Restaurant-Salt-Diner

Diner bij Van der Valk

Een overleg met een zakenrelatie, napraten over een vergadering of uitgebreid tafelen met vrienden of familie? Sluit uw dag af met een heerlijk en uitgebreid diner in Restaurant Salt, het restaurant van Hotel Zaltbommel. Geniet in de zomer op ons ruime terras.

Reserveer een tafel

 

À la carte dinerkaart

À LA CARTE DINERKAART

Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.

VOORGERECHTEN VLEES

Maishoen 16.95
Zacht gegaarde maishoen – luchtige mango – eendenlever – mayonaise van vadouvan – bundelzwam

Carpaccio 16.50
Black Angus rund – rucola – truffelmayonaise – Parmezaanse kaas – radijs

Eendenborst 15.50
Gerookte eendenborst – bulgur – frisse kruidensla – mayonaise van ras el hanout


VOORGERECHTEN VIS

Zalm & Paling 16.50
Terrine van zalm – palingmousse – structuren van rode biet – kruidensla – pastinaakcrème

Makreel 15.50
Schuimige hangop & yuzu – Granny Smith – saffraanmayonaise – zoetzure komkommer


SOEPEN

Vissoep 12.50
Soep gemaakt van langoustine & strandkrabbetjes – garnalen – venkel – bosui – focaccia krokant – rouille

Tomatensoep 7.95
Bosui – courgette

Tom Kha Kai 7.95
Rode peper – kippenborst – kokos


VEGETARISCHE VOORGERECHTEN

Herfst Carpaccio 15.50
Bospaddenstoelen – gepofte quinoa – structuren van pompoen – kastanje vinaigrette – hazelnoot

Vergeten Groente 14.95
Pastinaakcrème – mousse van biet – schorseneren chips – schuimige geitenkaas


HOOFDGERECHTEN VLEES

Butchers Tenderloin 30.50
Slow cooked blonde d'Aquitaine rund – portsaus

Peper steak 30.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus

Scharrelvarken 29.50
Ribroast van Hollands scharrelvarken – saus van zwarte knoflook

Eendenborst 28.50
Eendenborst van de plancha – portsaus – gefrituurde schorseneer

Noedels & Kip 26.00
Noedels – gemarineerde kip – edamame – bosui – kroepoek van rode curry

Schnitzel 22.50
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesaus

Herfstsalade
Mesclun sla – bospaddenstoelen – biet – pompoencrème – frites
* Pittige kip 22.50
* Gamba 6 stuks 23.50


HOOFDGERECHTEN VIS

Tagliatelle Alla Marinara 30.50
Tagliatelle – fruits de mer – scampi – venkel – bosui – tomaat – chilipeper – romige schaaldierenjus

Zalm 29.50
Schotse zalm van de plancha – spinazie – gepocheerd ei – hollandaisesaus

Snoekbaars 27.00
Op de huid geroosterde filet – beurre blanc van ponzu


VEGANISTISCHE HOOFDGERECHTEN

Kruidige rijst 22.50
Wilde rijst – edamame – rode peper – bosui – tofu


VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Ravioli van bloemkool & Beurre Noisette 22.50
Bloemkool ravioli – vergeten groente – pompoencrème – hazelnoot – saus van ricotta

VOOR DE KLEINE ETER

Peper steak 22.00
Black Angus steak van de plancha – pepersaus

Schnitzel 19.50
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesuas

Snoekbaars 21.50
Op de huid geroosterde filet – beurre blanc van ponzu


NAGERECHTEN

Proeverij voor 2 19.95
Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie

Kaas 15.50
Een selectie van 5 kazen van 'Puur Kaas & Delicatessen' – honingraat – noten–rozijnenbrood

Chocolade & Pinda 10.50
Mousse van witte chocolade – ganache van pure chocolade – ijs van pinda – crème van pinda – krokant van chocolade

Zomerse Tiramisu 9.95
Huisgemaakte tiramisu – rood fruit – sinaasappeldressing

Crème brûlée 9.95
Crème brûlée – kaneelijs – sinaasappeloublie

Citrus & Kwark 9.95
Kwarkmousse – structuren van mandarijn – citruskrokant – ijs van kwark & limoen

Dame blanche 9.95
Vanille ijs – slagroom – chocolade parels – warme chocoladesaus


FRIS & FRUITIG

Sgroppino 7.25
Citroensorbet – vodka – prosecco

Ijskoffie 6.50
Met slagroom +0.50
Met karamel- of chocoladesiroop +0.50


ALCOHOLVRIJE SPECIAL COFFEES

Cinnamon cappuccino 5.00
Met kaneelsiroop, slagroom en kaneelpoeder

Latte verwennen 5.00
Met karamelsiroop en slagroom

Kletskoffie 5.00
Met karamelsiroop, slagroom en kletskoppen

Chocolate cappuccino 5.00
Met chocoladesiroop en cacao poeder

Verwenkoffie 5.00
Met kaneelsiroop, slagroom en kaneelpoeder


SPECIAL COFFEE

Espresso Martini 8.75
Zijdezachte cocktail van 42 Below vodka en espressokoffie
Heerlijk bij uw nagerecht!

