Vroege Toekan Weken bij Hotel Zaltbommel

Tijdens de Vroege Toekan Weken boekt u een extra voordelige overnachting bij Van der Valk Hotel Zaltbommel. Ook bij de andere deelnemende Van der Valk hotels ontvangt u veel korting op uw overnachting. Dankzij het ruime aanbod en de diversiteit aan kamertypes, vind u altijd een hotel dat aansluit bij uw wensen. Daarbij geniet u van een luxe, uitgebreid ontbijt na uw overnachting. Boek snel uw overnachting want OP=OP!

Boek nu de Vroege Toekan deal

BLIJF OP DE HOOGTE

Zijn er op dit moment geen Vroege Toekan Deals bij Van der Valk beschikbaar en bent u benieuwd wanneer de volgende Vroege Toekan Weken er zijn? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte bent van de aanbiedingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

HOTEL ZALTBOMMEL

Hotel Zaltbommel ligt direct aan de A2 centraal gelegen in hartje Nederland. Het treinstation ligt op 5 minuten loopafstand van het treinstation en is dus erg goed bereikbaar. In Zaltbommel is er genoeg leuks te doen! Maak bijvoorbeeld een stedentrip door het centrum of maak een heerlijke wandeling in de de prachtige natuur nabij het hotel. Ook in het hotel zelf is er genoeg te doen. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk diner of blaas wat stoom af in de sportschool wanneer u graag actief bezig wilt zijn. Samengevat, genoeg redenen om een overnachting te boeken bij Van Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2.