Restaurant-Salt-Diner

Diner bij Van der Valk

Een overleg met een zakenrelatie, napraten over een vergadering of uitgebreid tafelen met vrienden of familie? Sluit uw dag af met een heerlijk en uitgebreid diner in Restaurant Salt, het restaurant van Hotel Zaltbommel. Geniet in de zomer op ons ruime terras.

Reserveer een tafel

 

À la carte dinerkaart

À LA CARTE DINERKAART

Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.

VOORGERECHTEN VLEES

Iberico 16.50
Dun gesneden Ibericoham – tomaat – buffelmozzarella – basilicumcrème – olijfolie – zeezout – kruidensla – krokant van Parmezaanse kaas

Carpaccio 15.50
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs

Vitello Tonato 14.95
Zacht gegaarde kalfsfilet – tonijnmayonaise – kruidensla – vinaigrette van mosterdzaad


VOORGERECHTEN VIS

Toast Zalm 16.50
Brioche – gerookte Schotse zalm – kropsla – crème fraîche – haringkaviaar

Scampi 16.50
Twee krokante spiesjes van scampi – venkel – kruidensla – wortel – karameljus


SOEPEN

Vissoep 11.00
Soep gemaakt van langoustine & strandkrabbetjes – venkel – bosui – rivierkreeft – mosselen – saffraanroom

Tomatensoep 7.95
Bosui – courgette

Kippensoep 7.95
Boerengroenten – kippenborst


VEGETARISCHE VOORGERECHTEN

Tomaat & Mozzarella 14.95
Buffelmozzarella – basilicumcrème – rucola – pomodori tomaat – krokant van Parmezaanse kaas – olijfolie – aceto balsamico parels

Bospeen 13.95
Mousse van bospeen – gepofte quinoa – gegrilde groene asperge – compôte van bospeen – vinaigrette van bospeen en gember – kruidensla


HOOFDGERECHTEN VLEES

Picanha 32.50
Black Angus runderstaartstuk van de grill – pico de gallo

Pepersteak 30.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus

Scharrelvarken 29.50
Ribroast van Hollands scharrelvarken – saus van salie

Surf & Turf 27.50
Kalfsfilet – wilde gamba – bearnaisesaus

Oosterse kip 24.50
Noedels – edamame – shiitake – teriyakisaus – gegrilde kip – bosui – kroepoek

Schnitzel 22.50
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus

Salade Salt
Mesclun sla – romanesco – pompoen – hoisinmayonaise – frites
* Pittige kip 21.00
* Gamba 6 stuks 22.50


HOOFDGERECHTEN VIS

Pasta Fruit de Mer 28.50
Mezzi rigatoni – scampi – rivierkreeft – mosselen zalm – langoustine – venkel – bosui – tomaat – chilipeper – romige schaaldierenjus

Zalm 27.50
Schotse zalm van de plancha – gegrilde groene asperge – hollandaisesaus

Zeebaars & Scampi 27.00
Op de huid geroosterde filet – wilde gamba – saus van citroengras & gember


VEGANISTISCHE HOOFDGERECHTEN

Rendang 21.50
Veganistische rendang gemaakt van spitskool – wortel – venkel – rode peper – huisgemaakte boemboe – bitterbal van nasi kuning – zoetzuur van komkommer


VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Ravioli 21.50
Ravioli van wilde spinazie & ricotta – Parmezaanse kaas – wilde spinazie – gepofte tomaat – hollandaisesaus

SENIORENGERECHTEN

Peper steak 22.00
Black Angus steak vab de plancha – pepersaus

Schnitzel 19.00
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesuas

Zeebaars 21.50
Op de huid geroosterde filet – saus van citroengras & gember


NAGERECHTEN

Proeverij voor 2 19.95
Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie

Kaas 15.50
Een selectie van 5 kazen van 'Het Kaasatelier' – honingraat – noten–rozijnenbrood

Aardbeien Romanoff 9.95
Verse aardbeien – vanille-ijs – romanoff – lavendelkoek

Zomerse Tiramisu 9.95
Huisgemaakte tiramisu – rood fruit – sinaasappeldressing

Cheesecake 9.95
Bastogne koek – compote van zomers fruit – sorbetijs van framboos

Dame blanche 9.95
Vanille ijs – slagroom – chocolade parels – warme chocoladesaus


FRIS & FRUITIG

Sgroppino 7.25
Citroensorbet – wodka – prosecco

Ijskoffie 6.50
Met slagroom +0.50
Met karamel- of chocoladesiroop +0.50


ALCOHOLVRIJE SPECIAL COFFEES

Cinnamon cappuccino 5.00
Met kaneelsiroop, slagroom en kaneelpoeder

Latte verwennen 5.00
Met karamelsiroop en slagroom

Kletskoffie 5.00
Met karamelsiroop, slagroom en kletskoppen

Chocolate cappuccino 5.00
Met chocoladesiroop en cacao poeder

Verwenkoffie 5.00
Met kaneelsiroop, slagroom en kaneelpoeder


SPECIAL COFFEE

Espresso Martini 8.75
Zijdezachte cocktail van 42 Below vodka en espressokoffie
Heerlijk bij uw nagerecht!

