Eten & Drinken
Restaurant-Salt-Live-Cooking-Diner

Diner bij Van der Valk

Ons restaurant is weer geopend! Lees hier de maatregelen die wij hanteren.

Een overleg met een zakenrelatie, napraten over een vergadering of uitgebreid tafelen met vrienden of familie? Sluit uw dag af met een heerlijk en uitgebreid diner in Restaurant Salt, het restaurant van Hotel Zaltbommel. Geniet in de zomer op ons ruime terras.

Reserveer een tafel

DINERMOGELIJKHEDEN

Informeer onze receptie voor de tijdelijke dinermogelijkheden.

A la carte dinerkaart

À LA CARTE DINERKAART

Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.

VOORGERECHTEN VLEES

Vitello Tonato 14.25
Kalfsrosbief – tonijn crème – kruidensla – vinaigrette van mosterdzaad & cornichon

Eend 13.50
Gerookte eendenborst – bulgur – granaatappel – luchtige frambozen vinaigrette -  kruidensla

Carpaccio 13.25
Black Angus rund –  rucola –  truffelmayonaise – Parmezaanse kaas –  radijs
Supplement eendenleverkrullen 4.50

VOORGERECHTEN VIS

Paling 17.50
Brioche – kropsla – gerookte palingfilet – zure room – haringkaviaar – cresson

Tonijn tataki 14.50
Dun gesneden – twee bereidingen van avocado – citroenzeste – lotus chips – ponzu vinaigrette – gepofte wilde rijst

Schotse zalm 13.75
Duo van Schotse zalm – als tartaar & huis gerookt - crème fraîche – appel – salty fingers

SOEPEN

Kreeftensoep 10.50
Venkel – ravioli van kreeft – room van cognac & bieslook

Tomatensoep 6.75
Bosui – courgette

Kippensoep 6.75
Kippenborst – noedels – bosui

VEGETARISCHE VOORGERECHTEN

Burrata 13.50
Kropsla – burrata – aceto uitjes – croutons van zuurdesem – geroosterde tomaatjes – olijvenkruim

Geitenkaas 13.50
Mousse van gerookte geitenkaas – bospeen – appel – pecannoten – zoete aardappel

HOOFDGERECHTEN VLEES

Chateaubriand 29.50 p.p.
Mooiste stuk van de ossenhaas (450gr)  getrancheerd  bearnaisesaus & pepersaus. Dit gerecht serveren wij uitsluitend per 2 personen.

Runder ribeye 28.00
Grain fed ribeye van de grill – saus van rode wijn en truffel

Tournedos 27.50
Biefstuk van de haas  peper- of bearnaisesaus

Rendang van lam 24.50
Stoverij van lamsbout – kruidige bulgur – paksoi – anijszwammen

Tamme eend 22.50
Op de huid geroosterde eendenborst filet – compote van mango – saus van VOC specerijen

Iberico 21.50
Zacht gegaarde filet van het Iberico varken – saus van morieltjes en shiitake

Schnitzel 18.00
Gepaneerde varkensfilet  citroen  remouladesaus

HOOFDGERECHTEN VIS

Lady Sole 28.00
Twee in roomboter gebakken Noordzeetongentjes 220gr p/st – door u zelf te fileren –  gebrande citroen –  Hollandaisesaus – supplement gebakken Picasso 4.00

Zeebaars 22.50
Op de huid geroosterde zeebaarsfilet – compote van geroosterde tomaat – bearnaisesaus

Zalmfilet 22.50
Gebakken filet – beurre blanc – bitterbal van saffraanrisotto

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Noedels 19.50
Gebakken tofu –  gewokte groenten –  noedels –  anijszwammen –  teriyakisaus

Raviolli 19.50
Wilde spinazie – artisjok – compote van geroosterde tomaat – ravioli van spinazie en ricotta – gepofte tomaatjes – Hollandaisesaus

Groente curry (vegan) 19.50
Kruidige bulgur - paksoi - gegrilde courgette - zoete aardappel - kokos curry - broccoli

SENIORENGERECHTEN

Tournedos 17.75
Biefstuk van de haas –  peper-of bearnaisesaus

Schnitzel 14.50
Gepaneerde varkensfilet –  citroen –  remouladesuas

Lady Sole 17.75
Een in roomboter gebakken Noordzeetong 220 gram  –  door u zelf te fileren – Hollandaisesaus – gebrande citroen

NAGERECHTEN

Proeverij voor 2 19.50
Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie

Kaasplankje 11.25
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen - honing - rozijnenbrood

Dame blanche 8.75
Vanille-ijs - slagroom - gesuikerde nootjes - warme chocoladesaus

Aardbeientiramisu 8.75
Hollandse aardbeien - lavendelkoek - citroen cremeux - witte chocolade mascarpone room - sorbet van aardbeien 

Crème brûlée 8.75
Gebrande crème van sinaasappel & vanille - parfait van bergamot - krokant van specerijen

Rood fruit 8.75
Mousse van rood fruit - espuma van framboos - structuren van yoghurt

