Eten & Drinken

Stijlvol dineren aan de A2

Sluit uw dag af met een heerlijk en uitgebreid diner in ons Restaurant Salt aan de A2. Een overleg met een zakenrelatie, napraten over een vergadering of uitgebreid tafelen met vrienden of familie? U bent van harte welkom in ons sfeervolle Restaurant Salt. Onze producten bevatten heerlijke dagverse producten uit de streek en gerechten uit het seizoen. 

Geniet in de zomer op ons ruime terras grenzend aan de prachtig uitgestrekte vijver. 

Reserveer een tafel

Dinerkaart

Maandag-Vrijdag 17.00 - 22.00 uur
Zon- en feestdagen 16.30 - 22.00 uur 

Voorgerechten vlees

VITELLO TONNATO 14.00
Huisgebraden kalfsrosbief - tonijnmayonaise - kruidensla - gefrituurde kappertjes - olijven
IBERICO 13.50
Dun gesneden pata negra ham – structuren van tomaat – buffelmozzarella – basilicumcrème –
krokant van Parmezaan
CARPACCIO 12.75
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs
Supplement eendenleverkrullen 4.00

Voorgerechten soep

VISSOEP 9.50
Bouillon getrokken van schaaldieren - mosselen - gamba - Hollandse garnalen - bosui - venkel
TOMATENSOEP V 6.25
Garnituur van soepballen - bosui
KIPPENSOEP 6.25
Noedels - bosui - kippenborst

Voorgerechten vis

TONIJN & CALAMARIS 14.50
Tartaar van rode tonijn - krokante calamaris - crème van aubergine - pittige aioli - gekonfijte
paprika
COCKTAIL CREVETTE 14.50
Hollandse garnalen - lobbige cocktailmayonaise - komkommer - kropsla - citroen
ZALM 13.75
Huisgerookte Schotse zalm - avocado - yoghurt - komkommer - sjalot - citroen-vanille olie

Voorgerechten vegetarisch

MOZZARELLA 13.50
Buffelmozzarella - structuren van tomaat - crème van basilicum - krokant van Parmezaan
CAESAR SALADE 10.50
Yoghurtdressing - avocadocrème - gekookt eitje - Parmezaanse kaas - groentechips
Met krokante kip 13.00
Met gebakken gamba’s 15.00

Hoofdgerechten vlees

CHATEAUBRIAND 27.50 p.p.
Mooiste stuk van de ossenhaas - getrancheerd - Stroganoff & pepersaus Dit gerecht serveren wij uitsluitend per 2 personen.
TOURNEDOS 26.50
Biefstuk van de haas - peper- of Stroganoffsaus
RIBEYE 26.00
Op de plancha gebakken runder ribeye - 250 gram - kruidenboter
KALFSPICANHA 23.50
Op de plancha gebakken kalfsfilet - jus van kalfsfond & dragon
BUIKSPEK & GAMBA 20.00
Krokant buikspek - gebakken gamba - hoisin-gembersaus
POUSSIN 19.50
In de oven gebraden piepkuiken – knoflook – tijm – citroenmayonaise
GRILL BURGER 17.50
Black Angus burger van de grill - uienchutney - bacon - tomaat - Cheddar kaas - zwart brioche brood - ketchup
SCHNITZEL 17.00
Gepaneerde varkensfilet - citroen - remouladesaus

Hoofdgerechten vis

NOORDZEETONG 29.50
Op de graat gebakken - citroen - remouladesaus
Supplement gebakken Picasso 4.00
PROEVERIJ VAN VIS 23.75
Schotse zalm - gamba - zeebaars - mosselen - saffraansaus
KABELJAUW 21.75
Op de huid gebakken kabeljauwfilet - bitterbal van risotto - Hollandaisesaus

Hoofdgerechten vegetarisch

GROENTECURRY 18.50
Kruidige bulgur - romanesco - gegrilde courgette - kokoscurry - poftomaatjes
VEGA BEYOND BURGER 17.50
Uienchutney – zwart brioche brood – tomaat – gegrilde courgette – Cheddar kaas

Seniorengerechten

TOURNEDOS 17.50
Biefstuk van de haas - peper-of Stroganoffsaus
SCHNITZEL 14.00
Gepaneerde varkensfilet - citroen - remouladesuas
SCHOTSE ZALM 15.50
Zalm – Hollandaisesaus
GROENTECURRY V 14.00
Kruidige bulgur - romanesco - gegrilde courgette - kokoscurry - poftomaatjes

Desserts

PROEVERIJ VOOR 2 17.50
Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie
KAASPLANKJE 11.00
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen - honing - rozijnenbrood
DAME BLANCHE 8.50
Vanille-ijs - slagroom - gesuikerde nootjes - warme chocoladesaus
TEMPTATION CHOCOLADE & ROOD FRUIT VAN 8.50
Parfait van witte chocolade - structuren van rood fruit - mousse van melkchocolade
AARDBEIEN 8.50
Mousse van aardbeien - krokant van lavendel - aardbeien-cheesecake ijs -
verse aardbeien
SABAYON 8.00
Salade van gemarineerd rood fruit - Gin-tonic ijs - sabayon
CITRUS & KWARK 8.00
Mousse van boerenkwark - crème van citroen - marshmallow van grapefruit - limoen & kwark ijs - schuim van sinaasappel

Live Cooking Diner € 33.50

Elke zaterdagavond het Live Cooking Diner voor u klaar. In Van der Valk Hotel Zaltbommel is dit een ware belevenis! Wij zorgen ervoor dat u een heerlijke culinaire avond heeft die u nog lang herinnert!

