Instagram
top3-gebruik-auditorium-zaltbommel

Voor deze doeleinden wordt ons auditorium gebruikt

De centrale ligging pal aan de A2, het gratis parkeren en de 13 verschillende vergaderzalen maken Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 een veelzijdige plek voor centrale bijeenkomsten in Nederland. Veelzijdig is het zeker, want de 13 zalen worden voor de meest uiteenlopende doeleinden gebruikt. Waar we vorige keer vertelden we over de Top 3 meest opmerkelijke redenen voor een creatieve zaal, lichten we dit keer ons auditorium uit.

Het auditorium maakt samen met de 5 inspirerende ruimtes het Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 echt uniek! Deze voormalige bioscoop met 117 stoelen werd in de vorige hotels veelvuldig gebruikt tijdens openbare filmavonden. Van der Valk heeft de voormalig bioscoop in een nieuw jasje gestoken en deze wordt nu voornamelijk veelvuldig zakelijk gebruikt voor:

  • Congressen met plenaire start en afsluiting;
  • Presentaties met (externe) sprekers;
  • Algemene Ledenvergaderingen;
  • Voorlichtingsavonden;
  • Jaarpresentaties tijdens een eindejaarsbijeenkomst.

Maar wat zijn nu de meest opvallende aanvragen? Je leest hieronder onze top 3:

  • Modeshows

Wist je dat de routing erg gunstig is voor een modeshow? De organisator van een trouwbeurs in het hotel gebruikte ons auditorium voor een bruidsjurken modeshow. De kersverse bruidsparen kwamen achterin de zaal binnen en na een ererondje op het podium verlieten zij de zaal voorin via de nooddeur. Door de hellende opstelling van het auditorium konden ook de mensen achterin de zaal goed zicht op de mooie bruidsjurken.

  • Car launches

Het auditorium grenst brede stoep en aan de parkeerplaats en dit maakt het erg interessant voor autodealers om hun nieuwste automodel te presenteren! Zo worden de auto’s namelijk buiten op de stoep voor het auditorium geplaatst. Wanneer dan verteld wordt over het nieuwste automodel, zorgen de raampartijen over de volledige lengte van het auditorium ervoor dat men direct zicht heeft op de betreffende auto.

  • Wedstrijdvoorbereidingen

In de 2,5 jaar dat wij geopend zijn, hebben we al veel (top)sportteams in verschillende disciplines ontvangen. Naast de hotelkamers, de sportmaaltijden en de medische ruimte, zoeken zij ook altijd een ruimte voor de wedstrijdvoorbereidingen. In welk hotel heb je nu een levensgroot scherm waarop de wedstrijdvoorbereiding wordt gepresenteerd?