Restaurant-Salt-Live-Cooking-Diner

Diner bij Van der Valk

Ons restaurant is geopend! Lees hier de maatregelen die wij hanteren.

Een overleg met een zakenrelatie, napraten over een vergadering of uitgebreid tafelen met vrienden of familie? Sluit uw dag af met een heerlijk en uitgebreid diner in Restaurant Salt, het restaurant van Hotel Zaltbommel. Geniet in de zomer op ons ruime terras.

I.v.m. de nieuwe maatregelen adviseren wij een reservering te maken. Dit om teleurstelling te voorkomen.  

Reserveer een tafel

DINERMOGELIJKHEDEN

À la carte dinerkaart

À LA CARTE DINERKAART

Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.

VOORGERECHTEN VLEES

Kalf 13.50
Kalfstartaar – bitterbal van kalfswang – gegrilde groene asperge – vadouvan crème - kruidensla

Eend 14.00
Gerookte eendenborst – gemarineerde rode kool - toffee van pompoen - knolselderij & truffel - krokant van peperkoek

Carpaccio 13.50
Black Angus rund –  rucola –  truffelmayonaise – Parmezaanse kaas –  radijs
Supplement eendenleverkrullen 4.50

VOORGERECHTEN VIS

Paling 17.50
Brioche – kropsla – gerookte palingfilet – zure room – haringkaviaar – cresson

Zalm 14.00
Gemarineerde zalm – rode biet - crème van mierikswortel – limoenappel – dille  kruidensla

SOEPEN

Pompoensoep 6.95
Flespompoen – bundelzwam – kokos

Tomatensoep 6.95
Bosui – courgette

Uiensoep 6.95
Bosui – uiencrouton

VEGETARISCHE VOORGERECHTEN

Biet 13.50
Carpaccio van gele biet rode biet kroketje van oude kaas  knolselderij & truffelcrème aceto uitjes kruidensla

Pompoen 13.50
Gerookte geitenkaas zoetzuur van pompoen toffee van pompoen limoenappel macadamianootjes cresson

HOOFDGERECHTEN VLEES

Chateaubriand 31.50 p.p.
Mooiste stuk van de ossenhaas (450gr)  getrancheerd  bearnaisesaus & pepersaus. Dit gerecht serveren wij uitsluitend per 2 personen.

Hert 26.50
Zacht gegaarde hertenrugfilet gegrilde pastinaak saus van rode wijn & truffel

Tournedos 29.50
Biefstuk van de haas  peper- of bearnaisesaus

Surf & turf 23.50
Buikspek zacht gegaard gelakt en krokant gebakken wilde gamba saus van schaaldieren

Boeuf bourguignon 23.50
Rundvlees gestoofd in rode wijn puree van Nicola aardappel & Epoisses kaas

Maaltijdsalade kip 17.50 of falafel 17.50
Mesclun sla mangochutney avocadocrème croutons  frieten

Schnitzel 18.50
Gepaneerde varkensfilet  citroen  remouladesaus

HOOFDGERECHTEN VIS

Lady Sole 28.00
Twee in roomboter gebakken Noordzeetongentjes 220gr p/st – door u zelf te fileren –  gebrande citroen –  Hollandaisesaus – supplement gebakken Picasso 4.00

Kabeljauw & lardo 22.50
Gebakken kabeljauwfilet bedekt met Lardo Nostrano bitterbal van truffelrisotto rode wijnsaus

Roodbaars & Gamba 22.50
Op de huid geroosterde roodbaars filet – wilde gamba – jus van schaaldieren

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Truffel pappardelle 19.50
Romige truffel pappardelle bospaddenstoelen gegrilde groene asperge Parmezaanse kaas rucola

Rendang (vegan) 19.50
Rendang van fopkip kruidige bulger Romanesco

SENIORENGERECHTEN

Tournedos 19.00
Biefstuk van de haas –  peper-of bearnaisesaus

Schnitzel 15.50
Gepaneerde varkensfilet –  gebrande citroen –  remouladesuas

Lady Sole 18.50
Een in roomboter gebakken Noordzeetong 220 gram  –  door u zelf te fileren – Hollandaisesaus – gebrande citroen

NAGERECHTEN

Tartelette 9.00
Taartje van praliné & citroen sorbetijs van bloedsinaasappel

Kaasplankje 12.00
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen honing rozijnenbrood

Dame blanche 9.00
Vanille-ijs - slagroom - gesuikerde nootjes - warme chocoladesaus

Blondie 9.00
Huisgemaakte blondie luchtige gezouten toffee ijs van chocolade & pecannoten citroencrème

Tropical temptation 9.00
Een verleiding van ananas – mango-ijs passievrucht & kokos schuim

Candybar 2.0 9.00
Praliné pindakaas chocolade karamel

Kindermenu

VOORGERECHTEN

Gerookte zalmfilet met radijs en kruidensla 5.50

Kleine tomaten soep met ballen 3.75

Gedroogde ham met vers fruit 5.50

Kleine runder carpaccio met rucola, truffel crème en Parmezaanse kaas 6.00

HOOFDGERECHTEN

Fish & Chips 7.00
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus - snoeptomaatjes - komkommer

