Restaurant-Salt-Diner

Diner bij Van der Valk

Een overleg met een zakenrelatie, napraten over een vergadering of uitgebreid tafelen met vrienden of familie? Sluit uw dag af met een heerlijk en uitgebreid diner in Restaurant Salt, het restaurant van Hotel Zaltbommel. Geniet in de zomer op ons ruime terras.

Reserveer een tafel

À la carte dinerkaart

À LA CARTE DINERKAART

Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.

VOORGERECHTEN VLEES

Parmaham 15.50
Dun gesneden Parmaham - 'Hollandse buffelmozzarella' - watermeloen - crème van dragon - krokant van Parmezaanse kaas

Vitello Tonato 15.50
Kalfsrosbief - tonijncrème - kruidensla - vinaigrette van mosterdzaad en cornichon

Carpaccio 14.50
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs

VOORGERECHTEN VIS

Hollandse garnalen 16.50
Hollandse garnalen - rivierkreeftjes - roze garnalen - grapefruit - gepocheerd ei - lobbige sherrymayonaise - kropsla - citroen

Zalm 15.50
Terrine van gerookte Schotse zalm & mousse van zalm - kruidensla - vinaigrette van yoghurt & haringkaviaar - komkommer 

SOEPEN

Vissoep 11.00
Venkel – scampi – mossel – bosui

Tomatensoep 7.25
Bosui – courgette

Tom Kha Kai Soep 7.25
Thaise soep van kokos - kip - bosui - rode peper

VEGETARISCHE VOORGERECHTEN

Buffelmozzarella 14.50
Structuren van tomaat - dragonmayonaise - 'Hollandse buffelmozzarella' - kropsla - krokant van Parmezaanse kaas - watermeloen

Parelcouscous 14.50 
Gebrande mais - parelcouscous - granaatappel - limoenappel - huisgedroogde tomaatjes - avocadocrème - vinaigrette van ras el hanout
  

HOOFDGERECHTEN VLEES

Ribeye 32.50
Geroosterde Angus ribeye - 250 gram - gepofte tomaatjes - bearnaisesaus

Mixed Grill 28.00
Gegrilde kippendijen - varkenshaas - Black Angus steak - huisgemaakte barbecuesaus

Pepersteak 27.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus

Oosterse Kip 24.50
Noedels - teriyaki mirinsaus - paksoi - shiitake - gegrilde kippendijen - bosui

Varkenshaas 23.50
Twee medaillons van varkenshaas - bospaddenstoelensaus

Schnitzel 20.00
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus

Maaltijdsalade
Mesclun sla - mangochutney - avocadocrème - croutons - frieten
Met krokante kip 18.50
Met gamba - 6 stuks 19.50
 

HOOFDGERECHTEN VIS

Lady sole 32.50
Twee stuks in roomboter gebakken Noordzeetongetjes (220 gram per stuk) - gebrande citroen - Hollandaisesaus
Door u zelf te fileren
Supplement gebakken Picasso 4.00

Kabeljauw 26.50
Gebakken filet - gemarineerde venkel - bitterbal van kruidenrisotto - saffraansaus

Zeebaars 25.50
Op de huid gebakken zeebaarsfilet - luchtige schaaldierensaus - wilde gamba
 

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Ravioli 19.50
Gevuld met ricotta & spinazie - gepofte tomaatjes - wilde spinazie - Hollandaisesaus

VEGANISTISCHE HOOFDGERECHTEN

Groenten Noedels 19.50
Sojabonen - paksoi - shiitake - gebrande mais - teriyaki mirinsaus

SENIORENGERECHTEN

Peper steak 19.50
Black Angus steak v/d plancha – pepersaus

Schnitzel 17.50
Gepaneerde varkensfilet –  gebrande citroen –  remouladesuas

Lady Sole 22.50
Een in roomboter gebakken Noordzeetong 220 gram  –  door u zelf te fileren – Hollandaisesaus – gebrande citroen  supplement gebakken Picasso 4.00

NAGERECHTEN

Kaas 14.50
Een selectie van 5 kazen van Het Kaasatelier – honingraat – noten – rozijnenbrood

Proeverij voor 2 19.50
Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie

Hollandse aardbeien 9.00
Verse aardbeien – vanille ijs – Romanoff – oublie koek

Boerenkwark 9.00
Mousse van boerenkwark - gepocheerde perzik - ijs van pistache - frambozenschuim

