Van der Valk Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2

Eten & Drinken

Stijlvol dineren aan de A2

luit uw dag af met een heerlijk en uitgebreid diner in ons restaurant Salt. Lees meer over de mogelijkheden voor het à la carte diner en het dinerbuffet.

Reserveer een tafel

A la carte Diner

Een overleg met een zakenrelatie, napraten over een vergadering of uitgebreid tafelen met vrienden of familie? U bent van harte welkom in ons sfeervolle Restaurant Salt.Geniet in de zomer op ons ruime terras grenzend aan de prachtig uitgestrekte vijver. 

Bekijk de  met heerlijke dagverse producten uit de streek en gerechten uit het seizoen. Voor de kinderen is een speciale kaart.

U kunt bij ons vanaf 17:00 uur tot 22.00 uur terecht. Op zon- en feestdagen serveren wij het diner van 16:30 tot 22:00 uur.

Heeft u vragen over allergenen? Vraag het onze medewerkers.

 

Live Cooking Diner

In Restaurant Salt geniet u iedere zaterdagavond van het onbeperkt Live Cooking dinerbuffet. Dit is inclusief een kop verse dagsoep, waarna u een keuze kunt maken uit het ruime aanbod van koude en à la minute bereide warme vlees- en visgerechten. Wij begeleiden alles met heerlijke broden, salades, groenten- en aardappelgarnituren. Ter afsluiting serveren wij u een dessert uit aan tafel.

In het arrangement zitten 2 drankjes uit het Hollands assortiment inbegrepen. Daarnaast geniet u onbeperkt van koffie, thee en sappen.

U kunt bij ons vanaf 17:30 uur terecht. Inloop is mogelijk tot 19:00 uur. 

Prijzen:
Volwassenen: € 33,50 p.p. incl. 2 drankjes 
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 19,50 incl. 2 drankjes
Kinderen 0 t/m 3 jaar eten gratis

 

3-gangen Menu de Chef

Voor de maand november presenteren wij u het volgende 3-gangenmenu :

Voorgerecht

Zeebaars
Gemarineerde zeebaars – Hollandse garnalen –
artisjok – doperwten crème – bieslook saffraan mayonaise
of
Fazant
Galantine gemaakt van fazant en parelhoen – bundelzwammen – toffee van pompoen – zuurkool mayonaise

Hoofdgerecht

Kabeljauw & Gamba
Gebakken kabeljauwfilet – krokante brochette van gamba –
luchtige saus van schaaldieren
of
Wildzwijn
Zacht gegaarde wildzwijn filet – stamppotje van paksoi –
saus van eekhoorntjesbrood – crispy bacon

Dessert

Kaasplankje
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen – rozijnenbrood – appelstroop
of
Verrassing van de chef
Een zoet dessert, fris en verrassend

€32,50 per persoon

3-gangen Toekan Menu

Voorgerecht

Pompoensoep
Kokos - pompoen – bosui – bundelzwam
of
Tomatensoep
Garnituur van soepballen – bosui


Hoofdgerecht

Koolvis
Op de huid gebakken – Hollandaise saus
of
Varkensrib
Zacht gegaarde Hollandse varkensfilet - saus van bospaddenstoelen

Nagerecht

Oma's appeltaart 
Creme anglaise - vanille ijs - toffee
of
Koffie compleet
Koffie of thee naar keuze met een schaaltje bonbons

€26.50 per persoon

Kindermenu

Voor de kinderen is een speciale kaart:

Voorgerecht
Gerookte zalmfilet met radijs en kruidensla €5,50
Kleine tomatensoep met ballen €3,75
Gedroogde ham met vers fruit €5,50
Kleine runder carpaccio met rucola, truffel creme en Parmezaanse kaas €6,-

Hoofdgerecht
Fish and Chips, kibbeling met frietjes en remoulade saus €7,-
Biefstukje met verse groenten, frietjes, mayonaise en appelmoes €9,50
Pizza Margarita €7,50
Pasta Bolognese met rucola en Parmezaanse kaas €7,-
Kroket of frikandel met frietjes en appelmoes €7,-
Pannenkoek, versier je eigen pannenkoek met snoepjes, suiker, stroop en slagroom €7,-

Nagerecht
Nagerecht met traktatie €4,-

Groepsdiner

Uiteraard bent u van harte welkom om met een groter gezelschap te komen dineren. Dit kan zowel in buffetvorm als met een (keuze)menu. De invulling van de menu's worden vaak gebaseerd op seizoensgerechten en stemmen wij graag persoonlijk met u af.

Neem contact op