Eten & Drinken

Stijlvol dineren aan de A2

Sluit uw dag af met een heerlijk en uitgebreid diner in ons Restaurant Salt aan de A2. Een overleg met een zakenrelatie, napraten over een vergadering of uitgebreid tafelen met vrienden of familie? U bent van harte welkom in ons sfeervolle Restaurant Salt. Onze producten bevatten heerlijke dagverse producten uit de streek en gerechten uit het seizoen. 

Geniet in de zomer op ons ruime terras grenzend aan de prachtig uitgestrekte vijver. 

Heeft u vragen over allergenen? Bekijk onze allergenenkaart.

Reserveer een tafel

Dinerkaart

Maandag-Vrijdag 17.00 - 22.00 uur
Zon- en feestdagen 16.30 - 22.00 uur 

VOORGERECHTEN

VLEES
GANZENLEVER 16.50
Huisgemaakte pastei van ganzenlever -brioche - macadamia nootjes - schuim van appel & noot - kweeperencompote
CARPACCIO 12.75
Black Angus rund - rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas - radijs
Supplement eendenleverkrullen 4.00

IBERICO 13.75
Dun gesneden Pata Negra ham - structuren van rode & gele biet - kruidensla - vinaigrette van bieten & truffel

VIS
SCHOTSE ZALM 13.75
Huisgerookte zalm - gemarineerde quinoa - limoenappel - sojabonen - kruidensla - avocadocrème

COQUILLE & BUIKSPEK 14.50
Op de plancha gebakken coquille - zacht gegaard buikspek - Vadouvan crème - pastinaak - kruidensla

KRAB & RIVIERKREEFT 14.75
Rivierkreeftstaartjes - snow krab - kruidensla - groene asperge - komkommer - limoenappel - mayonaise van schaaldieren

SOEPEN
BOSPADDENSTOELENSOEP 6.50

Bosui - bundelzwammen - truffelroom

TOMATENSOEP 6.50
Garnituur van soepballen - bosui

POMPOENSOEP 6.50
Bosui - kokos - pompoenblokjes

VEGETARISCH
CAESAR SALADE 11.00
Yoghurtdressing - avocadocrème - gekookt eitje - Parmezaanse kaas - groentechips
Met krokante kip 13.50
Met gebakken gamba’s 15.50

QUINOA 12.50
Salade van quinoa - groene asperge - avocado - feta - gepocheerd ei - Hollandaisesaus

HOOFDGERECHTEN

VLEES
CHATEAUBRIAND 27.50 p.p.
Mooiste stuk van de ossenhaas - getrancheerd - Stroganoff & pepersaus
Dit gerecht serveren wij uitsluitend per 2 personen.

SPEENBIG 19.50
Zacht gegaard en huisgerookte filet van speenvarken - romige witte bonen - saus van grove mosterd

ENTRECOTE 24.50
Op de plancha gebakken runderentrecote - jus van koriander & sjalotjes

SCHNITZEL 18.00
Gepaneerde varkensfilet - citroen - remouladesaus

GRILL BURGER 17.50
Black Angus burger van de grill - uienchutney - bacon - tomaat - Cheddar kaas - zwart brioche brood - ketchup

TOURNEDOS 26.50
Biefstuk van de haas - peper- of Stroganoffsaus

COQ AU VIN 19.50
Gestoofde kippendijen - zilveruitjes - champignon - rode wijn saus

TAMME EENDENBORST 22.50
Op de huid geroosterde eendenborstfilet - bitterbal van linzen & eendenpoot - saus van specerijen

VIS
PASTA ZEEVRUCHTEN 23.50
Pappardelle - rivierkreeft - scampi - vongole - mosselen - saus van schaaldieren

VIS DUO 23.50
Zalmforel - zeebaarsfilet - saus van citroengras & witte wijn

NOORDZEETONG 30.50
Op de graat gebakken - citroen - remouladesaus
Supplement gebakken Picasso 4.00

VEGETARISCH
TRUFFEL PAPPARDELLE 18.50

Pappardelle - bospaddenstoelen - groene asperge - rucola - romige truffelsaus

GROENTECURRY 18.50
Kruidige bulgur - romanesco - gegrilde courgette - kokoscurry - poftomaatjes

