Restaurant-Salt-Diner

Diner bij Van der Valk

Een overleg met een zakenrelatie, napraten over een vergadering of uitgebreid tafelen met vrienden of familie? Sluit uw dag af met een heerlijk en uitgebreid diner in Restaurant Salt, het restaurant van Hotel Zaltbommel. Geniet in de zomer op ons ruime terras.

Reserveer een tafel

 

À la carte dinerkaart

À LA CARTE DINERKAART

Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.

VOORGERECHTEN VLEES

Buikspek & scampi 16.50
Zacht gegaard buikspek – krokant gebakken gamba – romanesco – hoisinmayonaise –
spicy pumpkin – kruidensla

Iberico 16.50
Dun gesneden Iberico ham – jam van groene tomaat – schuim van Parmezaanse kaas – kropsla – zoetzuur van pompoen – aubergine

Carpaccio 15.00
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs

VOORGERECHTEN VIS

Tonijn tataki 17.00
Schrikgebakken tonijn – schuim van wakame – hoisinmayonaise – spaghetti van komkommer – kruidensla – radijs

Duo van zalm 16.50
Tartaar van gemarineerde Schotse zalm & gerookte zalm – avocadocrème – kropsla – krokant van furikake – limoenmayonaise

SOEPEN

Bospaddenstoelensoep 7.95
Truffelroom – bundelzwammen – bosui

Tomatensoep 7.95
Bosui – courgette

Kippensoep 7.95
Boerengroenten kippenborst

VEGETARISCHE VOORGERECHTEN

Aubergine 14.95
Gepofte aubergine – krokant van furikake – gegrilde groene asperge – huisgemaakte falafel – romanesco

Feta & tomaat 14.95 
Mousse van feta – structuren van tomaat – Taggiasche olijfjes – kropsla

HOOFDGERECHTEN VLEES

Côte de boeuf 35.50
Iers ribstuk van het Black Angus rund – saus van tijm en gerookte knoflook – 1000 gram
Dit gerecht serveren we uitsluitend voor 2 personen
Bereidingstijd 20 minuten

Pepersteak 29.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus

Parelhoen 28.50
Sûpreme van parelhoen – saus van cantharellen - bitterbal van truffelrisotto

Oosterse kip 24.50
Noedels – edamame – shiitake – teriyakisaus – gegrilde kip – bosui – kroepoek

Varkenswangetjes 24.50
Zacht gegaarde varkenswangetjes – puree van nicola aardappel & truffel – eigen jus

Schnitzel 21.50
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus

Salade Salt 
Mesclun sla – romanesco – pompoen – hoisinmayonaise – frites
* Pittige kip 20.00
* Gamba 6 stuks 21.50

HOOFDGERECHTEN VIS

Fjord kabeljauw 28.50
Gebakken kabeljauwfilet – kruidenkorst – gepofte tomaatjes – vadouvansaus

Schotse zalm 28.00
Op de huid gebakken Schotse zalm – wilde gamba – saus van schaaldieren

Zeebaars 27.00
Op de huid geroosterde filet – groene asperge – hollandaisesaus

VEGANISTISCHE HOOFDGERECHTEN

Groenten noedels 21.00
Boekweit noedels – edamame – romanesco – gebrande mais – shiitake – romige saus van venkel

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Biet wellington 21.00
Gele biet – bladerdeeg – duxelles van champignons – rode bieten truffeljus – bundelzwammen
Bereidingstijd 20 minuten

SENIORENGERECHTEN

Peper steak 21.00
Black Angus steak vab de plancha – pepersaus

Schnitzel 18.00
Gepaneerde varkensfilet –  gebrande citroen –  remouladesuas

Zeebaars 20.00
Op de huid geroosterde filet – Hollandaisesaus

NAGERECHTEN

Proeverij voor 2 19.95
Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie

Kaas 14.95
Een selectie van 5 kazen van Het Kaasatelier – honingraat – noten – rozijnenbrood

Macadamia 9.50
Structuren van witte chocolade – citrusschuim – ijs van macadamia noten

Bananen split 9.50
Gebrande banaan – vanille-ijs – crumble van brownie – schuim van gezouten karamel krokant van banaan – chocolademousse

Cheesecake 9.50
Bastogne koek – bosvruchten compote – sorbetijs van framboos

Dame blanche 9.50
Vanille ijs – slagroom – chocolade parels – warme chocoladesaus

Black temptation 9.50
Mousse van zwarte sesam – structuren van drop – black Hawaii ijs

ALCOHOLVRIJE SPECIAL COFFEES

Cinnamon cappuccino 5.00
Met kaneelsiroop, slagrom en kaneelpoeder

Latte verwennen 5.00
Met karamelsiroop en slagroom

Kletskoffie 5.00
Met karamelsiroop, slagroom en kletskoppen

Chocolate cappuccino 5.00
Met chocoladesiroop en cacao poeder

Verwenkoffie 5.00
Met kaneelsiroop, slagroom en kaneelpoeder

SPECIAL COFFEE

Espresso Martini 8.75
Zijdezachte cocktail van 42 Below vodka en espressokoffie
Heerlijk bij uw nagerecht!

