Diner bij Van der Valk
Een overleg met een zakenrelatie, napraten over een vergadering of uitgebreid tafelen met vrienden of familie? Sluit uw dag af met een heerlijk en uitgebreid diner in Restaurant Salt, het restaurant van Hotel Zaltbommel. Geniet in de zomer op ons ruime terras.
À LA CARTE DINERKAART
Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.
VOORGERECHTEN VLEES
Iberico 16.50
Dun gesneden Ibericoham – tomaat – buffelmozzarella – basilicumcrème – olijfolie – zeezout – kruidensla – krokant van Parmezaanse kaas
Carpaccio 15.50
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs
Vitello Tonato 14.95
Zacht gegaarde kalfsfilet – tonijnmayonaise – kruidensla – vinaigrette van mosterdzaad
VOORGERECHTEN VIS
Toast Zalm 16.50
Brioche – gerookte Schotse zalm – kropsla – crème fraîche – haringkaviaar
Scampi 16.50
Twee krokante spiesjes van scampi – venkel – kruidensla – wortel – karameljus
SOEPEN
Vissoep 11.00
Soep gemaakt van langoustine & strandkrabbetjes – venkel – bosui – rivierkreeft – mosselen – saffraanroom
Tomatensoep 7.95
Bosui – courgette
Kippensoep 7.95
Boerengroenten – kippenborst
VEGETARISCHE VOORGERECHTEN
Tomaat & Mozzarella 14.95
Buffelmozzarella – basilicumcrème – rucola – pomodori tomaat – krokant van Parmezaanse kaas – olijfolie – aceto balsamico parels
Bospeen 13.95
Mousse van bospeen – gepofte quinoa – gegrilde groene asperge – compôte van bospeen – vinaigrette van bospeen en gember – kruidensla
HOOFDGERECHTEN VLEES
Picanha 32.50
Black Angus runderstaartstuk van de grill – pico de gallo
Pepersteak 30.50
Black Angus steak van de plancha - pepersaus
Scharrelvarken 29.50
Ribroast van Hollands scharrelvarken – saus van salie
Surf & Turf 27.50
Kalfsfilet – wilde gamba – bearnaisesaus
Oosterse kip 24.50
Noedels – edamame – shiitake – teriyakisaus – gegrilde kip – bosui – kroepoek
Schnitzel 22.50
Gepaneerde varkensfilet - gebrande citroen - remouladesaus
Salade Salt
Mesclun sla – romanesco – pompoen – hoisinmayonaise – frites
* Pittige kip 21.00
* Gamba 6 stuks 22.50
HOOFDGERECHTEN VIS
Pasta Fruit de Mer 28.50
Mezzi rigatoni – scampi – rivierkreeft – mosselen zalm – langoustine – venkel – bosui – tomaat – chilipeper – romige schaaldierenjus
Zalm 27.50
Schotse zalm van de plancha – gegrilde groene asperge – hollandaisesaus
Zeebaars & Scampi 27.00
Op de huid geroosterde filet – wilde gamba – saus van citroengras & gember
VEGANISTISCHE HOOFDGERECHTEN
Rendang 21.50
Veganistische rendang gemaakt van spitskool – wortel – venkel – rode peper – huisgemaakte boemboe – bitterbal van nasi kuning – zoetzuur van komkommer
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN
Ravioli 21.50
Ravioli van wilde spinazie & ricotta – Parmezaanse kaas – wilde spinazie – gepofte tomaat – hollandaisesaus
SENIORENGERECHTEN
Peper steak 22.00
Black Angus steak vab de plancha – pepersaus
Schnitzel 19.00
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesuas
Zeebaars 21.50
Op de huid geroosterde filet – saus van citroengras & gember
NAGERECHTEN
Proeverij voor 2 19.95
Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie
Kaas 15.50
Een selectie van 5 kazen van 'Het Kaasatelier' – honingraat – noten–rozijnenbrood
Aardbeien Romanoff 9.95
Verse aardbeien – vanille-ijs – romanoff – lavendelkoek
Zomerse Tiramisu 9.95
Huisgemaakte tiramisu – rood fruit – sinaasappeldressing
Cheesecake 9.95
Bastogne koek – compote van zomers fruit – sorbetijs van framboos
Dame blanche 9.95
Vanille ijs – slagroom – chocolade parels – warme chocoladesaus
FRIS & FRUITIG
Sgroppino 7.25
Citroensorbet – wodka – prosecco
Ijskoffie 6.50
Met slagroom +0.50
Met karamel- of chocoladesiroop +0.50
ALCOHOLVRIJE SPECIAL COFFEES
Cinnamon cappuccino 5.00
Met kaneelsiroop, slagroom en kaneelpoeder
Latte verwennen 5.00
Met karamelsiroop en slagroom
Kletskoffie 5.00
Met karamelsiroop, slagroom en kletskoppen
Chocolate cappuccino 5.00
Met chocoladesiroop en cacao poeder
Verwenkoffie 5.00
Met kaneelsiroop, slagroom en kaneelpoeder
SPECIAL COFFEE
Espresso Martini 8.75
Zijdezachte cocktail van 42 Below vodka en espressokoffie
Heerlijk bij uw nagerecht!
