Abendessen-Restaurant-Salt-Zaltbommel
Genießen Sie bei Van der Valk

Entdecken Sie unser Restaurant

À LA CARTE RESTAURANT

RESTAURANT SALT

Willkommen ins Restaurant Salt! Das Restaurant befindet sich im Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 und hat 300 Gedecke. Es ist das Herz des Hotels, in dem die Gäste von früh bis spät empfangen werden. Nehmen Sie Platz und genießen Sie das moderne, warme Ambiente und die köstlichen Gerichte.

Genießen Sie auf der Terrasse

TERRASSE

Das Restaurant des Hotels Zaltbommel ´Restaurant Salt´ hat eine große und gemütliche Terrasse. Auf die Terrasse servieren wir Mittagessen, Abendessen oder einen leckeres High Tea. Natürlich können Sie auch vom einer köstlichen Tasse Kaffee genießen weilst Sie arbeiten im Sonnenschein.

Treffen in der Hotelbar

M.C. CAFÉ

Kom langs voor een kopje koffie en een gebakje van Patisserie de Rouw in Vught, een hapje van onze à la carte lunchkaart of een gezellig aperitief met vrienden of collega's. Ook kunt u genieten van onze wijnen, speciaalbieren of ginspecials.

RESTAURANT SALT

WEINBAR

Het Salt Restaurant is opgedeeld in live cooking, een à la carte restaurant en een wijnbar, een verhoogd gedeelte met uitzicht over het gehele restaurant! Het verhoogde gedeelte is privé, maar biedt toch de gezelligheid en ambiance van het restaurant. De wijnbar is de ideale plek voor een gezellige borrel of een ongestoord gesprek.

LIVE KOCHEN IN ZALTBOMMEL ENTDECKEN

WIR BEGINNEN WIEDER

Wilt u op een andere manier dineren? Dat kan met ''Live Cooking'' in restaurant Zout. Het buffet is compact, maar heeft een verrassend en groot aanbod. Uw bestelling wordt live voor u klaargemaakt, wat zorgt voor een heel bijzondere ervaring!

Elke dag kun je 2,5 uur lang genieten van onze uitgebreide high tea. Dit wordt geserveerd in restaurant Salt, in het MC Café of in onze gezellige wijnbar. Tijdens de high tea wordt u verwend met zoete, koude en warme gerechten.

RESTAURANT SALT ZALTBOMMEL

'Sautbommel'

GENIESSEN IN ZALTBOMMEL

Het restaurant is opgedeeld in gezellige zithoeken. De luxe materialen, stoffen en meubelen hebben een geluidsabsorberende werking en zorgen voor een aangename akoestiek. Zo kunt u ongestoord uw gesprek aan tafel voeren.

DE NAAM ZOUT

Zaltbommel was voorheen bekend als "Saltbommel" of "Sautbommel". Deze naam verwijst naar de handel in Zeeuws zout in de Middeleeuwen, die destijds erg belangrijk was voor Bommel. Restaurant Zout Zaltbommel is naar hem vernoemd.