Irish coffee 7.25
Met Jameson Whiskey

French coffee 7.25
Met Grand Marnier

D.O.M. coffee 7.25
Met D.O.M. Benedictine

Spanish coffee 7.25
Met Tia Maria

Italian coffee 7.25
Met Amaretto

Koffie compleet 7.25
Met een schaaltje bonbons 

Kindermenu

VOORGERECHTEN

Gerookte zalmfilet met radijs en kruidensla 7.50

Kleine tomatensoep 4.25

Gedroogde ham met vers fruit 7.50

Kleine rundercarpaccio met rucola, truffelcrème en Parmezaanse kaas 8.00

HOOFDGERECHTEN

Fish & Chips 8.75
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus - snoeptomaatjes - komkommer

Biefstukje met frietjes 14.50
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Kipnuggets met frietjes 8.00
Appelmoes – mayonaise – ketchup - snoeptomaatjes – komkommer

Pasta Bolognese 9.00
Rucola - Parmezaanse kaas 

Poffertjes 12 stuks 8.00
Poedersuiker - stroop - roomboter

Kroket of frikandel met frietjes 8.00
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Schnitzeltje met frietjes - mayonaise - remouladesaus - snoeptomaatjes - komkommer 12.50

DESSERT

Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 5.00

Toekan menu € 32,-

VOORGERECHT

Kippensoep
Boerengroenten - kippenborst

Of

Tomatensoep
Bosui courgette

HOOFDGERECHT

Dorade
Op de huid gebakken – antiboisesaus

Of

Schnitzel
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesaus

NAGERECHT

Nougatine
Parfait van nougatine – compote van mango – schuim van crème anglaise

Of

Koffie / thee
Met bonbons

Menu de Chef juni € 37,-

VOORGERECHT

Steak Tartaar
Tartaar van rundvlees - cornichon - gerookte eidooier - truffelcrème - Parmezaan crumble

Of

Kabeljauw
Zacht gegaarde kabeljauw - Hollandse garnalen - saffraancrème - bieslookvinaigrette - Nicola aardappel

HOOFDGERECHT

Maishoen
Maishoen suprême - krokante Parmaham - saus van shiitake & bundelzwam

Of  

Heek
Op de huid geroosterde heekfilet - citrus beurre blanc - gemarineerde venkel - zeekraal

NAGERECHT

Kaas
Een selectie van 5 kazen van ‘Het Kaasatelier’ – noten-rozijnenbrood – honingraat
Meerprijs €3,50

Of

Zoet dessert
Verrassing van de chef

Of

Sgroppino
Citroensorbet - wodka - prosecco

Dineren met een groep

DINEREN MET EEN GROEP

Komt u met een grotere groep voor een diner bij Van der Valk? Dit kan zowel met een Live Cooking Diner of een (keuze)menu. De invulling stemmen wij graag van te voren persoonlijk met u af.

Neem contact op

Bekijk hier de allergenenkaart

DINERTIJDEN 

Maandag t/m zaterdag 17.00 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling) 
Zon- en feestdagen 16.30 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling) 

SFEERVOL DINER BIJ VAN DER VALK

We horen vaak dat onze gasten de sfeer in Restaurant Salt zo prettig vinden. De tafels staan ruim opgesteld en door de goede akoestiek hoort u weinig achtergrondgeluiden. Terwijl u geniet van de rust en de privacy tijdens uw diner in Zaltbommel, adviseren onze medewerkers u graag over de specials op de menukaart en de bijpassende wijnen.

IETS TE VIEREN?

Ook voor speciale gelegenheden wordt Restaurant Salt vaak bezocht. Onze tip: Reserveer een tafel in de wijnbar, een verhoogd gedeelte in het restaurant. Zo zit u privé met uw gezelschap terwijl u ook volop geniet van de gezelligheid en sfeer in het restaurant.

Lees de feestelijke dinermogelijkheden