Terras-hotel-zaltbommel

Hotel met terras

Het terras zal bij mooi weer, weer geopend zijn! 

Denkt u aan de zomer, dan denkt u aan het terras! Bent u in de Bommelerwaard, boek of bezoek dan het Van der Valk hotel met terras, gratis parkeren en goede service!

TERRAS IN HOTEL ZALTBOMMEL

Wist u dat velen specifiek zoeken naar een hotel met terras? Onze gasten vinden het namelijk heerlijk om 's morgens de dag te starten met een ontbijtje in de zon. Voor velen de ultieme start van de dag! Ook niet-hotelgasten komen graag langs voor een terrasbezoek. Denk bijvoorbeeld aan een koffiestop tijdens het fietsen, een verkoelende borrel in de middag of een uitgebreid diner in de zwoele avondzon. Wanneer komt u bij ons terrassen?

Terraskaart

TERRAS VAN RESTAURANT SALT

Het restaurant van het Hotel Zaltbommel, Restaurant Salt, beschikt over een ruim en gezellig ingericht terras. Op het terras serveren we graag een heerlijke lunch of diner. Uiteraard bent u ook van harte welkom om in het zonnetje te werken met een heerlijke kop koffie.

LOUNGE TERRAS M.C. CAFÉ

Onze hotelbar M.C. Café beschikt over een ruim loungeterras met relaxte loungebanken. Vanaf deze banken heeft u mooi uitzicht over zowel de dynamiek op de A2 als de rustgevende vijver met de vele eenden. De grote parasollen geven voldoende schaduw. 

HUISDIEREN OP HET TERRAS

In de kamers en openbare ruimtes van Hotel Zaltbommel geldt een huisdierenbeleid. Op ons terras zijn de huisdieren uiteraard wel van harte welkom! Wilt u uw huisdier wel aanlijnen?

RESERVEREN

Een tafel reserveren op het terras is niet mogelijk. Het Nederlandse weer is namelijk nooit te voorspellen. Bij mooi weer bekijkt u ter plekke op welk gedeelte van het terras u wilt zitten. 

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze receptie.

Neem contact op