Biefstukje met frietjes 12.50
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Kipnuggets met frietjes 7.00
Appelmoes – mayonaise – ketchup - snoeptomaatjes – komkommer

Pasta Bolognese 7.50
Rucola - Parmezaanse kaas 

Poffertjes 12 stuks 7.00
Poedersuiker - stroop - roomboter

Kroket of frikandel met frietjes 7.00
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

DESSERT

Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 4.25

Menu de Chef € 34.50

VOORGERECHTEN

Zwaardvis
Gemarineerde zwaardvis filet - Hollandse garnalen - Franse boontjes - salade van Nicola aardappel - luchtige saus van citrus
of
Kwartel
Kwartelborst - Coppa ham van wildzwijn - carpaccio van gele biet - structuren van pompoen - vadouvancrème - kruidensla 

HOOFDGERECHTEN

Zeebaars
Op de huid geroosterde filet - saus van bonito & ponzu
of
Entrecote 
Runderenentrecote - Stroganoffsaus                                                                                                                         

NAGERECHTEN

Kaasplankje
Proeverij van binnen- en buitenlandse kaas -  honingraat - vijgenbrood 
of
Zoet 
Zoete creatie van de Chef 

Toekanmenu € 29.50

VOORGERECHTEN

Tomatensoep
Bosui - courgette
of
Pompoensoep
Flespompoen - Bundelzwam - Kokos

HOOFDGERECHTEN

Zalmfilet
Op de plancha gebakken zalm filet - Hollandaisesaus
of
Schnitzel
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remoulade saus 

NAGERECHTEN

Bananenmousse
Bananenmousse - vanille-ijs - toffee
of
Koffie/thee
Met bonbons

Live Cooking Diner € 34.50

Vanwege de huidige maatregelen is de Live Cooking tijdelijk niet beschikbaar. 

Elke vrijdagavond staat het Live Cooking Diner voor u klaar. In Van der Valk Hotel Zaltbommel is dit een ware belevenis! Wij zorgen ervoor dat u een heerlijke culinaire avond heeft die u zich nog lang herinnert!

INHOUD LIVE COOKING DINER

Bij binnenkomst begeleiden wij u naar uw tafel en serveren wij u een dagverse soep. Na deze soep bent u vrij om onbeperkt gebruik te maken van het buffet. Hier vindt u een ruim aanbod aan koude en warme gerechten die we à la minute voor u bereiden. Hierbij kunt u denken aan diverse warme vis- en vleesgerechten die u kunt begeleiden met diverse salades, groenten- en aardappelgarnituur. U beslist wat u wilt eten! 

Onze koks staan voor u klaar om uw gerecht à la minute voor u te bereiden. Zo is uw favoriete stukje vlees of vis van goede kwaliteit. Houd wel wat ruimte vrij voor het nagerecht. Op het dessertbuffet staan namelijk nog heerlijke desserts en zoetigheden.

Op het Live Cooking Dinerbuffet vindt u diverse dranken zoals koffie, thee en vruchtensappen. Deze mag u onbeperkt en op eigen gelegenheid gebruiken. Overige dranken bestelt u eenvoudig bij onze medewerkers. Bij de prijs zijn 2 drankjes uit het Hollands assortiment inbegrepen. Eventuele overige drankjes worden extra aan de rekening toegevoegd.

AANVANG

Het Live Cooking Diner is elke vrijdagavond. Reserveer uw tafel tussen 17.30 uur en 19.00 uur. De eerste Live Cooking dineravond start op vrijdag 1 oktober 2021.

PRIJZEN

Vanaf 12 jaar: € 34.50 incl. 2 drankjes
Van 4-11 jaar: € 17.25 incl. 2 drankjes
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

Dineren met een groep

DINEREN MET EEN GROEP

Komt u met een grotere groep voor een diner bij Van der Valk? Dit kan zowel met een Live Cooking Diner of een (keuze)menu. De invulling stemmen wij graag van te voren persoonlijk met u af.

Neem contact op

DINERTIJDEN 

Maandag t/m zaterdag 16.00 - 20.00 uur (19.30 uur laatste bestelling) 
Zon- en feestdagen 16.00 - 20.00 uur (19.30 uur laatste bestelling) 

SFEERVOL DINER BIJ VAN DER VALK

We horen vaak dat onze gasten de sfeer in Restaurant Salt zo prettig vinden. De tafels staan ruim opgesteld en door de goede akoestiek hoort u weinig achtergrondgeluiden. Terwijl u geniet van de rust en de privacy tijdens uw diner in Zaltbommel, adviseren onze medewerkers u graag over de specials op de menukaart en de bijpassende wijnen.

IETS TE VIEREN?

Ook voor speciale gelegenheden wordt Restaurant Salt vaak bezocht. Onze tip: Reserveer een tafel in de wijnbar, een verhoogd gedeelte in het restaurant. Zo zit u privé met uw gezelschap terwijl u ook volop geniet van de gezelligheid en sfeer in het restaurant.

Lees de feestelijke dinermogelijkheden