Sinterklaasbrunch-Hotel-Zaltbommel

Sinterklaas bij Hotel Zaltbommel!

Vier samen met je familie en vrienden sinterklaas dit jaar bij ons! Geniet van een Live Cooking Brunch in restaurant Salt!

LIVE COOKING SINTERKLAASBRUNCH

Reserveer nu een heerlijk uitgebreide en goed verzorgde Live Cooking Brunch bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. U bent welkom tussen 12.00 uur en 12.30 uur. De brunch wordt tot uiterlijk 14.30 uur geserveerd.

Tijdens onze gezellige brunch op zondagochtend krijgen we dit jaar een heel speciale gast op bezoek: Sinterklaas! Terwijl u geniet van een heerlijke brunch, zal Sinterklaas met zijn glimlach en wijze woorden ons feest compleet maken. Zorg dat je erbij bent voor een ochtend vol verrassingen, pepernoten en bovenal, warme gezelligheid!

PRIJZEN:
Vanaf 12 jaar: € 38.50

Van 4-11 jaar: € 20.50
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

ONBEPERKT GENIETEN

De naam zegt het al: bij het “Live and Cooking” wordt er terwijl u wacht à la minute voor u iets bereid! Het buffet van Hotel Zaltbommel is compact, maar heeft een groot en gevarieerd aanbod. Een groot gedeelte van het aanbod wordt namelijk pas voor u bereid wanneer u dit bestelt. Onze koks vinden het leuk om persoonlijke service te bieden en het gerecht precies zo klaar te maken zoals u wilt. Zo houden wij de kwaliteit van de gerechten hoog. 


Andere opties:

Lees hier ook het aanbod voor de lunch en diner.

Terug naar feestdagenoverzicht