Kindermenu

VOORGERECHTEN

Gerookte zalmfilet met radijs en kruidensla 5.50

Kleine tomaten soep met ballen 3.75

Gedroogde ham met vers fruit 5.50

Kleine runder carpaccio met rucola, truffel crème en Parmezaanse kaas 6.00

HOOFDGERECHTEN

Fish & Chips 7.00
Kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus - snoeptomaatjes - komkommer

Biefstukje met frietjes 12.50
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

Kipnuggets met frietjes 7.00
Appelmoes – mayonaise – ketchup - snoeptomaatjes – komkommer

Pasta Bolognese 7.50
Rucola - Parmezaanse kaas 

Poffertjes 12 stuks 7.00
Poedersuiker - stroop - roomboter

Kroket of frikandel met frietjes 7.00
Appelmoes - mayonaise - ketchup - snoeptomaatjes - komkommer

DESSERT

Kinderijsje met een traktatie uit de grabbelton 4.25

Menu de Chef € 33.50

VOORGERECHTEN 

Schotse zalm
Tartaar van schote zalm - haring kaviaar - crème fraiche - salty fingers - citroenzeste - cresson
of
Pata Negra
Dun gesneden Iberico ham - burrata - tomatensalsa - zoete aardappel - aceto uitjes - kruidensla

HOOFDGERECHTEN

Visduo
Zeebaarsfilet op de huid gebakken - scampi - tom kha kai saus
of
Runder entrecôte
Entrecôte van de grill - rode wijn truffel saus - gegrilde groene asperge

NAGERECHTEN

Kaasplankje
Proeverij van binnen-en buitenlandse kazen - rozijnenbrood - schuim van honing
of
Zoet dessert
Zoete creatie van de chef

Toekanmenu € 28.00

VOORGERECHTEN

Kippensoep
Kippenborst –  noedels – bosui 
of
Tomatensoep
Bosui – courgette


HOOFDGERECHTEN

Victoria baars
Gebakken filet – hollandaisesaus
of
Black Angus steak
Rumpsteak – saus van rode wijn en truffel


NAGERECHTEN

Roodfruit
Mousse van rood fruit – vanille ijs –  crumble
of
Koffie/thee
Met bonbons

Live Cooking Diner € 33.50

Het Live Cooking Diner is vanaf september weer beschikbaar.

Elke zaterdagavond staat het Live Cooking Diner voor u klaar. In Van der Valk Hotel Zaltbommel is dit een ware belevenis! Wij zorgen ervoor dat u een heerlijke culinaire avond heeft die u zich nog lang herinnert!

INHOUD LIVE COOKING DINER

Bij binnenkomst begeleiden wij u naar uw tafel en serveren wij u een dagverse soep. Na deze soep bent u vrij om onbeperkt gebruik te maken van het buffet. Hier vindt u een ruim aanbod aan koude en warme gerechten die we à la minute voor u bereiden. Hierbij kunt u denken aan diverse warme vis- en vleesgerechten die u kunt begeleiden met diverse salades, groenten- en aardappelgarnituur. U beslist wat u wilt eten! 

Onze koks staan voor u klaar om uw gerecht à la minute voor u te bereiden. Zo is uw favoriete stukje vlees of vis van goede kwaliteit. Houd wel wat ruimte vrij voor het nagerecht. Naast de vele zoetigheden op het dessertbuffet serveren wij namelijk nog een lekker seizoensdessert aan tafel. 

Op het Live Cooking Dinerbuffet vindt u diverse dranken zoals koffie, thee en vruchtensappen. Deze mag u onbeperkt en op eigen gelegenheid gebruiken. Overige dranken bestelt u eenvoudig bij onze medewerkers. Bij de prijs zijn 2 drankjes uit het Hollands assortiment inbegrepen. Eventuele overige drankjes worden extra aan de rekening toegevoegd.

AANVANG

Het Live Cooking Diner is elke zaterdagavond. Reserveer uw tafel tussen 17.30 uur en 21.00 uur. 

PRIJZEN

Vanaf 12 jaar: € 33.50 incl. 2 drankjes
Van 4-11 jaar: € 19.50 incl. 2 drankjes
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

Dineren met een groep

DINEREN MET EEN GROEP

Komt u met een grotere groep voor een diner bij Van der Valk? Dit kan zowel met een Live Cooking Diner of een (keuze)menu. De invulling stemmen wij graag van te voren persoonlijk met u af.

Neem contact op

DINERTIJDEN 

Maandag t/m zaterdag 17.00 - 20.00 uur
Zon- en feestdagen 16.30 - 20.00 uur

SFEERVOL DINER BIJ VAN DER VALK

We horen vaak dat onze gasten de sfeer in Restaurant Salt zo prettig vinden. De tafels staan ruim opgesteld en door de goede akoestiek hoort u weinig achtergrondgeluiden. Terwijl u geniet van de rust en de privacy tijdens uw diner in Zaltbommel, adviseren onze medewerkers u graag over de specials op de menukaart en de bijpassende wijnen.

IETS TE VIEREN?

Ook voor speciale gelegenheden wordt Restaurant Salt vaak bezocht. Onze tip: Reserveer een tafel in de wijnbar, een verhoogd gedeelte in het restaurant. Zo zit u privé met uw gezelschap terwijl u ook volop geniet van de gezelligheid en sfeer in het restaurant.

Lees de feestelijke dinermogelijkheden