Romantisch-hotel-zaltbommel

Luxe hotel boeken

Een luxe hotel  is te herkennen aan luxe kamers, uitstekende service en goede hotelfaciliteiten. Van der Valk Hotel Zaltbommel mag zich één van de meest luxe hotels uit de keten noemen. Laat u onderdompelen in de luxe van Van der Valk Hotel Zaltbommel. 

LUXE HOTELKAMER

Wat hotelkamers betreft heeft u ruime keuze, van compact éénpersoonskamer tot ruime suite. De meest luxe hotelovernachting ervaart u in de Presidential Suite. Deze luxe hotelkamer is voorzien van een royaal bed met perfect zicht op de LCD TV. In de ruime woonkamer met hoekbank bevindt zich een tweede LCD TV. De moderne badkamer en suite is voorzien van een vrijstaand ligbad en grote walk-in douche met dubbele douchekop.

ONTBIJTBELEVING

Bij een luxe verblijf hoort ook een luxe ontbijt. Het ruime Live Cooking ontbijtbuffet is voorzien van verse producten, waarmee u uw eigen ontbijt samenstelt. Het assortiment is erg uitgebreid en is prachtig gepresenteerd. Bovendien staat er een kok voor u klaar om à la minute uw favoriete eitje klaar te maken. Als dat geen luxe is?

ONTBIJT OP BED

Tijdens een luxe verblijf kan een roomservice uw verblijf extra veraangenamen. Laat u extra in de watten leggen en bestel een ontbijt-op-bed. Onze medewerkers brengen u dan een fantastisch ontbijt op de kamer op het door u gewenste tijdstip.

LUXE HOTELFACILITEITEN

Ook de hotelfaciliteiten zorgen voor een luxe verblijf. Zo maakt u gratis gebruik van de privéfitness en de professionele fitnessschool met zonnebedden en sauna. Bovendien heeft u de mogelijkheid om uw kleding te laten wassen of stomen, om uw elektrische auto of Tesla te laden, en om fietsen te stallen of te huren.

UITSTEKENDE SERVICE

Tenslotte kunt u in een luxe hotel als Van der Valk Zaltbommel hoogstaande service verwachten. De hotelreceptie staat 24/7 voor u klaar. Op het terras, restaurant en hotelbar wordt uitstekende service geboden. We leggen u graag in de watten met luxe gerechten en dranken, zoals het luxe gebak van Patisserie De Rouw uit Vught.

CHIQUE UITSTRALING

De chique uitstraling is bij binnenkomst direct merkbaar. De hotellobby is voorzien van een donkere uitgestrekte marmeren spiegelvloer en maakt hiermee een duidelijk statement. Er zijn diverse knusse zithoekjes gecreëerd waar u als gast in de meest comfortabele fauteuils wegdroomt bij een sfeervol haardvuur.

STYLING

Marijke Heinrichs – van der Valk was verantwoordelijk voor de styling in dit luxe hotel en heeft op dit gebied niets aan het toeval overgelaten, de materialen en kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd.