Faciliteiten

Auto huren in Zaltbommel

Eenvoudig een auto huren in Zaltbommel kan met Amber Cars.

Concept Amber Cars
Sinds 1 februari 2020 is Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 als 7e Valk-locatie een samenwerking gestart met Amber Cars. Amber Cars biedt on-demand mobiliteit via volledig elektrische auto’s. Gasten kunnen een elektrische Amber auto ophalen bij een zogenaamde “Amber Hub” en achterlaten op een andere locatie in Nederland. Hotel Zaltbommel beschikt over een hub voor 2 Amber auto’s.

Met de samenwerking ontmoeten Van der Valk en Amber elkaar in de gezamenlijke visie op duurzaam ondernemen en de mobiliteit van de toekomst. Met het Amber concept worden auto's efficiënter gebruikt en zijn er minder parkeerplaats en auto’s nodig. Dit draagt bij aan het verbeteren van de leefbaarheid van steden en het reduceren van de CO2-uitstoot.

Locatie Amber Hub Zaltbommel
U vindt de Amber Cars op het elektrisch laadplein van Van der Valk Hotel Zaltbommel naast de ingang van parkeerplaats P2 Meetings & Events. Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten met een geldig rijbewijs kunnen gebruik maken van de elektrische auto's.

Hoe werkt het?
Om gebruik te maken van Amber, registreert u uzelf via de Amber-website en download u de Amber App. Heeft u een rit gepland? Reserveer een Amber auto, haal uw auto op bij de gekozen Amber Hub, laat de auto achter op een andere Hub en meld de auto tenslotte af. Na afmelding worden de kosten voor het gebruik van de auto afgeschreven. Amber garandeert dat er altijd een vervoersmiddel staat wanneer u dat nodig heeft.

Met Amber rijdt u in een 100% elektrische BMW i3. Dit is een 4-zitter in hatchback uitvoering. De auto heeft een actieradius van 200-300 kilometer. De auto's zijn all-risk verzekerd. Bij schade betaalt u alleen het eigen risico.

Auto reserveren
U reserveert uw auto eenvoudig en snel via de Amber app. In de app geeft u het gewenste tijdstip en uw geplande route aan. Vervolgens plaatst u uw reservering. Amber zorgt ervoor dat de auto klaar staat op het moment dat u deze nodig heeft. Een kwartier voor de gewenste starttijd ontvangt u een melding in de App met het kenteken van de auto die is toegewezen. U kunt de auto vervolgens achterlaten op een willekeurige Amber hub in Nederland.

Kosten Amber cars
Bij het registreren betaalt u een eenmalige fee van € 10 per gebruiker. Daarna betaalt u alleen voor het gebruik van uw auto. Per rit betaalt u een vast uurtarief en een standaardtarief van € 0,35 per kilometer. Het vaste uurtarief op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-18.00 uur is € 2,50 per uur. In het weekend tussen 08.00-22.00 uur betaalt u € 1 per uur. Buiten deze tijden betaalt u alleen het aantal gereden kilometers. Het parkeren op een hub is altijd gratis, ook is elektriciteit en verzekering inbegrepen. Voor frequent gebruik van Amber, zijn er bundels beschikbaar.

Meer informatie vindt u op:
www.driveamber.com/vandervalk