Restaurant-Salt-Diner

Diner bij Van der Valk

Een overleg met een zakenrelatie, napraten over een vergadering of uitgebreid tafelen met vrienden of familie? Sluit uw dag af met een heerlijk en uitgebreid diner in Restaurant Salt, het restaurant van Hotel Zaltbommel. Geniet in de zomer op ons ruime terras.

Reserveer een tafel

 

À la carte dinerkaart

À LA CARTE DINERKAART

Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.

VOORGERECHTEN VLEES

Coquille & coppa ham 16.50
Dun gesneden wildzwijn Coppa ham – Coquille Saint-Jacques – schuim van oude geitenkaas van de Bettinehoeve – kruidensla – pompoen

Eendenborst 16.50
Gerookte eendenborst – pastei van eendenlever – gebrande maïs –
peperkoek – pastinaakcrème – bietenschuim

Carpaccio 15.00
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs

VOORGERECHTEN VIS

Paling & kalf 15.50
Kalfstartaar – gerookte paling - pompoen – zuurdesem krokant –
artisjokcrème – kruidensla – zwarte knoflookmayonaise

Zalmforel 15.00
Huisgerookte zalmforel – pastinaakcrème – haringkaviaar –
rode biet – kruidensla – dilledressing

SOEPEN

Bospaddenstoelensoep 7.50
Truffelroom – bundelzwammen – bosui

Tomatensoep 7.50
Bosui – courgette

Zoeteaardappelsoep 7.50
Kokos – zoete aardappel – bosui – bundelzwam

VEGETARISCHE VOORGERECHTEN

Artisjok 14.50
Gemarineede artisjok – crème van artisjok - zwarte knoflookmayonaise –
witlof – zuurdesem krokant – zoetzuur van pompoen

Biet & Geitenkaas 14.50 
Structuren van gele en rode biet – peperkoek – schuim van oude geitenkaas van de Bettinehoeve

HOOFDGERECHTEN VLEES

Tamme eend 29.00
Op de huid geroosterde eendenborst filet –ravioli van eend – saus van rode wijn

Flat iron steak 29.00
Black Angus sukade van de plancha – saus van sjalotten – anijszammen

Pepersteak 28.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus

Hert 26.50
Gebakken hertenbiefstuk – chips van schorseneren – aalbessen – rode wijn truffelsaus

Varkenshaas 25.00
Twee medaillons van varkenshaas - bospaddenstoelensaus

Schnitzel 20.50
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus

Najaarssalade 19.50
Mesclun sla – rode biet – bundelzwammen – pompoen – rode kool –
pittige kip – zwarte knoflookmayonaise

HOOFDGERECHTEN VIS

Lady sole 36.00
Twee stuks in roomboter gebakken Noordzeetongetjes (220 gram per stuk) - gebrande citroen - Hollandaisesaus
Door u zelf te fileren
Supplement gebakken Picasso 4.00

Schotse zalm 27.50
Op de huid geroosterde filet - Coquille Saint-Jacques - saus van citroengras

Scampi 26.50
Linguine – venkel – bosui – gepofte tomaatjes – 8 gebakken scampi's – romige vissaus

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Mac & Chesse 19.50
Gebakken bloemkool – pompoencrème – bitterbal van mac & cheese –
anijszwammen – bearnaisesaus

VEGANISTISCHE HOOFDGERECHTEN

Groentencurry 19.50
Wilde rijst - kokos curry saus - broccoli - kidney bonen - gebrande maïs - gepofte tomaat

SENIORENGERECHTEN

Peper steak 20.50
Black Angus steak vab de plancha – pepersaus

Schnitzel 17.50
Gepaneerde varkensfilet –  gebrande citroen –  remouladesuas

Lady Sole 24.50
Een in roomboter gebakken Noordzeetong 220 gram  –  door u zelf te fileren – Hollandaisesaus – gebrande citroen  supplement gebakken Picasso 4.00

NAGERECHTEN

Kaas 14.75
Een selectie van 5 kazen van Het Kaasatelier – honingraat – noten – rozijnenbrood

Proeverij voor 2 19.95
Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie

Koffie & chocolade 9.25
Mousse van witte chocolade – ganache van Valrhona chocolade – schuim van cappuccino – gemarmerd roomijs van koffie – krokant van chocolade

Banaan 9.25
Mousse van banaan en mango – black hawaï ijs – schuim van kokos – gepofte wilde rijst – gebrande banaan

