Activiteitenkalender
Valentijnsdiner

Valentijnsdiner

14 feb 2020,
17:00 uur - 21:00 uur

€ 33,50 p.p.

Speciaal voor Valentijnsdag serveren wij op zaterdag 14 februari 2020 een portie liefde! Dit doen wij met een heerlijk diner. De liefde van de man (en vrouw) gaat immers door de maag toch?

Locatie

In onze sfeervolle wijnbar van het Van der Valk Hotel reserveren wij voor u een tafeltje. De wijnbar heeft namelijk intieme ronde tafeltjes, speciaal voor 2 personen. Bovendien bevindt deze locatie zich op een verhoogd gedeelte van het Restaurant Salt in Hotel Zaltbommel. Zo zit u privé, maar ook met de gezelligheid en sfeer van het restaurant. De eerste ingrediënten voor een romantisch avondje zijn dus al binnen!

Inhoud

Tijdens Valentijnsdag 2020 serveren wij een speciaal 3 gangen Valentijnsdiner in het Valentijnsthema. Het menu, dat blijft een verrassing! Het 3 gangen verrassingsmenu heeft twee gerechten per gang. Zo hoeft u op de avond zelf alleen maar te kiezen uit één van de gerechten. Heeft u uw keuze gemaakt? Onze koks zorgen voor 3 heerlijke gerechten met producten die de verliefdheidsmeter flink laten stijgen. Bovendien adviseert jullie persoonlijke kelner jullie graag over een bijpassend wijnarrangement. Dat is onze portie liefde die wij graag serveren! 

Beschikbaarheid & aanvang

Reserveren is mogelijk op 14 februari 2020. Reserveer uw tafel tussen 17.00 uur en 21.00 uur en wij zorgen voor een culinair en romantisch avondje met z'n tweeën. 

Prijs Valentijnsdiner

Het diner bedraag € 33.50 p.p.

Reserveer een tafel