Ontbijt-Zaltbommel

Hotel met ontbijt

U begint de dag goed met een heerlijk ontbijt bij uw overnachting bij Van der Valk Hotel Zaltbommel. Het is de eerste maaltijd van de dag en geeft u veel energie om vervolgens op pad te gaan en de omgeving te ontdekken. Wandel of fiets bijvoorbeeld door de Bommelerwaard of ga een dagje naar een grote stad. In de omgeving van het hotel is er genoeg te beleven. Lees ook de mogelijkheden om te wandelen, fietsen en recreëren of bekijk onze insider tips voor een stadsbezoek aan Zaltbommel of Den Bosch

Boek een kamer

PERSOONLIJKE SERVICE

Bij dit hotel met ontbijt staat alles in het teken van service en kwaliteit! We besteden veel aandacht het buffet en werken met dagverse producten. Onze kok staat speciaal voor u om 4:30 uur op om ervoor te zorgen dat het hele buffet klaar staat en prachtig is opgemaakt. Vervolgens staat hij paraat om de gerechten veelal à la minute te bereiden.

KONINKLIJK ONTBIJT

Ook de mensen die normaal niet ontbijten, is het ontbijt van Hotel Zaltbommel een aanrader. Het buffet wordt op prachtige wijze gepresenteerd. Daar krijgt u al trek van! De variëteit is groot en de producten zijn mooi veelal puur en gezond. Het buffet is onbeperkt beschikbaar en u beslist waar u trek in heeft!

Lees meer over het ontbijt

EEN 10 ALS ONTBIJTCIJFER

De reviews zijn unaniem: onze gasten zijn dol op het ontbijt en de service. Diverse mystery visits bekroonden hun ontbijtervaring zelfs als een 10! Het is dus een aanrader om het ontbijt bij uw verblijf te boeken en het zelf te ervaren. Maar ook als u geen hotelgast bent, dan bent u van harte welkom.

MEERDAAGS VERBLIJF

Ook bij een meerdaags verblijf is er op het ontbijtbuffet elke dag wel iets nieuws te vinden en te proeven. Wilt u nog een verblijf boeken? Bekijk de aantrekkelijke arrangementen met korting op het hotel inclusief ontbijt! 

Arrangementen voor hotel met ontbijt