Diner bij Van der Valk
Een overleg met een zakenrelatie, napraten over een vergadering of uitgebreid tafelen met vrienden of familie? Sluit uw dag af met een heerlijk en uitgebreid diner in Restaurant Salt, het restaurant van Hotel Zaltbommel. Geniet in de zomer op ons ruime terras.
À LA CARTE DINERKAART
Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.
VOORGERECHTEN VLEES
Maishoen 16.95
Zacht gegaarde maishoen – luchtige mango – eendenlever – mayonaise van vadouvan – bundelzwam
Carpaccio 16.50
Black Angus rund – rucola – truffelmayonaise – Parmezaanse kaas – radijs
Eendenborst 15.50
Gerookte eendenborst – bulgur – frisse kruidensla – mayonaise van ras el hanout
VOORGERECHTEN VIS
Zalm & Paling 16.50
Terrine van zalm – palingmousse – structuren van rode biet – kruidensla – pastinaakcrème
Makreel 15.50
Schuimige hangop & yuzu – Granny Smith – saffraanmayonaise – zoetzure komkommer
SOEPEN
Vissoep 12.50
Soep gemaakt van langoustine & strandkrabbetjes – garnalen – venkel – bosui – focaccia krokant – rouille
Tomatensoep 7.95
Bosui – courgette
Tom Kha Kai 7.95
Rode peper – kippenborst – kokos
VEGETARISCHE VOORGERECHTEN
Herfst Carpaccio 15.50
Bospaddenstoelen – gepofte quinoa – structuren van pompoen – kastanje vinaigrette – hazelnoot
Vergeten Groente 14.95
Pastinaakcrème – mousse van biet – schorseneren chips – schuimige geitenkaas
HOOFDGERECHTEN VLEES
Butchers Tenderloin 30.50
Slow cooked blonde d'Aquitaine rund – portsaus
Peper steak 30.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus
Scharrelvarken 29.50
Ribroast van Hollands scharrelvarken – saus van zwarte knoflook
Eendenborst 28.50
Eendenborst van de plancha – portsaus – gefrituurde schorseneer
Noedels & Kip 26.00
Noedels – gemarineerde kip – edamame – bosui – kroepoek van rode curry
Schnitzel 22.50
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesaus
Herfstsalade
Mesclun sla – bospaddenstoelen – biet – pompoencrème – frites
* Pittige kip 22.50
* Gamba 6 stuks 23.50
HOOFDGERECHTEN VIS
Tagliatelle Alla Marinara 30.50
Tagliatelle – fruits de mer – scampi – venkel – bosui – tomaat – chilipeper – romige schaaldierenjus
Zalm 29.50
Schotse zalm van de plancha – spinazie – gepocheerd ei – hollandaisesaus
Snoekbaars 27.00
Op de huid geroosterde filet – beurre blanc van ponzu
VEGANISTISCHE HOOFDGERECHTEN
Kruidige rijst 22.50
Wilde rijst – edamame – rode peper – bosui – tofu
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN
Ravioli van bloemkool & Beurre Noisette 22.50
Bloemkool ravioli – vergeten groente – pompoencrème – hazelnoot – saus van ricotta
VOOR DE KLEINE ETER
Peper steak 22.00
Black Angus steak van de plancha – pepersaus
Schnitzel 19.50
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesuas
Snoekbaars 21.50
Op de huid geroosterde filet – beurre blanc van ponzu
NAGERECHTEN
Proeverij voor 2 19.95
Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie
Kaas 15.50
Een selectie van 5 kazen van 'Puur Kaas & Delicatessen' – honingraat – noten–rozijnenbrood
Chocolade & Pinda 10.50
Mousse van witte chocolade – ganache van pure chocolade – ijs van pinda – crème van pinda – krokant van chocolade
Zomerse Tiramisu 9.95
Huisgemaakte tiramisu – rood fruit – sinaasappeldressing
Crème brûlée 9.95
Crème brûlée – kaneelijs – sinaasappeloublie
Citrus & Kwark 9.95
Kwarkmousse – structuren van mandarijn – citruskrokant – ijs van kwark & limoen
Dame blanche 9.95
Vanille ijs – slagroom – chocolade parels – warme chocoladesaus
FRIS & FRUITIG
Sgroppino 7.25
Citroensorbet – vodka – prosecco
Ijskoffie 6.50
Met slagroom +0.50
Met karamel- of chocoladesiroop +0.50
ALCOHOLVRIJE SPECIAL COFFEES
Cinnamon cappuccino 5.00
Met kaneelsiroop, slagroom en kaneelpoeder
Latte verwennen 5.00
Met karamelsiroop en slagroom
Kletskoffie 5.00
Met karamelsiroop, slagroom en kletskoppen
Chocolate cappuccino 5.00
Met chocoladesiroop en cacao poeder
Verwenkoffie 5.00
Met kaneelsiroop, slagroom en kaneelpoeder
SPECIAL COFFEE
Espresso Martini 8.75
Zijdezachte cocktail van 42 Below vodka en espressokoffie
Heerlijk bij uw nagerecht!
