Faciliteiten
Amber-Cars-Hub-Zaltbommel

Auto huren in Zaltbommel

Eenvoudig een auto huren in Zaltbommel kan met Amber Cars. Sinds 1 februari 2020 is Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 als 7e Valk-locatie een samenwerking gestart met Amber. 

CONCEPT AMBER CARS

Amber Cars biedt on-demand mobiliteit via volledig elektrische auto’s. Gasten kunnen een elektrische Amber auto ophalen bij een zogenaamde “Amber Hub” en achterlaten op een andere locatie in Nederland. Hotel Zaltbommel beschikt over een hub voor 2 Amber auto’s.

Met de samenwerking ontmoeten Van der Valk en Amber elkaar in de gezamenlijke visie op duurzaam ondernemen en de mobiliteit van de toekomst. Met het Amber concept worden auto's efficiënter gebruikt en zijn er minder parkeerplaatsen en auto’s nodig. Dit draagt bij aan het verbeteren van de leefbaarheid van steden en het reduceren van de CO2-uitstoot.

LOCATIE AMBER HUB ZALTBOMMEL

U vindt de Amber Cars op het elektrisch laadplein van Van der Valk Hotel Zaltbommel naast de ingang van parkeerplaats P2 Meetings & Events. Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten met een geldig rijbewijs kunnen gebruik maken van de elektrische auto's.

HOE WERKT HET?

Registreer uzelf via de Amber-website en download de Amber App. Heeft u een rit gepland? Haal uw auto op bij de gekozen Amber Hub, laat de auto achter op een andere Hub en meld de auto af. Na afmelding worden de kosten voor het gebruik afgeschreven. 

Met Amber rijdt u in een 100% elektrische BMW i3. Dit is een 4-zitter in hatchback uitvoering. De auto heeft een actieradius van 200-300 kilometer. De auto's zijn all-risk verzekerd. Bij schade betaalt u alleen het eigen risico.

AUTO RESERVEREN

U reserveert uw auto via de Amber app. In de app geeft u het gewenste tijdstip en uw geplande route aan. Vervolgens plaatst u uw reservering. Amber garandeert dat de auto klaar staat op het moment dat u deze nodig heeft. Een kwartier voor de gewenste starttijd ontvangt u een melding in de App met het kenteken van de auto die is toegewezen. 

KOSTEN AMBER CARS

Bij Amber betaal je altijd een eerlijke prijs en alleen voor je gebruik, geen vaste kosten of abonnementen dus. Benieuwd naar de tarieven? Kijk eens op www.driveamber.com/tarieven.

Meer informatie vindt u op www.driveamber.com/vandervalk

Bekijk ook: