Eten & Drinken
Restaurant-Salt-Live-Cooking-Diner

Diner bij Van der Valk

Een overleg met een zakenrelatie, napraten over een vergadering of uitgebreid tafelen met vrienden of familie? Sluit uw dag af met een heerlijk en uitgebreid diner in Restaurant Salt, het restaurant van Hotel Zaltbommel. Geniet in de zomer op ons ruime terras.

Reserveer een tafel

DINERMOGELIJKHEDEN

Reserveer een tafel voor één van onderstaande opties:

Live Cooking Diner € 33.50

Elke zaterdagavond staat het Live Cooking Diner voor u klaar. In Van der Valk Hotel Zaltbommel is dit een ware belevenis! Wij zorgen ervoor dat u een heerlijke culinaire avond heeft die u zich nog lang herinnert!

INHOUD LIVE COOKING DINER

Bij binnenkomst begeleiden wij u naar uw tafel en serveren wij u een dagverse soep. Na deze soep bent u vrij om onbeperkt gebruik te maken van het buffet. Hier vindt u een ruim aanbod aan koude en warme gerechten die we à la minute voor u bereiden. Hierbij kunt u denken aan diverse warme vis- en vleesgerechten die u kunt begeleiden met diverse salades, groenten- en aardappelgarnituur. U beslist wat u wilt eten! 

Onze koks staan voor u klaar om uw gerecht à la minute voor u te bereiden. Zo is uw favoriete stukje vlees of vis van goede kwaliteit. Houd wel wat ruimte vrij voor het nagerecht. Naast de vele zoetigheden op het dessertbuffet serveren wij namelijk nog een lekker seizoensdessert aan tafel. 

Op het Live Cooking Dinerbuffet vindt u diverse dranken zoals koffie, thee en vruchtensappen. Deze mag u onbeperkt en op eigen gelegenheid gebruiken. Overige dranken bestelt u eenvoudig bij onze medewerkers. Bij de prijs zijn 2 drankjes uit het Hollands assortiment inbegrepen. Eventuele overige drankjes worden extra aan de rekening toegevoegd.

AANVANG

Het Live Cooking Diner is elke zaterdagavond. Reserveer uw tafel tussen 17.30 uur en 21.00 uur. 

PRIJZEN

Vanaf 12 jaar: € 33.50 incl. 2 drankjes
Van 4-11 jaar: € 19.50 incl. 2 drankjes
Van 0-3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

MAATREGELEN COVID-19

In verband met COVID-19 hanteren wij aangescherpte maatregelen. Hierdoor is de restaurant capaciteit beperkt. Om de veiligheid te garanderen, placeren wij de gasten in een gedeelte van het restaurant of in de nabijgelegen zaal Bommelerwaard 2. Deze zaal is een verlengstuk van het restaurant en wordt veelal gebruikt voor private dinner en borrels. Het doorgeven van een voorkeur is niet mogelijk. Wij hopen op uw begrip.

A la carte dinerkaart

À LA CARTE DINERKAART

Voor vragen over allergenen, raadpleeg onze allergenenkaart of vraag het ter plekke aan onze medewerkers.

VOORGERECHTEN VLEES

VITELLO TONNATO 13.00
Kalfsrosbief - kappertjes - tonijnmayonaise kruidensla - vinaigrette van mosterdzaad & cornichons

CARPACCIO 13.25
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs
Supplement eendenleverkrullen 4.00

PATA NEGRA 13.75
Dun gesneden Iberico ham - watermeloen - aubergine - crème van basilicum -
tomaat - crumble van Parmezaanse kaas

VOORGERECHTEN VIS

SCHOTSE ZALM 13.75
Huisgerookte zalm - avocado crème - krokant gebakken gamba - kruidensla - vinaigrette van venkel & komkommer

TONIJN 13.75
Tataki van tonijn - venere rijst - sojabonen zoetzuur van bospeen - crème van miso & gember - krokant van sesam

HOLLANDSE GARNALEN 14.00
Cocktail van Hollandse garnalen - kropsla - cocktailmayonaise - tomaat - komkommer - limoenappel

SOEPEN

GROENTENSOEP 6.75
Boerengroenten - groentebouillon

TOMATENSOEP 6.75
Bosui - courgette

TOM KA KAI 8.75
Oosterse kippensoep - kokos - bundelzwam - bosui - rijstnoedels - rode peper

VEGETARISCHE VOORGERECHTEN

FALAFEL SALADE 13.50
Huisgemaakte falafel - limoenmayonaise - hummus - kruidensla - jam van rode peper & tomaat

BURRATA 12.50
Kropsla - gepofte aubergine - tomaat - crumble van Parmezaan - olijven - crème van basilicum


HOOFDGERECHTEN VLEES

CHATEAUBRIAND 28.00 p.p.
Mooiste stuk van de ossenhaas - getrancheerd - Stroganoff & pepersaus
Dit gerecht serveren wij uitsluitend per 2 personen.

PICANHA 23.00
Op de plancha gebakken runderpicanha - Pico de Gallo

DUO VAN LAM 26.00
Rendang van de bout - lamsrack - saus van laos & zwarte look

SCHNITZEL 18.00
Gepaneerde varkensfilet - citroen - remouladesaus

KALF 23.50
Zacht gegaarde kalfsfilet - bitterbal van risotto, tomaat & mozzarella - saus van salie

TOURNEDOS 27.00
Biefstuk van de haas - peper- of Stroganoffsaus

SURF & TURF 22.50
Krokant buikspek - softshell krab - hoisin saus

HOOFDGERECHTEN VIS

PASTA SCAMPI 23.50
Zwarte pasta - gebakken scampi - gepofte tomaat - bosui - venkel - saus van schaaldieren

ZALM & DORADE 22.50
Duo van dorade filet & Schotse zalm filet - saus van saffraan

NOORDZEETONG 34.00
Op de graat gebakken - citroen - remouladesaus
Supplement gebakken Picasso 4.00

VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

GROENTELASAGNE 19.50
Gegrilde aubergine - courgette - wilde spinazie - saus van gepofte paprika & tomaat - Parmezaanse kaas - rucola

VEGANISTISCHE HOOFDGERECHTEN

GROENTECURRY 19.50
Curry gemaakt met kokosmelk - kikkererwten - courgette - broccoli - gepofte tomaat - wilde rijst

VEGAN BURGER 17.00
Gegrilde burger - biologisch brood - gegrilde courgette - uiencompote - slice van augurk - BBQ-saus

SENIORENGERECHTEN

TOURNEDOS 17.50
Biefstuk van de haas - peper-of Stroganoffsaus

SCHNITZEL 14.50
Gepaneerde varkensfilet - citroen - remouladesuas

ZALM 15.50
Gebakken zalm - saus van saffraan

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE 8.75
Vanille-ijs - slagroom - gesuikerde nootjes - warme chocoladesaus

PECHE MELBA 2.0 8.75
Panna cotta van amandel - perzik compote - ijs van perzik & prosecco - frambozenschuim - krokant van amandel

AARDBEIEN 8.75
Mousse van aardbeien & kwark - schuim van ijzerkruid - sorbet van aardbeien - gemarineerde aardbeien

CHEESECAKE 8.75
Huisgemaakte cheesecake - bastogne - roomijs van bosvruchten - bosvruchten compote - schuim van blauwe bes

DESSERT VAN DE DAG 8,75
Een wisselende creatie van de chef

PROEVERIJ VOOR 2 18.50
Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie

KAASPLANKJE 11.00
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen - honing - rozijnenbrood

Menu de Chef € 33.50

VOORGERECHT

Steak Tartaar
Tartaar van rund – luchtige piccalilly – zoetzuur van bloemkool – gerookte eidooier – crumble van brioche
of
Tonijn
Carpaccio van tonijn – salsa van tomaat & kappertjes – olijven – artisjok – kruidensla – knoflook croutons

HOOFDGERECHT

Saltimbocca
Kalfsfilet – salie – Parmaham – beurre noisette – gegrilde courgette – tomaat
of
Schol
Suprême van schol – paksoi – hollandaisesaus – bitterbal van risotto

NAGERECHT

Kaasplankje
Proeverij van binnen & buitenlandse kazen – rozijnenbrood – honingschuim
of
Verrassing van de chef
Een zoete creatie van onze chef

Toekanmenu € 28.00

VOORGERECHT
TOMATENSOEP
Bosui - courgette
Of
GROENTENSOEP
Boerengroenten - groenten bouillon

HOOFDGERECHTEN
SCHELVIS
Op de HUID gebakken filet - antiboise saus
Of
STEAK
Herreford biefstuk - pepersaus


NAGERECHT
NOUGATINE
Parfait van nougatine - bosvruchten - frambozenschuim
Of
KOFFIE / THEE
Met bonbons

Kindermenu

VOORGERECHTEN

Gerookte zalmfilet 5.50
radijs - kruidensla                                                             
Kleine tomatensoep 3.75
gehaktballetjes                                                                 
Gedroogde ham 5.50
vers fruit                                                                            
Kleine runder carpaccio 6.00
rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas                

HOOFDGERECHTEN

Fish & Chips 7.00
kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus -                       
snoeptomaatjes - komkommer
Kinderschnitzel van varkensvlees 9.50
frietjes - appelmoes - mayonaise –            
ketchup – snoeptomaatjes – komkommer
Biefstukje 12.50
frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup -                                      
snoeptomaatjes - komkommer
Kipnuggets 7.00
frietjes – appelmoes – mayonaise – ketchup -                                 
snoeptomaatjes – komkommer
Kroket of frikandel 7.00
frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup -                      
snoeptomaatjes - komkommer
Pasta Bolognese 7.50
rucola - Parmezaanse kaas                                                                
Poffertjes 12 stuks  7.00
poedersuiker - stroop - roomboter                                     

DESSERTS

Kinderijsje 4.25
met een traktatie uit de grabbelton      

Dineren met een groep

DINEREN MET EEN GROEP

Komt u met een grotere groep voor een diner bij Van der Valk? Dit kan zowel met een Live Cooking Diner of een (keuze)menu. De invulling stemmen wij graag van te voren persoonlijk met u af.

Neem contact op

DINERTIJDEN 

Maandag t/m zaterdag 17.00 - 22.00 uur
Zon- en feestdagen 16.30 - 22.00 uur 

SFEERVOL DINER BIJ VAN DER VALK

We horen vaak dat onze gasten de sfeer in Restaurant Salt zo prettig vinden. De tafels staan ruim opgesteld en door de goede akoestiek hoort u weinig achtergrondgeluiden. Terwijl u geniet van de rust en de privacy tijdens uw diner in Zaltbommel, adviseren onze medewerkers u graag over de specials op de menukaart en de bijpassende wijnen.

IETS TE VIEREN?

Ook voor speciale gelegenheden wordt Restaurant Salt vaak bezocht. Onze tip: Reserveer een tafel in de wijnbar, een verhoogd gedeelte in het restaurant. Zo zit u privé met uw gezelschap terwijl u ook volop geniet van de gezelligheid en sfeer in het restaurant.

Lees de feestelijke dinermogelijkheden

In verband met COVID-19 hanteren wij aangescherpte maatregelen.