Restaurant-Salt-Diner

Diner bij Van der Valk

Een overleg met een zakenrelatie, napraten over een vergadering of uitgebreid tafelen met vrienden of familie? Sluit uw dag af met een heerlijk en uitgebreid diner in Restaurant Salt, het restaurant van Hotel Zaltbommel. Geniet in de zomer op ons ruime terras.

Reserveer een tafel

À la carte dinerkaart

À LA CARTE DINERKAART

Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.

VOORGERECHTEN VLEES

Boerderijkip 16.00
Rouleaux van boerderijkip – eendenleverpaté – mango – gebrande maïs - Vadouvan crème

Livar Ham 15.50
Dun gesneden Coppaham van het Livar varken – mousse van ham – ingemaakte groenten – kruidensla – olijfolie

Carpaccio 14.50
Black Angus rund –  rucola –  truffelmayonaise – Parmezaanse kaas –  radijs
Supplement eendenleverkrullen 4.50

VOORGERECHTEN VIS

Tonijn 16.50
Kort geschroeide rode tonijn – yuzu mayonaise – gepofte rijst – gel van soja – zoetzuur van komkommer – cresson

Beekforel 14.50
Huisgerookte forelfilet – mierikswortelmousse – frisse appel – zalmkaviaar – amandelkrokant – cresson – dressing van mosterdzaad

SOEPEN

Vissoep 11.00
Venkel – scampi – mossel – bosui

Tomatensoep 7.25
Bosui – courgette

Kippensoep 7.25
Noedels – bosui – kippenborst

VEGETARISCHE VOORGERECHTEN

Burrata 15.50
Salsa van tomaat – “Hollandse burrata”– kropsla – olijfolie – kruim van olijf – croutons

Avocado 14.50
Mousse van avocado – gemarineerde artisjok - krokant van papadum – Vadouvan crème – gepofte wilde rijst

HOOFDGERECHTEN VLEES

Picanha 29.50 
Runderstaartstuk v/d grill – Stroganoffsaus

Peper steak 27.50
Black Angus steak v/d plancha – pepersaus

Duo van kalf 26.50
Zacht gegaarde Filet & ravioli van kalfswang – kalfjus & zwarte knoflook

Poussin 24.50
Op het karkas geroosterde krielkip – saus van truffel & bospaddenstoelen

Varkenshaas 23.50
Twee medaillons van varkenshaas – saus van truffel & bospaddenstoelen

Maaltijdsalade kip 18.50 of garnalen 19.50
Mesclun sla mangochutney avocadocrème croutons  frieten

Schnitzel 20.00
Gepaneerde varkensfilet  citroen  remouladesaus

HOOFDGERECHTEN VIS

Lady Sole 32.50
Twee in roomboter gebakken Noordzeetongentjes 220gr p/st – door u zelf te fileren –  gebrande citroen –  Hollandaisesaus – supplement gebakken Picasso 4.00

Zalm & gamba 26.50
Zalmfilet – wilde gamba – kreeftensaus

Zeebaars & mossel 25.50
Venkel – Zeeuwse mosselen – op de huid gebakken zeebaarsfilet – saus van citroengras

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Risotto (vegan) 19.50
Risotto – sojabonen – gebrande maïs – linzen – tomaat – venkel

Artisjok & spinazie 19.50
Romige rigatoni pasta – frisse ricotta – gepofte tomaatjes – artisjokharten - gesmoorde spinazie

SENIORENGERECHTEN

Peper steak 19.50
Black Angus steak v/d plancha – pepersaus

Schnitzel 17.50
Gepaneerde varkensfilet –  gebrande citroen –  remouladesuas

Lady Sole 22.50
Een in roomboter gebakken Noordzeetong 220 gram  –  door u zelf te fileren – Hollandaisesaus – gebrande citroen  supplement gebakken Picasso 4.00

NAGERECHTEN

Proeverij voor 2 19.50
Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie

Kaasplankje 14.50
Een selectie van 5 kazen van Het Kaasatelier – honingraat – noten – rozijnenbrood

Dame blanche 9.00
Vanille ijs – slagroom – chocolade parels – warme chocoladesaus

Hollandse aardbeien 9.00
Verse aardbeien – vanille ijs – Romanoff – oublie koek

Chocolade 9.00
Huisgemaakte chocolade ganache taart – Bastognekoek – lobbige vanille crème – ijs van karamel zeezout

Lente potje 9.00
Roodfruit – ricottacrème – crumble van lavendel – ijs van framboos – eetbare bloemetjes

Kindermenu

VOORGERECHTEN

Gerookte zalmfilet met radijs en kruidensla 5.50

Kleine tomaten soep met ballen 3.75

Gedroogde ham met vers fruit 5.50

Kleine runder carpaccio met rucola, truffel crème en Parmezaanse kaas 6.00

HOOFDGERECHTEN

Fish & Chips 7.00
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus - snoeptomaatjes - komkommer