Irish coffee 7.25
Met Jameson Whiskey

French coffee 7.25
Met Grand Marnier

D.O.M. coffee 7.25
Met D.O.M. Benedictine

Spanish coffee 7.25
Met Tia Maria

Italian coffee 7.25
Met Amaretto

Koffie compleet 7.25
Met een schaaltje bonbons

Kindermenu

VOORGERECHTEN

Gerookte zalmfilet met radijs en kruidensla 8.00

Kleine tomatensoep 4.50

Gedroogde ham met vers fruit 7.75

Kleine rundercarpaccio met rucola, truffelcrème en Parmezaanse kaas 8.00

HOOFDGERECHTEN

Fish & Chips 9.00
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus - snoeptomaatjes - komkommer

Biefstukje met frietjes 15.00
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Kipnuggets met frietjes 8.50
Appelmoes – mayonaise – ketchup - snoeptomaatjes – komkommer

Pasta Bolognese 9.50
Rucola - Parmezaanse kaas 

Poffertjes 12 stuks 8.50
Poedersuiker - stroop - roomboter

Kroket of frikandel met frietjes 8.50
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Schnitzeltje met frietjes - mayonaise - remouladesaus - snoeptomaatjes - komkommer 13.00

DESSERT

Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 5.50

Toekan menu € 32,-

VOORGERECHT

Kippensoep
Boerengroenten - kippenborst

Of

Tomatensoep 
Bosui courgette

HOOFDGERECHT

Victoriabaars
Op de plancha gebakken filet – hollandaisesaus

Of

Schnitzel
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesaus

NAGERECHT

Aardbeienparfait
Aardbeienparfait – verse aardbeien – schuim van vanille

Of

Koffie / thee
Met bonbons

Menu de Chef € 37,-

VOORGERECHT

IBERICO
Zacht gegaarde filet van Iberico - bundelzwammen - creme van zoete aardappel - groene asperge tips - gepofte quinoa

Of

ZALM
Huis gerookte zalm - bleekselderij - aardappel - zoetzure komkommer - saffraan mayonaise

HOOFDGERECHT

BUTCHERS TENDERLOIN
Longhaas - gerookte port saus - anijszwammen

Of  

ZEEWOLF
Zeewolffilet van de plancha - hazelnoot- dashi beurre blanc

NAGERECHT

Kaas
Een selectie van 5 kazen van ‘Het Kaasatelier’ – noten-rozijnenbrood – honingraat
Meerprijs €3,-

Of

Zoet
Verrassing van de chef

Of

Sgroppino
Citroensorbet - wodka - prosecco

Dineren met een groep

DINEREN MET EEN GROEP

Komt u met een grotere groep voor een diner bij Van der Valk? Dit kan zowel met een Live Cooking Diner of een (keuze)menu. De invulling stemmen wij graag van te voren persoonlijk met u af.

Neem contact op

Bekijk hier de allergenenkaart

DINERTIJDEN 

Maandag t/m zaterdag 17.00 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling) 
Zon- en feestdagen 16.30 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling) 

SFEERVOL DINER BIJ VAN DER VALK

We horen vaak dat onze gasten de sfeer in Restaurant Salt zo prettig vinden. De tafels staan ruim opgesteld en door de goede akoestiek hoort u weinig achtergrondgeluiden. Terwijl u geniet van de rust en de privacy tijdens uw diner in Zaltbommel, adviseren onze medewerkers u graag over de specials op de menukaart en de bijpassende wijnen.

IETS TE VIEREN?

Ook voor speciale gelegenheden wordt Restaurant Salt vaak bezocht. Onze tip: Reserveer een tafel in de wijnbar, een verhoogd gedeelte in het restaurant. Zo zit u privé met uw gezelschap terwijl u ook volop geniet van de gezelligheid en sfeer in het restaurant.

Lees de feestelijke dinermogelijkheden