Irish coffee 7.25
Met Jameson Whiskey

French coffee 7.25
Met Grand Marnier

D.O.M. coffee 7.25
Met D.O.M. Benedictine

Spanish coffee 7.25
Met Tia Maria

Italian coffee 7.25
Met Amaretto

Koffie compleet 7.25
Met een schaaltje bonbons

Kindermenu

VOORGERECHTEN

Gerookte zalmfilet met radijs en kruidensla 8.00

Kleine tomatensoep 4.50

Gedroogde ham met vers fruit 7.75

Kleine rundercarpaccio met rucola, truffelcrème en Parmezaanse kaas 8.00

HOOFDGERECHTEN

Fish & Chips 9.00
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus - snoeptomaatjes - komkommer

Biefstukje met frietjes 15.00
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Kipnuggets met frietjes 8.50
Appelmoes – mayonaise – ketchup - snoeptomaatjes – komkommer

Pasta Bolognese 9.50
Rucola - Parmezaanse kaas 

Poffertjes 12 stuks 8.50
Poedersuiker - stroop - roomboter

Kroket of frikandel met frietjes 8.50
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Schnitzeltje met frietjes - mayonaise - remouladesaus - snoeptomaatjes - komkommer 13.00

DESSERT

Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 5.50

Toekan menu € 32,-

VOORGERECHT

Tom Kha Kai
Rode peper – kippenborst – kokos

Of

Tomatensoep 
Bosui courgette

HOOFDGERECHT

Koolvis
Op de plancha gebakken – hollandaisesaus

Of

Schnitzel
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesaus

NAGERECHT

Bitterkoekjes
Bitterkoekjesparfait – vanilleschuim – vlierbessencompote

Of

Koffie / thee
Met bonbons

Menu de Chef € 37,-

VOORGERECHT

WILD ZWIJN
Pate van wild zwijn - gemarineerde biet - bundelzwammen - krokant van peperkoek - espuma van duindoorn

Of

CORVINA & CALAMARIS
Tartaar van corvina - krokante calamaris - structuren van sepia - vinaigrette van citrus

HOOFDGERECHT

EENDENBORSTFILET
Zacht gegaarde eendenborstfilet - rode wijnsaus - compote van sinaasappel

Of  

LENG
Lengfilet van de plancha - pompoen ravioli - bospaddenstoelen beurre blanc

NAGERECHT

Kaas
Een selectie van 5 kazen van ‘Puur Kaas & Delicatessen’ – noten-rozijnenbrood – honingraat
Meerprijs €3,-

Of

Zoet
Verrassing van de chef

Of

Sgroppino
Citroensorbet - wodka - prosecco

Dineren met een groep

DINEREN MET EEN GROEP

Komt u met een grotere groep voor een diner bij Van der Valk? Dit kan zowel met een Live Cooking Diner of een (keuze)menu. De invulling stemmen wij graag van te voren persoonlijk met u af.

Neem contact op

Bekijk hier de allergenenkaart

DINERTIJDEN 

Maandag t/m zaterdag 17.00 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling) 
Zon- en feestdagen 16.30 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling) 

SFEERVOL DINER BIJ VAN DER VALK

We horen vaak dat onze gasten de sfeer in Restaurant Salt zo prettig vinden. De tafels staan ruim opgesteld en door de goede akoestiek hoort u weinig achtergrondgeluiden. Terwijl u geniet van de rust en de privacy tijdens uw diner in Zaltbommel, adviseren onze medewerkers u graag over de specials op de menukaart en de bijpassende wijnen.

IETS TE VIEREN?

Ook voor speciale gelegenheden wordt Restaurant Salt vaak bezocht. Onze tip: Reserveer een tafel in de wijnbar, een verhoogd gedeelte in het restaurant. Zo zit u privé met uw gezelschap terwijl u ook volop geniet van de gezelligheid en sfeer in het restaurant.

Lees de feestelijke dinermogelijkheden