Biefstukje met frietjes 12.50
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Kipnuggets met frietjes 7.00
Appelmoes – mayonaise – ketchup - snoeptomaatjes – komkommer

Pasta Bolognese 7.50
Rucola - Parmezaanse kaas 

Poffertjes 12 stuks 7.00
Poedersuiker - stroop - roomboter

Kroket of frikandel met frietjes 7.00
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

DESSERT

Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 4.25

Menu de Chef Mei € 34.50

VOORGERECHT 

Schotse Zalm
Huisgerookte Schotse zalm - gebrande witte asperge - crème van gerookte eidooier - Nicola aardappel

Of 

Vitello Tonato
Dun gesneden kalfsrosbief - tonijncrème - kruidensla - vinaigrette van mosterdzaad en cornichon

Of

Aspergesoep
Romige soep van witte asperge - asperge puntjes - Hollandse garnaaltjes - peterselieroom

HOOFDGERECHT

Dorade
Op de huid geroosterde doradefilet - saus van saffraan - gegrilde groene asperges

Of 

Asperge Flamande
Witte asperges - boerenham - gepocheerd ei - aardappelmousseline - nootmuskaat - botersaus


NAGERECHT

Kaasplankje
Een selectie van 5 kazen van Het Kaasatelier - noten-rozijnenbrood - honingraat
Meerprijs €3,50 

Of 

Zoet dessert
Zoete creatie van de chef

Toekan menu € 29.50

VOORGERECHT

Kippensoep
Noedels - bosui - kippenborst

Of

Tomatensoep
Bosui - courgette

HOOFDGERECHT

Kabeljauw
Op de huid gebakken - saus van tomaat & sjalot

Of

Schnitzel
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesaus

NAGERECHT

Parfait van nougatine
Roodfruit compote - crème anglaise

Of

Koffie / thee
Met bonbons

Live Cooking Diner € 38.50

Het Live Cooking Diner wordt geserveerd om de 2 weken. In Van der Valk Hotel Zaltbommel is dit een ware belevenis! Wij zorgen ervoor dat u een heerlijke culinaire avond heeft die u zich nog lang herinnert!

INHOUD LIVE COOKING DINER

Bij binnenkomst begeleiden wij u naar uw tafel en serveren wij u een dagverse soep. Na deze soep bent u vrij om onbeperkt gebruik te maken van het buffet. Hier vindt u een ruim aanbod aan koude en warme gerechten die we à la minute voor u bereiden. Hierbij kunt u denken aan diverse warme vis- en vleesgerechten die u kunt begeleiden met diverse salades, groenten- en aardappelgarnituur. U beslist wat u wilt eten! 

Onze koks staan voor u klaar om uw gerecht à la minute voor u te bereiden. Zo is uw favoriete stukje vlees of vis van goede kwaliteit. Houd wel wat ruimte vrij voor het nagerecht. Op het dessertbuffet staan namelijk nog heerlijke desserts en zoetigheden.

Op het Live Cooking Dinerbuffet vindt u diverse dranken zoals koffie, thee en vruchtensappen. Deze mag u onbeperkt en op eigen gelegenheid gebruiken. Overige dranken bestelt u eenvoudig bij onze medewerkers. Bij de prijs zijn 2 drankjes uit het Hollands assortiment inbegrepen. Eventuele overige drankjes worden extra aan de rekening toegevoegd.

AANVANG

Het Live Cooking Diner is beschikbaar op onderstaande data. Reserveer uw tafel tussen 17.00 uur en 19.00 uur. 

  • 27 mei

PRIJZEN

Vanaf 12 jaar: € 38.50 incl. 2 drankjes
Van 4-11 jaar: € 19.25 incl. 2 drankjes
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

Dineren met een groep

DINEREN MET EEN GROEP

Komt u met een grotere groep voor een diner bij Van der Valk? Dit kan zowel met een Live Cooking Diner of een (keuze)menu. De invulling stemmen wij graag van te voren persoonlijk met u af.

Neem contact op

DINERTIJDEN 

Maandag t/m zaterdag 17.00 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling) 
Zon- en feestdagen 16.30 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling) 

SFEERVOL DINER BIJ VAN DER VALK

We horen vaak dat onze gasten de sfeer in Restaurant Salt zo prettig vinden. De tafels staan ruim opgesteld en door de goede akoestiek hoort u weinig achtergrondgeluiden. Terwijl u geniet van de rust en de privacy tijdens uw diner in Zaltbommel, adviseren onze medewerkers u graag over de specials op de menukaart en de bijpassende wijnen.

IETS TE VIEREN?

Ook voor speciale gelegenheden wordt Restaurant Salt vaak bezocht. Onze tip: Reserveer een tafel in de wijnbar, een verhoogd gedeelte in het restaurant. Zo zit u privé met uw gezelschap terwijl u ook volop geniet van de gezelligheid en sfeer in het restaurant.

Lees de feestelijke dinermogelijkheden