Fitness hotel Zaltbommel

SPORTHOTEL BIJ DEN BOSCH

Bent u met uw sportteam in de regio van Den Bosch en zoekt u een goede accommodatie in de buurt? Verblijf in hét sporthotel van de regio; direct aan de A2 en met een geweldige service en sportfaciliteiten!

LIGGING EN BEREIKBAARHEID

De locatie van Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 is perfect om de stadsdrukte te vermijden. Dankzij de gunstige ligging aan de A2 aan de rand van Zaltbommel bent u met de auto binnen 15 minuten in Den Bosch. Bovendien kunt u de auto's of de touringcar gratis en pal voor de deur parkeren.

HOTELKAMERS

Van der Valk Hotel Zaltbommel beschikt over 117 hotelkamers die ruim zijn ingericht en variëren in grootte van 30 m2 tot 82 m2. Alle kamers zijn sfeervol ingericht en hebben comfortabele bedden, een ruime badkamer, een royaal bureau en een eigen klimaatsysteem. Deluxe suites beschikken ook over een losstaand bad en een loungegedeelte. Gratis high speed WIFI is beschikbaar.

FITNESS EN SPORTHOTEL DEN BOSCH

Hotel Zaltbommel staat bekend om haar uitgebreide sportfaciliteiten. De sporters kunnen 24 uur per dag gratis gebruik maken van de fitness van het hotel en van de naastgelegen sportschool 'Fitnessclub Zaltbommel'. Het exclusief afhuren van de hotelfitness is mogelijk op aanvraag.

(SPORT)MAALTIJDEN

Alle (sport)maaltijden worden gepresenteerd op het Live Cooking buffet. Het aanbod wordt in overleg met de teamarts goed afgestemd op de dieetwensen en is geserveerd op de gewenste tijden. Het verzorgen van pakketjes is mogelijk op aanvraag.

SUCCESVOLLE SAMENWERKINGEN

Van der Valk Zaltbommel-A2 heeft sinds de opening van het hotel in 2017 al vele sportteams in verschillende disciplines mogen verwelkomen. Zo zijn (internationale) sporters van de volgende evenementen in het hotel te gast geweest:

  • Billie Jean King Cup (2021)
  • Fed Cup (2019)
  • Bekerfinale Eredivisie Volleybal (2019)
  • KLM Open Golf (2018-2019, 2021)
  • House of Sports Interland Basketball (2018)
  • Oefeninterland KNVB (2017-2018)

CONTACT

Neem contact op met onze reserveringsafdeling. U kunt hen bereiken via 0418 799094 of reserveringen@zaltbommel.valk.com.