Oudjaarsavond-cava-Hotel-Zaltbommel

Hotelarrangement oud en nieuw

Oud en nieuw is één van de mooiste dagen in het jaar! Het is op Oudjaarsdag een mooi moment om terug te blikken op het oude jaar en na 00.00 uur op Nieuwjaarsdag samen toostend het nieuwe jaar in te luiden. Oud en nieuw is dus bij uitstek juist dé tijd om samen met uw dierbaren te zijn. Hoe viert u het liefst dit moment?

JAARWISSELING IN ZALTBOMMEL

Terwijl sommigen al maanden plannen maken voor een uitbundige oud en nieuw, trekken anderen zich liever terug op een rustige plek. Bij Van der Valk Hotel Zaltbommel bieden we u een ontspannen en romantische jaarwisseling, zonder luid geknal van vuurwerk dichtbij en zonder luid feestende mensen. Laat u heerlijk in de watten leggen en start ontspannen en uitgerust het nieuwe jaar!

Bekijk het arrangement

INHOUD HOTELARRANGEMENT

Met het speciale hotelarrangement voor Oud en Nieuw zorgen wij ervoor dat u de deur niet meer uit hoeft. In Restaurant Salt, het M.C. Café, de wijnbar en de hotellobby wordt een ontspannen, knusse en bovenal gezellig setting gecreëerd. Een uitgebreid diner, heerlijk borrelen in de bar, een (bord)spel met vrienden, leuke muziek uit de jukebox of de oudejaarsconference op tv. U beslist op dat moment waar u zin in heeft. Om 00.00 uur geniet u van het prachtige vuurwerk dat door de grote raampartijen in het M.C. Café en de hotellobby goed te bewonderen is.

HOTELARRANGEMENT MET VRIENDEN

Wist u dat het hotelarrangement met Nieuwjaar ook veel geboekt wordt door bevriende stellen? In plaats van thuis, geniet u met uw vrienden van de goede service en diensten in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. Bovendien hoeft niemand aan het einde van de avond meer naar huis te rijden.

Benieuwd geworden naar het hotelarrangement met oud en nieuw van Hotel Zaltbommel?

Bekijk het oud & nieuw arrangement