Flexwerken-Lobby-Hotel-Zaltbommel

Faciliteiten

Komt u overnachten bij Van der Valk Zaltbommel? Dan geniet u van vele hotelfaciliteiten voor een comfortabel verblijf. Lees meer onze hotelfaciliteiten of ervaar ze zelf! 

Overige faciliteiten

Wifi

Overal in het hotel maakt u gratis gebruik van de snelle en draadloze internetverbinding. Het instellen van het draadloos internet wijst zich vanzelf. Kies uit het rijtje van draadloze internetaanbieders onze Guest-Valk-Zaltbommel Wifi signaal. Open uw browser (vb. Explorer, Firefox, Chrome), ga akkoord met de voorwaarden en u bent online. Heeft u hulp nodig? Onze receptionisten helpen u graag.

Huisdieren

In Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 zijn huisdieren uitsluitend toegestaan op het terras.

In alle de overige ruimtes van het hotel worden huisdieren niet toegelaten. Dit geldt zowel voor de openbare ruimtes zoals het restaurant en de bar als de besloten ruimtes zoals de vergaderzalen en de kamers. Dit is in verband met hygieneregels.

Een uitzondering zijn de geleidehonden of hulphonden mits deze dieren zijn aangelijnd.

Roomservice

Wilt u graag in alle rust uw kamer genieten van een warme maaltijd of een snack? Onze roomservice is te dagelijks bestellen van maandag t/m zondag van 17.00 tot 22.00 uur. 

Lees op het tv-scherm in uw kamer het beschikbare room service menu. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met onze receptie. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Voor roomservice brengen wij € 10.00 servicekosten in rekening.

Rolstoelvriendelijk

Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 is rolstoeltoegankelijk. Onze restaurants, zalen en kamers zijn drempelvrij en alle ruimtes zijn met lift te bereiken. Elk toiletblok is voorzien van een apart mindervalide toilet. Daarnaast zijn er op beide parkeerterreinen van het hotel aparte invalide parkeerplaatsen, zodat u uw auto dichtbij de entree kunt parkeren.

Hotel Zaltbommel beschikt over 1 mindervalidekamer met extra ruime doorgang en een grote badkamer met toilet. Geeft u bij uw reservering aan of u hiervan gebruikt wenst te maken? Dan zorgen wij ervoor dat deze kamer voor u beschikbaar is.

Virtual tour

Bent u weleens bij ons binnen geweest? U bent van harte uitgenodigd voor een persoonlijke rondleiding voor het hotel. Uiteraard kan dit ook vanachter uw bureau. Maak een exclusief bezoek voor ons hotel via de virtual tour.

Bekijk virtual tour

Was- en Stomerijservice

Verblijft u in het hotel in Zaltbommel en wilt u weer schone of kreukvrije kleding? Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 werkt samen met een vaste partner op het gebied van wassen en stomen. Lever uw kleding in bij onze receptie. Kleding ingeleverd voor 8.00 uur ligt dezelfde dag rond 18.00 uur weer voor u klaar!

Kidsroom

Van der Valk Hotel Zaltbommel beschikt over een prachtige kidsroom. Deze kidsroom bevindt zich in het restaurant van het hotel, Restaurant Salt. Terwijl u als ouder plaatsneemt in ons restaurant, ziet u vanaf uw tafel uw kind(eren) spelen in de kidsroom. Er is volop speelgoed beschikbaar. 

Shop

Bent u op zoek naar een leuk souvenir of bent u iets vergeten? Bekijk dan eens onze vitrines in onze hotel lobby. In deze vitrines worden namelijk leuke cadeaus verkocht.

"Van der Valk - de bewogen geschiedenis van Nederlandse Horecafamilie".
Dit is een jubileumboek gerealiseerd door Pavlov en Krikke Special Books die is uitgebracht in opdracht van de Van der Valk familie. Het boek is een prachtig kijkje in de keuken van onze familie!

Sieraden van ZAG Bijoux
ZAG Bijoux is een sieradenmerk dat bekend staat om haar minimalistische stijl en trendy figuren. De sieraden zijn gemaakt van roetstvrijstaal (rvs, stainless steel) en van luxe kwaliteit. In de vitrine vindt u zowel armbanden, oorbellen als kettingen.

Toekan artikelen
De toekan vogel is hip en ziet u steeds meer verschijnen in winkels en modezaken. In onze shop zijn uiteraard ook leuke toekan-items te koop. Denk hierbij aan een toekanhaarborstel, handgel, sleutelhanger, pincet, lippenbalsem, make-up spiegel, manicurenset, reismok en koffiebeker. Deze producten zijn leuk om te kopen wanneer u iets vergeten bent van huis, maar deze zijn uiteraard ook erg leuk om cadeau te doen!

Giftgard
Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een Van der Valk Giftcard! Deze Giftgard laadt u op met een eigen gewenst bedrag. Besteden is mogelijk in alle Valk hotels en restaurants. Voor een specifiek cadeau in ons hotel ontvangt u onze eigen gepersonaliseerde hotelvoucher.

Overige producten
Bent u iets vergeten mee te nemen? Aan de receptiebalie verkopen wij diverse opladers, oplaadkabels en stekkers voor iPhone en Samsung en sigaretten.