Live Cooking in Zaltbommel

Uw zakelijke bijeenkomst wordt een feestje met het Live Cooking Lunchbuffet van Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. Pauzeer uw sessie en laat u in Restaurant Salt verrassen door deze uitgebreide en onbeperkte lunch!

Meer over deze uitgebreide lunch

BIJEENKOMST MET LUNCH

Boekt u een vergadering, training of brainstorm in combinatie met een lunch? Dan geniet u bij Van der Valk Hotel Zaltbommel standaard van de Live Cooking Lunch. Deze lunch wordt geserveerd in het buffetgedeelte van Restaurant Salt. Uw gezelschap zit altijd bij elkaar aan een vooraf gereserveerde tafel.

360-weergave lunchbuffet 

LIVE COOKING CONCEPT

Met het Live and Cooking principe worden de maaltijden à la minute voor u bereid. Loop rond en aanschouw vanuit de open keuken de live bereiding van de gerechten. Uw gerecht is zo altijd van hoge kwaliteit en op goede temperatuur. Onze koks staan voor uw klaar om uw favoriete gerecht voor u te mogen bereiden. Vraag hen ook gerust om een smakelijke suggestie!

BELEVING IN ZALTBOMMEL

We horen vaak na afloop van onze gasten dat ze de Live Cooking lunch echt fantastisch vonden. Het aanbod is groot en gevarieerd en er is voor ieder wat wils: van culinair tot traditioneel. In het restaurant hangt een informele sfeer en door de knusse setting krijgt u veel persoonlijke aandacht.

CAPACITEIT LIVE COOKING

De gezellige en knusse setting kan worden gecreëerd door de compacte setting. Het buffet bij Hotel Zaltbommel biedt namelijk plaats voor 150 gasten, slechts 1/10 van het gemiddelde Valk-hotel. Het Live Cooking buffet is overzichtelijk en terwijl u wacht op uw gerecht, kunt u gezellig netwerken met uw collega’s of klanten.

LIVE COOKING DINER

Wilt u een bijeenkomst in combinatie met een diner? Wij verzorgen graag een Live Cooking Diner. Het Live Cooking buffet wordt dan speciaal voor uw gezelschap opgebouwd. Ook voor feestelijke aangelegenheden zoals een receptie, jaarafsluiting of congres kan het dinerbuffet worden gebruikt.

Lees meer over het Live Cooking diner