VAN DER VALK HANTEERT AANGESCHERPTE MAATREGELEN

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en onze medewerkers de hoogste prioriteit. De ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus nemen wij daarom ook erg serieus.

Aan de hand van de laatste adviezen van het RIVM heeft Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 de deuren van Restaurant Salt, hotelbar M.C. Café en het vergadercentrum gesloten. Het hotel is nog wel geopend, overnachten is dus nog mogelijk.

Naast dat Van der Valk zelf uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures heeft getroffen blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen, zowel lokaal als internationaal, nauw in de gaten gehouden, zodat Van der Valk voortdurend aan de veiligheid en welzijn van haar gasten en medewerkers kan voldoen.

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden, verwijzen we u graag door naar het RIVM. Voor vragen over reserveringen verwijzen wij u graag naar het hotel waar u de boeking heeft gedaan.

Met gastvrije groet,

Van der Valk Hotels & Restaurants