Sinterklaasbrunch-Hotel-Zaltbommel

Sinterklaas bij Hotel Zaltbommel!

Wilt u rondom Sinterklaas gezellig samen zijn met uw gezin of uw familie? Breng een bezoek aan Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 en geniet van een veilig, vertrouwde en onbezorgde middag.

SINTERKLAASBRUNCH

Vier dit jaar Sinterklaas in Zaltbommel en geniet met uw kinderen van de Live Cooking Brunch! Terwijl de kinderen zich vermaken met de diverse activiteiten, geniet u ondertussen van het uitgebreide buffet.

De Brunch 2022 is inclusief:

  • Cava en kinderchampagne bij ontvangst
  • Dagverse soep geserveerd aan tafel
  • Onbeperkt gebruik van het Live Cooking Brunchbuffet
  • Onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen van het buffet
  • Verrassend dessert geserveerd aan tafel
  • Kinderactiviteiten ( knutselen, kinderfilm)

BESCHIBAARHEID & AANVANG

U bent welkom tussen 12.00 uur en 12.30 uur. De brunch wordt op 27 november geserveerd. Viert u Sinterklaas het liefst op 5 december zelf? Lees dan de mogelijkheden over onze lunch of ons diner.

PRIJS BRUNCH

Vanaf 12 jaar: € 38.50 
Van 4-11 jaar: € 20.50
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

SINTERKLAASLUNCH A LA CARTE

Geen liefhebber van een buffet of wilt u Sinterklaas echt op 5 december zelf vieren? Onze medewerkers serveren graag een à la carte lunch voor u uit aan tafel. Voor de kinderen is er een eigen kindermenu.

SINTERKLAASDINER A LA CARTE

Geniet van gerechten uit de à la carte menukaart of kies voor een 3 gangenmenu met 2 keuzes per gang. Deze optie is ook op 5 december zelf beschikbaar. Wij adviseren u graag over de perfecte wijn-spijscombinatie. De kinderen verrassen wij met een geheel eigen kinderkaart inclusief kleurplaat.

Reserveer een tafel

Terug naar feestdagenoverzicht