Van der Valk Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2

Eten & Drinken

Stijlvol dineren aan de A2

Sluit uw dag af met een heerlijk en uitgebreid diner in ons restaurant Salt. Lees meer over de mogelijkheden voor het à la carte diner en het dinerbuffet.

Reserveer een tafel

Bent u druk aan het sparen geweest voor de 4=2 spaaractie van de Jumbo en wilt u hiervoor een tafel reserveren? Neem dan telefonisch contact op via 0418 799 090.

A la carte Diner

Een overleg met een zakenrelatie, napraten over een vergadering of uitgebreid tafelen met vrienden of familie? U bent van harte welkom in ons sfeervolle Restaurant Salt. Bekijk de  met heerlijke dagverse producten uit de streek. Voor de kinderen is een speciale kaart. Bekijk hier ons .

Naast onze à la carte kaart stelt onze chef maandelijks een driegangenmenu samen met gerechten uit het seizoen. Bekijk het  tevens is ook ons Toekanmenu beschikbaar. Bekijk dit  hier.

U kunt bij ons vanaf 17:00 uur tot 22.00 uur terecht. Op zon- en feestdagen serveren wij het diner van 16:30 tot 22:00 uur.

Heeft u vragen over allergenen? Bekijk onze allergenenkaart.

Geniet in de zomer op ons ruime terras grenzend aan de prachtig uitgestrekte vijver. 

Live Cooking Diner

In Restaurant Salt geniet u iedere zaterdagavond* van het onbeperkt Live Cooking dinerbuffet. Dit is inclusief een kop verse dagsoep, waarna u een keuze kunt maken uit het ruime aanbod van koude en à la minute bereide warme vlees- en visgerechten**. Wij begeleiden alles met heerlijke broden, salades, groenten- en aardappelgarnituren. Ter afsluiting serveren wij u een dessert uit aan tafel.

In het arrangement zitten 2 drankjes uit het Hollands assortiment inbegrepen. Daarnaast geniet u onbeperkt van koffie, thee en sappen.

U kunt bij ons vanaf 17:30 uur terecht. Inloop is mogelijk tot 19:00 uur. 

Prijzen:
Volwassenen: € 33,50 p.p. incl. 2 drankjes 
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 19,50 incl. 2 drankjes
Kinderen 0 t/m 3 jaar eten gratis

* Let op: heeft u gespaard voor de 4=2 dineractie van de Jumbo? Voor deze spaaractie gelden afwijkende dagen! Klik hier voor meer informatie of om te reserveren voor deze actie.

 

Groepsdiner

Uiteraard bent u van harte welkom om met een groter gezelschap te komen dineren. Dit kan zowel in buffetvorm als met een (keuze)menu. De invulling van de menu's worden vaak gebaseerd op seizoensgerechten en stemmen wij graag persoonlijk met u af.

Neem contact op