doeleinden-bijzonder-vergaderen-Zaltbommel

Met Spider-Man naar de Disco

Onlangs troffen we deze Spider-Man aan in onze Disco. Hij was achtergebleven na een brainstormsessie van een bedrijf in de Farma Industrie. Wij vroegen ons af wat de rol van deze held zou zijn geweest tijdens deze interactieve bijeenkomst.

De keuze voor een creatieve vergaderzaal

Naast reguliere boardrooms beschikt Van der Valk hotel Zaltbommel-A2 over 5 unieke belevingszalen die elk in een eigen thema zijn ingericht. Bij informele bijeenkomsten als brainstorms, workshops, kick-offs en strategische sessies is zo'n ruimte erg effectief! Onze sales-collega’s vragen dan ook altijd naar het onderwerp van de bijeenkomst om advies te geven welke zaal het beste past. 

Het antwoord op deze vraag is altijd interessant: we krijgen nameljk de meest uiteenlopende redenen waarom gasten voor onze creatieve zalen kiezen en horen dan ook de meest creatieve uitwerkingen van degenen die de sessies voorbereiden, zoals dit keer met deze Spider-Man.

Top 3 opmerkelijke doeleinden

Dit is onze top-3 meest opmerkelijke doeleinden om te kiezen voor een creatieve vergaderzaal in het Van der Valk hotel in Zaltbommel: 

1.Omdat hun bedrijfsnaam ernaar vernoemd is

Ja, het is echt waar: twee ondernemers in hart en nieren hebben het bedrijf 'The Yellow Room' opgericht om 50-Plus Professionals met behulp van een brainstorm en coaching weer aan een baan te helpen. Uiteraard vinden deze sessies plaats in "hun Yellow Room zaal", waarin de deelnemers door de kleur extra geprikkeld worden om een andere denkwijze te ontwikkelen!
Bedrijf: www.theyellowroom.nl

2.Als plan B voor een trouwshoot

Bij Nederlandse bruiloften is het weer een belangrijke factor om mee te nemen in de voorbereiding. Ook al trouwt u middenin de zomer, u bent nooit verzekerd van mooi weer. Waar vindt u nu een inspirerende binnenlocatie voor uw fotoshoot? Inmiddels hebben al vijf bruidsparen gekozen om hun trouwfoto's te maken in onze themazalen. Zo werd bijvoorbeeld voor een winterbruiloft in 2018 het Chalet gekozen en koos onlangs nog een bruidspaar voor onze Botanic Garden als achtergrond voor hun loveshoot.

3.Omdat het matcht met de kleur van het product

Stel, u heeft een geelkleurig parfum uitgebracht en u bent op zoek naar eenzelfde gele achtergrond voor uw campagne. Google leidt u maar naar één ruimte en dat is de Yellow Room in Zaltbommel! Een beroemd parfummerk plande onlangs een fotoshoot voor de productpresentatie in deze zaal.

Bent u inmiddels ook zo benieuwd geworden naar deze zalen?

Bekijk onze creatieve zalen