Inhoud Live Cooking Diner

Bij binnenkomst begeleiden wij u naar uw tafel en serveren wij u een dagverse soep. Na deze soep bent u vrij om onbeperkt gebruik te maken van het buffet. Hier vindt u een ruim aanbod aan koude en warme gerechten die we à la minute voor u bereiden. Hierbij kunt u denken aan diverse warme vis- en vleesgerechten die u kunt begeleiden met diverse salades, groenten- en aardappelgarnituur. U beslist wat u wilt eten! 

Onze koks staan voor u klaar om uw gerecht à la minute voor u te bereiden. Zo is uw favoriete stukje vlees of vis van goede kwaliteit. 

Houd wel wat ruimte vrij voor het nagerecht. Naast de vele zoetigheden op het dessertbuffet serveren wij namelijk nog een lekker seizoensdessert aan tafel. 

Op het Live Cooking Dinerbuffet vindt u diverse dranken zoals koffie, thee en vruchtensappen. Deze mag u onbeperkt en op eigen gelegenheid gebruiken. Overige dranken bestelt u eenvoudig bij onze medewerkers. Bij de prijs zijn 2 drankjes uit het Hollands assortiment inbegrepen. Eventuele overige drankjes worden extra aan de rekening toegevoegd.

Aanvang Live Cooking Diner

Het Live Cooking Diner is elke zaterdagavond beschikbaar. Reserveer uw tafel tussen 16.30 uur en 21.00 uur. 

Prijs Live Cooking Diner

Volwassenen: € 33.50 incl. 2 drankjes
4 t/m 11 jaar: € 19.50 incl. 2 drankjes
0 t/m 3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

Menu de Chef € 33.50

Dit maandmenu is van de maand september

Voorgerecht

kalfspastrami
Crème van zoete aardappel – schuim van paprika – gemarineerde sojabonen – kapper appel – krokant van Parmezaan - olijven kruim
Of
Dorade
Gemarineerde dorade – kokkels – mousse van schaaldieren – mayonaise van zeewier – crème van doperwten – romanesco - tomaat

Hoofdgerecht

Zeewolf
Zeewolf – rivierkreeftstaartjes - crème van broccoli – basilicum olie – krokant van risotto – saus van schaaldieren
Of

Iberico filet
Iberico filet - structuren van mais – saus van shiitake & PX sherry

Nagerecht

Kaasplankje
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen – rozijnenbrood – honing
Of
Verrassing van de Chef
Zoet dessert

Toekanmenu € 27.50

Voorgerecht

Kippensoep
Noedels – kippenborst – bosui
Of
Tomatensoep
Garnituur van soepballen – bosui

Hoofdgerecht

Zalm
Op de plancha gebakken – Hollandaise saus
Of
Steak
Hollandse biefstuk – pepersaus

Nagerecht

Aardbeien
Mousse van Hollandse aardbeien – vanille ijs – sabayon
Of
Koffie/thee
Met bonbons

Dineren met een groep

Komt u met een grotere groep dineren? Dit kan zowel met een Live Cooking Diner of een (keuze)menu. De invulling van het menu stemmen wij graag persoonlijk met u af. De gerechten zijn altijd dagvers en seizoensgebonden, afgestemd op de huidige maand.

Neem contact op

Kindermenu

Voorgerechten

Gerookte zalmfilet 5.50
radijs - kruidensla                                                             
Kleine tomatensoep 3.75
gehaktballetjes                                                                 
Gedroogde ham 5.50
vers fruit                                                                            
Kleine runder carpaccio 6.00
rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas                

Hoofdgerechten

Fish & Chips 7.00
kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus -                       
snoeptomaatjes - komkommer
Kinderschnitzel van varkensvlees 9.50
frietjes - appelmoes - mayonaise –            
ketchup – snoeptomaatjes – komkommer
Biefstukje 12.50
frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup -                                      
snoeptomaatjes - komkommer
Kipnuggets 7.00
frietjes – appelmoes – mayonaise – ketchup -                                 
snoeptomaatjes – komkommer
Kroket of frikandel 7.00
frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup -                      
snoeptomaatjes - komkommer
Pasta Bolognese 7.50
rucola - Parmezaanse kaas                                                                
Poffertjes 12 stuks  7.00
poedersuiker - stroop - roomboter                                     

Dessert

Kinderijsje 4.25
met een traktatie uit de grabbelton