Irish coffee 7.25
Met Jameson Whiskey
French coffee 7.25
Met Grand Marnier
D.O.M. coffee 7.25
Met D.O.M. Benedictine
Spanish coffee 7.25
Met Tia Maria
Italian coffee 7.25
Met Amaretto
Koffie compleet 7.25
Met een schaaltje bonbons
VOORGERECHTEN
Gerookte zalmfilet met radijs en kruidensla 8.00
Kleine tomatensoep 4.50
Gedroogde ham met vers fruit 7.75
Kleine rundercarpaccio met rucola, truffelcrème en Parmezaanse kaas 8.00
HOOFDGERECHTEN
Fish & Chips 9.00
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus - snoeptomaatjes - komkommer
Biefstukje met frietjes 15.00
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Kipnuggets met frietjes 8.50
Appelmoes – mayonaise – ketchup - snoeptomaatjes – komkommer
Pasta Bolognese 9.50
Rucola - Parmezaanse kaas
Poffertjes 12 stuks 8.50
Poedersuiker - stroop - roomboter
Kroket of frikandel met frietjes 8.50
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer
Schnitzeltje met frietjes - mayonaise - remouladesaus - snoeptomaatjes - komkommer 13.00
DESSERT
Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 5.50
VOORGERECHT
Kippensoep
Boerengroenten - kippenborst
Of
Tomatensoep
Bosui – courgette
HOOFDGERECHT
Victoriabaars
Op de plancha gebakken filet – hollandaisesaus
Of
Schnitzel
Gepaneerde varkensfilet – gebrande citroen – remouladesaus
NAGERECHT
Aardbeienparfait
Aardbeienparfait – verse aardbeien – schuim van vanille
Of
Koffie / thee
Met bonbons
VOORGERECHT
IBERICO
Zacht gegaarde filet van Iberico - bundelzwammen - creme van zoete aardappel - groene asperge tips - gepofte quinoa
Of
ZALM
Huis gerookte zalm - bleekselderij - aardappel - zoetzure komkommer - saffraan mayonaise
HOOFDGERECHT
BUTCHERS TENDERLOIN
Longhaas - gerookte port saus - anijszwammen
Of
ZEEWOLF
Zeewolffilet van de plancha - hazelnoot- dashi beurre blanc
NAGERECHT
Kaas
Een selectie van 5 kazen van ‘Het Kaasatelier’ – noten-rozijnenbrood – honingraat
Meerprijs €3,-
Of
Zoet
Verrassing van de chef
Of
Sgroppino
Citroensorbet - wodka - prosecco
DINEREN MET EEN GROEP
Komt u met een grotere groep voor een diner bij Van der Valk? Dit kan zowel met een Live Cooking Diner of een (keuze)menu. De invulling stemmen wij graag van te voren persoonlijk met u af.
Bekijk hier de allergenenkaart
DINERTIJDEN
Maandag t/m zaterdag 17.00 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling)
Zon- en feestdagen 16.30 - 22.00 uur (21.30 uur laatste bestelling)
SFEERVOL DINER BIJ VAN DER VALK
We horen vaak dat onze gasten de sfeer in Restaurant Salt zo prettig vinden. De tafels staan ruim opgesteld en door de goede akoestiek hoort u weinig achtergrondgeluiden. Terwijl u geniet van de rust en de privacy tijdens uw diner in Zaltbommel, adviseren onze medewerkers u graag over de specials op de menukaart en de bijpassende wijnen.
IETS TE VIEREN?
Ook voor speciale gelegenheden wordt Restaurant Salt vaak bezocht. Onze tip: Reserveer een tafel in de wijnbar, een verhoogd gedeelte in het restaurant. Zo zit u privé met uw gezelschap terwijl u ook volop geniet van de gezelligheid en sfeer in het restaurant.