Temptation 9.00
Een verleiding van rood fruit - roomijs van yoghurt

Dame blanche 9.00
Vanille ijs – slagroom – chocolade parels – warme chocoladesaus

ALCOHOLVRIJE SPECIAL COFFEES

Cinnamon cappuccino 5.00
Met kaneelsiroop, slagrom en kaneelpoeder

Latte verwennen 5.00
Met karamelsiroop en slagroom

Kletskoffie 5.00
Met karamelsiroop, slagroom en kletskoppen

Chocolate cappuccino 5.00
Met chocoladesiroop en cacao poeder

Verwenkoffie 5.00
Met kaneelsiroop, slagroom en kaneelpoeder

SPECIAL COFFEE

Irish coffee 7.25
Met Jameson Whiskey

French coffee 7.25
Met Grand Marnier

D.O.M. coffee 7.25
Met D.O.M. Benedictine

Spanish coffee 7.25
Met Tia Maria

Italian coffee 7.25
Met Amaretto

Koffie compleet 7.25
Met een schaaltje bonbons

Espresso Martini 8.50
Zijdezachte cocktail van 42 Below vodka en espressokoffie

 

 

Kindermenu

VOORGERECHTEN

Gerookte zalmfilet met radijs en kruidensla 6.00

Kleine tomatensoep 3.75

Gedroogde ham met vers fruit 6.00

Kleine runder carpaccio met rucola, truffel crème en Parmezaanse kaas 6.50

HOOFDGERECHTEN

Fish & Chips 7.50
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus - snoeptomaatjes - komkommer

Biefstukje met frietjes 12.50
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Kipnuggets met frietjes 7.00
Appelmoes – mayonaise – ketchup - snoeptomaatjes – komkommer

Pasta Bolognese 7.50
Rucola - Parmezaanse kaas 

Poffertjes 12 stuks 7.00
Poedersuiker - stroop - roomboter

Kroket of frikandel met frietjes 7.00
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

DESSERT

Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 4.50

Toekan menu € 29.50

VOORGERECHT

Tom Ka Kai
Thaise soep van kokos - bosui - kippenborst - rode peper

Of

Tomatensoep
Bosui - courgette

HOOFDGERECHT

Koolvis
Op de huid gebakken - saus van tomaat & sjalot

Of

Schnitzel
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesaus

NAGERECHT

Rood fruit
Mousse van rood fruit - vanille ijs - frambozen schuim

Of

Koffie / thee
Met bonbons

Menu de Chef september € 34.50

VOORGERECHT 

Zalm
Parelcouscous – gemarineerde Schotse zalm – luchtige yoghurt - komkommer marshmallow – limoen

Of 

Kwartel
Salade van truffelaardappel – kwartelborst & poot gekonfijt - Franse boontjes – vijg – vinaigrette van Malt 0.0% - frisse bietjes



HOOFDGERECHT

Harder
Op de huid geroosterde harderfilet – aardappel mousseline – saus van cantharellen

Of 

Kalf
Zacht gegaarde filet – jus van salie – koningszwam


NAGERECHT

Kaasplankje
Een selectie van 5 kazen van Het Kaasatelier - noten-rozijnenbrood - honingraat
Meerprijs €3,50 

Of 

Zoet dessert
Zoete creatie van de chef

Dineren met een groep

DINEREN MET EEN GROEP

Komt u met een grotere groep voor een diner bij Van der Valk? Dit kan zowel met een Live Cooking Diner of een (keuze)menu. De invulling stemmen wij graag van te voren persoonlijk met u af.

Neem contact op

DINERTIJDEN 

Maandag t/m zaterdag 17.00 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling) 
Zon- en feestdagen 16.30 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling) 

SFEERVOL DINER BIJ VAN DER VALK

We horen vaak dat onze gasten de sfeer in Restaurant Salt zo prettig vinden. De tafels staan ruim opgesteld en door de goede akoestiek hoort u weinig achtergrondgeluiden. Terwijl u geniet van de rust en de privacy tijdens uw diner in Zaltbommel, adviseren onze medewerkers u graag over de specials op de menukaart en de bijpassende wijnen.

IETS TE VIEREN?

Ook voor speciale gelegenheden wordt Restaurant Salt vaak bezocht. Onze tip: Reserveer een tafel in de wijnbar, een verhoogd gedeelte in het restaurant. Zo zit u privé met uw gezelschap terwijl u ook volop geniet van de gezelligheid en sfeer in het restaurant.

Lees de feestelijke dinermogelijkheden