De Tuinen van Appeltern

De tuin is dé plek om te genieten. Wat is er in uw eigen tuin allemaal mogelijk? Dat ziet u in De Tuinen van Appeltern. Het bijna 23 hectare grote tuinideeënpark biedt voor ieder wat wils! Neem een kijkje en laat u inspireren!

EUROPA’S GROOTSTE INSPIRATIEPARK
De Tuinen van Appeltern is Europa’s mooiste en grootste tuinideeën- en inspiratiepark en is gelegen in het mooie Land van Maas & Waal. U vindt er meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen en ontdekt de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied. De bloeiende borders, nieuwste tuinmaterialen, accessoires, beplanting en meubilair bieden veel inspiratie. Welk type tuin spreekt u aan?

ACTIVITEITEN APPELTERN
Naast het grote plantenrijk en de 200 inspiratietuinen is er nog veel meer te zien, te doen en te beleven. Van spelen in het ontdekkingseiland tot een high tea en van planten shoppen tot bloemschikken. Hierdoor is Appeltern een ideale bestemming voor gezinnen, groepen, feestjes en (bedrijfs)uitjes.

TIPS VOOR THUIS
Het ontwerpen en onderhouden van uw ideale tuin kan een hele uitdaging zijn. Welke beplanting en tuininrichting is geschikt? Hoe kun u de tuin het beste verzorgen? Hoe voorkomt u ongedierte maar zorgt u er wél voor dat de tuin aantrekkelijk is voor bijen en hommels? Stel deze vragen gerust aan de vele experts en adviseurs van de Tuinen van Appeltern. Er is zelfs een betaalde schetsservice om u persoonlijk te laten adviseren.

TOEGANGSPRIJZEN
Bekijk de toegangsprijzen en reserveer hier alvast een ticket.

Meer informatie: www.appeltern.nl
Afstand van het hotel: 30 km