Restaurant-Salt-Live-Cooking-chef

Brunch bij Van der Valk

In verband met de huidige maatregelen is het restaurant per 18 december tot nader order gesloten. Bekijk de maatregelen. 

Geniet op zondag* van een heerlijk uitgebreide en goed verzorgde Live Cooking Brunch bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2.

Reserveer een tafel

BRUNCH IN ZALTBOMMEL

Wij ontvangen u daar met een feestelijk glaasje bubbels. Vervolgens serveren wij aan tafel een kop dagverse soep. Vervolgens heeft u van het buffet onbeperkt keuze uit het ruime aanbod aan koude en warme gerechten die we à la minute voor u bereiden. Denk hierbij aan diverse warme vis- en vleesgerechten die u kunt begeleiden met diverse salades, groenten- en aardappelgarnituur. U sluit de brunch in Zaltbommel af met heerlijke desserts en zoetigheden op het dessertbuffet.

Tijdens de brunch geniet u onbeperkt van koffie, thee, melk en vruchtensappen. Eventuele overige drankjes bestelt u eenvoudig bij onze medewerkers en worden extra aan de rekening toegevoegd.

KINDERBRUNCH

Tijdens een brunch bij Van der Valk wordt er natuurlijk ook aan de kinderen gedacht! In Hotel Zaltbommel maken de kinderen gebruik van het speciale kinderbuffet. Daarnaast kunnen zij zich vermaken met spelletjes in onze ‘kidsroom’ of met een kinderfilm in de bioscoopzaal.

TIJDSTIP BRUNCH

U bent welkom tussen 12.00 uur en 12.30 uur. De brunch wordt tot uiterlijk 14.30 uur geserveerd.

PRIJZEN BRUNCH

Vanaf 12 jaar: € 27.50
Van 4-11 jaar: € 13.75
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

BESCHIKBAARHEID

*De brunch wordt geserveerd op de volgende data:

  • In 2021 zijn er geen brunches meer beschikbaar. 

Al benieuwd naar de beschikbaarheid in 2022 of wilt u met een groter gezelschap brunchen op een andere dag? We informeren u graag.

Neem contact op

Het buffet wordt ook gebruikt voor: