From veal to vegan
De horecagast kiest in 2019 voor spannende en vernieuwende ingrediënten en gerechten. Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 onthult hun grootste culinaire stijgers en dalers. Bekijk hun top 3.
Stijgers
- Alcoholvrije drankjes: naast 0% Radler en 0% pils zijn de mocktails van Finley een steeds vaker besteld alternatief voor de alom bekende Aperol Spritz en Mojito.
- Gemberthee: deze sterk reinigende drank verwijdert gifstoffen en reinigt het lichaam.
- Biersoorten: ondertussen is het niet meer dan normaal dat er naast het standaard pils ook speciaalbieren op de tap staan. We hebben 2 vaste en 2 wisselende biersoorten op de tap.
Dalers
- Frisdranken: men wordt zich meer bewust van de vele suikers in deze drankjes. Naast de no-sugar of light varianten, wordt ook steeds meer gekozen voor andere alternatieven.
- Minder gluten: Glutenvrij eten is hot. Heb je ons glutenvrije bananenbrood al geproefd? Daarnaast zijn er steeds meer andere allergenen waarmee wij graag rekening houden.
- From veal to vegan: Naast de vegetariër en veganist kiest ook de flexi-tarier steeds vaker voor de no-meat variant op de kaart. Zo serveren wij bieterballen in plaats van bitterballen.
Benieuwd naar de top 20 dalers en stijgers binnen de gehele horeca?