Irish coffee 7.25
Met Jameson Whiskey
French coffee 7.25
Met Grand Marnier
D.O.M. coffee 7.25
Met D.O.M. Benedictine
Spanish coffee 7.25
Met Tia Maria
Italian coffee 7.25
Met Amaretto
Koffie compleet 7.25
Met een schaaltje bonbons
VOORGERECHTEN
Gerookte zalmfilet met radijs en kruidensla 8.00
Kleine tomatensoep 4.50
Gedroogde ham met vers fruit 7.75
Kleine rundercarpaccio met rucola, truffelcrème en Parmezaanse kaas 8.00
HOOFDGERECHTEN
Fish & Chips 9.00
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus - snoeptomaatjes - komkommer
Biefstukje met frietjes 15.00
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Kipnuggets met frietjes 8.50
Appelmoes – mayonaise – ketchup - snoeptomaatjes – komkommer
Pasta Bolognese 9.50
Rucola - Parmezaanse kaas
Poffertjes 12 stuks 8.50
Poedersuiker - stroop - roomboter
Kroket of frikandel met frietjes 8.50
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Schnitzeltje met frietjes - mayonaise - remouladesaus - snoeptomaatjes - komkommer 13.00
DESSERT
Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 5.50
VOORGERECHT
Tom Kha Kai
Rode peper – kippenborst – kokos
Of
Tomatensoep
Bosui – courgette
HOOFDGERECHT
Koolvis
Op de plancha gebakken – hollandaisesaus
Of
Schnitzel
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesaus
NAGERECHT
Bitterkoekjes
Bitterkoekjesparfait – vanilleschuim – vlierbessencompote
Of
Koffie / thee
Met bonbons
VOORGERECHT
WILD ZWIJN
Pate van wild zwijn - gemarineerde biet - bundelzwammen - krokant van peperkoek - espuma van duindoorn
Of
CORVINA & CALAMARIS
Tartaar van corvina - krokante calamaris - structuren van sepia - vinaigrette van citrus
HOOFDGERECHT
EENDENBORSTFILET
Zacht gegaarde eendenborstfilet - rode wijnsaus - compote van sinaasappel
Of
LENG
Lengfilet van de plancha - pompoen ravioli - bospaddenstoelen beurre blanc
NAGERECHT
Kaas
Een selectie van 5 kazen van ‘Puur Kaas & Delicatessen’ – noten-rozijnenbrood – honingraat
Meerprijs €3,-
Of
Zoet
Verrassing van de chef
Of
Sgroppino
Citroensorbet - wodka - prosecco
DINEREN MET EEN GROEP
Komt u met een grotere groep voor een diner bij Van der Valk? Dit kan zowel met een Live Cooking Diner of een (keuze)menu. De invulling stemmen wij graag van te voren persoonlijk met u af.
Bekijk hier de allergenenkaart
DINERTIJDEN
Maandag t/m zaterdag 17.00 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling)
Zon- en feestdagen 16.30 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling)
SFEERVOL DINER BIJ VAN DER VALK
We horen vaak dat onze gasten de sfeer in Restaurant Salt zo prettig vinden. De tafels staan ruim opgesteld en door de goede akoestiek hoort u weinig achtergrondgeluiden. Terwijl u geniet van de rust en de privacy tijdens uw diner in Zaltbommel, adviseren onze medewerkers u graag over de specials op de menukaart en de bijpassende wijnen.
IETS TE VIEREN?
Ook voor speciale gelegenheden wordt Restaurant Salt vaak bezocht. Onze tip: Reserveer een tafel in de wijnbar, een verhoogd gedeelte in het restaurant. Zo zit u privé met uw gezelschap terwijl u ook volop geniet van de gezelligheid en sfeer in het restaurant.