Hazelnoot & citroen 9.25
Cake van hazelnoot – roomijs van citroen – mousse van praline –
citroencrème – citroen vanille olie

Dame blanche 9.25
Vanille ijs – slagroom – chocolade parels – warme chocoladesaus

ALCOHOLVRIJE SPECIAL COFFEES

Cinnamon cappuccino 5.00
Met kaneelsiroop, slagrom en kaneelpoeder

Latte verwennen 5.00
Met karamelsiroop en slagroom

Kletskoffie 5.00
Met karamelsiroop, slagroom en kletskoppen

Chocolate cappuccino 5.00
Met chocoladesiroop en cacao poeder

Verwenkoffie 5.00
Met kaneelsiroop, slagroom en kaneelpoeder

SPECIAL COFFEE

Irish coffee 7.25
Met Jameson Whiskey

French coffee 7.25
Met Grand Marnier

D.O.M. coffee 7.25
Met D.O.M. Benedictine

Spanish coffee 7.25
Met Tia Maria

Italian coffee 7.25
Met Amaretto

Koffie compleet 7.25
Met een schaaltje bonbons

Espresso Martini 8.50
Zijdezachte cocktail van 42 Below vodka en espressokoffie

 

 

Kindermenu

VOORGERECHTEN

Gerookte zalmfilet met radijs en kruidensla 6.00

Kleine tomatensoep 3.75

Gedroogde ham met vers fruit 6.00

Kleine runder carpaccio met rucola, truffel crème en Parmezaanse kaas 6.50

HOOFDGERECHTEN

Fish & Chips 7.50
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus - snoeptomaatjes - komkommer

Biefstukje met frietjes 12.50
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Kipnuggets met frietjes 7.00
Appelmoes – mayonaise – ketchup - snoeptomaatjes – komkommer

Pasta Bolognese 7.50
Rucola - Parmezaanse kaas 

Poffertjes 12 stuks 7.00
Poedersuiker - stroop - roomboter

Kroket of frikandel met frietjes 7.00
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

DESSERT

Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 4.50

Toekan menu € 30.50

VOORGERECHT

Zoete aardappelsoep
Bosui – bundelzwammen – kokos

Of

Tomatensoep
Bosui courgette

HOOFDGERECHT

Zalmfilet
Op de huid gebakken – Hollandaisesaus

Of

Schnitzel
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesaus

NAGERECHT

Bastogne koek
Parfait van Bastognekoek – compote van wilde bosbessen – schuim van karamel

Of

Koffie / thee
Met bonbons

Menu de Chef februari € 35.50

VOORGERECHT

Biet
Gepofte gele biet – Bettine grand cru geitenkaas – zuurdesem krokant – kruidensla – limoenappel – gemarineerde oerbiet

Of

Paling
Grietfilet– aardappelmousse - Romanesco - cresson – gerookte paling – crème van eierdooier

HOOFDGERECHT

Dorade
Op de huid geroosterde filet – compote van tomaat – luchtige saus van miso

Of  

Rund
Runderentrecôte – crème van gebakken uien – saus van sjalot

NAGERECHT

Kaasplankje
Een selectie van 5 kazen van ‘Het Kaasatelier’ – noten-rozijnenbrood – honingraat
Meerprijs €3,50

Of

Zoet dessert
Verrassing van de chef

Dineren met een groep

DINEREN MET EEN GROEP

Komt u met een grotere groep voor een diner bij Van der Valk? Dit kan zowel met een Live Cooking Diner of een (keuze)menu. De invulling stemmen wij graag van te voren persoonlijk met u af.

Neem contact op

DINERTIJDEN 

Maandag t/m zaterdag 17.00 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling) 
Zon- en feestdagen 16.30 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling) 

SFEERVOL DINER BIJ VAN DER VALK

We horen vaak dat onze gasten de sfeer in Restaurant Salt zo prettig vinden. De tafels staan ruim opgesteld en door de goede akoestiek hoort u weinig achtergrondgeluiden. Terwijl u geniet van de rust en de privacy tijdens uw diner in Zaltbommel, adviseren onze medewerkers u graag over de specials op de menukaart en de bijpassende wijnen.

IETS TE VIEREN?

Ook voor speciale gelegenheden wordt Restaurant Salt vaak bezocht. Onze tip: Reserveer een tafel in de wijnbar, een verhoogd gedeelte in het restaurant. Zo zit u privé met uw gezelschap terwijl u ook volop geniet van de gezelligheid en sfeer in het restaurant.

Lees de feestelijke dinermogelijkheden