Instagram

From veal to vegan

De horecagast kiest in 2019 voor spannende en vernieuwende ingrediënten en gerechten. Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 onthult hun grootste culinaire stijgers en dalers. Bekijk hun top 3.

Stijgers

  • Alcoholvrije drankjes: naast 0% Radler en 0% pils zijn de mocktails van Finley een steeds vaker besteld alternatief voor de alom bekende Aperol Spritz en Mojito.
  • Gemberthee: deze sterk reinigende drank verwijdert gifstoffen en reinigt het lichaam.
  • Biersoorten: ondertussen is het niet meer dan normaal dat er naast het standaard pils ook speciaalbieren op de tap staan. We hebben 2 vaste en 2 wisselende biersoorten op de tap.

Dalers

  • Frisdranken: men wordt zich meer bewust van de vele suikers in deze drankjes. Naast de no-sugar of light varianten, wordt ook steeds meer gekozen voor andere alternatieven.
  • Minder gluten: Glutenvrij eten is hot. Heb je ons glutenvrije bananenbrood al geproefd? Daarnaast zijn er steeds meer andere allergenen waarmee wij graag rekening houden. 
  • From veal to vegan: Naast de vegetariër en veganist kiest ook de flexi-tarier steeds vaker voor de no-meat variant op de kaart. Zo serveren wij bieterballen in plaats van bitterballen.

Benieuwd naar de top 20 dalers en stijgers binnen de gehele horeca?

Naar de complete lijst

Naar onze menukaart