviteiten. Waar u als ouder plaatsneemt in het restaurant, vermaken de kinderen zich volop. Als Sinterklaas en Piet ineens binnenkomen, wordt het verlangend wachten beloond met een cadeautje. Ondertussen geniet u van een welverzorgde brunch.

Deze Brunch 2020 is inclusief:

  • Cava en kinderchampagne bij ontvangst
  • Dagverse soep geserveerd aan tafel
  • Onbeperkt gebruik van het Live Cooking Sinterklaasbuffet
  • Onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen van het buffet
  • Verrassend dessert geserveerd aan tafel
  • Kinderactiviteiten (schmink, knutselen, Sinterklaas, kinderfilm)
  • Sinterklaaspresentje voor uw kind(eren)

BESCHIBAARHEID & AANVANG

U bent welkom tussen 12.00 uur en 12.30 uur. De brunch wordt op 22 november tot uiterlijk 14.30 uur geserveerd. Viert u Sinterklaas het liefst op 5 december zelf? Lees dan de mogelijkheden over onze lunch of ons diner.

PRIJS SINTERKLAASBRUNCH

Vanaf 12 jaar: € 26.50 
Van 4-11 jaar: € 13.25
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

Sinterklaaslunch à la carte

In verband met COVID-19 hanteren wij aangescherpte maatregelen

SINTERKLAASLUNCH A LA CARTE

Komt u op 22 november, maar bent u geen liefhebber van een buffet? Of wilt u Sinterklaas echt op zijn verjaardag op 5 december zelf vieren? Onze medewerkers serveren graag een à la carte lunch voor u uit aan tafel. Kies hierbij uit gerechten van de kaart of kies voor het vooraf samengesteld menu met keuze uit 2 gerechten per gang. Voor de kinderen is er een eigen kindermenu.

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

De lunch is mogelijk op 22 november 2020, maar uiteraard ook op de andere dagen zoals op Sinterklaasavond zelf. Van 11.30 tot 16.30 uur is onze lunch beschikbaar. Hoe laat mogen we u verwelkomen?

Reserveer een tafel

Sinterklaasdiner à la carte

In verband met COVID-19 hanteren wij aangescherpte maatregelen

SINTERKLAASDINER A LA CARTE

Geniet van gerechten uit de à la carte menukaart of kies voor een 3 gangen keuzemenu met 2 keuzes per gang. Deze optie is ook op 5 december zelf beschikbaar. Wij adviseren u graag over de perfecte wijn-spijscombinatie. De kinderen verrassen wij met een geheel eigen kinderkaart inclusief kleurplaat.

BESCHIKBAARHEID & AANVANG

Het diner wordt geserveerd van 16.30 tot 22.00 uur.  

Reserveer een tafel