SENIORENGERECHTEN

VLEES
TOURNEDOS 17.50 
Biefstuk van de haas - peper-of Stroganoffsaus

SCHNITZEL 14.50
Gepaneerde varkensfilet - citroen - remouladesuas

VIS
ZALMFOREL 15.50
Op de huid gebakken - saus van citroengras & witte wijn

VEGETARISCH
GROENTECURRY 14.50
Kruidige bulgur - romanesco - gegrilde courgette - kokoscurry – poftomaatjes

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE 8.50
Vanille-ijs - slagroom - gesuikerde nootjes - warme chocoladesaus 

EXOTISCH FRUIT 8.50
Gebrande ananas - mousse van passievrucht & mango - schuim van exotisch fruit - lychee ijs - kokos makron - dressing van passievrucht 

TARTE TATIN 8.50
Warm appeltaartje - roomijs van kaneel -Zwitserse room 

NOTEN 8.50
Mousse van praliné - spongecake van pistache - crème van witte chocolade - ijs van pistache - crumble van pinda’s

BANAAN 8.50
Mousse van banaan - gebrande banaan - ijs van dulce de leche - karamelsaus

PROEVERIJ VOOR 2 18.50
Diverse lekkernijen uit onze eigen patisserie

KAASPLANKJE 11.00
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen - honing - rozijnenbrood

Live Cooking Diner € 33.50

Elke zaterdagavond het Live Cooking Diner voor u klaar. In Van der Valk Hotel Zaltbommel is dit een ware belevenis! Wij zorgen ervoor dat u een heerlijke culinaire avond heeft die u nog lang herinnert!

Inhoud Live Cooking Diner

Bij binnenkomst begeleiden wij u naar uw tafel en serveren wij u een dagverse soep. Na deze soep bent u vrij om onbeperkt gebruik te maken van het buffet. Hier vindt u een ruim aanbod aan koude en warme gerechten die we à la minute voor u bereiden. Hierbij kunt u denken aan diverse warme vis- en vleesgerechten die u kunt begeleiden met diverse salades, groenten- en aardappelgarnituur. U beslist wat u wilt eten! 

Onze koks staan voor u klaar om uw gerecht à la minute voor u te bereiden. Zo is uw favoriete stukje vlees of vis van goede kwaliteit. 

Houd wel wat ruimte vrij voor het nagerecht. Naast de vele zoetigheden op het dessertbuffet serveren wij namelijk nog een lekker seizoensdessert aan tafel. 

Op het Live Cooking Dinerbuffet vindt u diverse dranken zoals koffie, thee en vruchtensappen. Deze mag u onbeperkt en op eigen gelegenheid gebruiken. Overige dranken bestelt u eenvoudig bij onze medewerkers. Bij de prijs zijn 2 drankjes uit het Hollands assortiment inbegrepen. Eventuele overige drankjes worden extra aan de rekening toegevoegd.

Aanvang Live Cooking Diner

Het Live Cooking Diner is elke zaterdagavond beschikbaar. Reserveer uw tafel tussen 17.30 uur en 21.00 uur. 

Prijs Live Cooking Diner

Volwassenen: € 33.50 incl. 2 drankjes
4 t/m 11 jaar: € 19.50 incl. 2 drankjes
0 t/m 3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

Menu de Chef € 33.50

Dit maandmenu is van de maand november:

VOORGERECHT
Zalm
Tartaar van gemarineerde Schotse zalm – aardappelcrème – koolrabi – krokant van schorseneren – zure room – avruga kaviaar – kruidensla
Of
Ree
Huisgebraden ree rosbief – kweeperencompote – witlof – bundelzwammen – rucola – bietendressing

HOOFDGERECHT
Kabeljauw
Op de huid gebakken filet – bitterbal van truffelrisotto – bospaddenstoelensaus
Of
Hert
Hertenstoof & biefstuk van de bout – rodekool – specerijenjus – stoofpeer

NAGERECHT
Kaasplankje

Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen – rozijnenbrood – schuim van honing
Of
Zoet dessert
Verrassing van de chef

Toekanmenu € 27.50

VOORGERECHT
Bospaddenstoelensoep
Bundelzwammen - truffelroom - bosui
Of
Pompoensoep
Pompoenblokjes - kokos - bosui

HOOFDGERECHTEN
Vicoriabaars
Op de plancha gebakken filet - Hollandaisesaus
Of
Iberico
Zacht gegaarde varkensfilet - saus van grove mosterd

NAGERECHT
Chocolade
Mousse van melkchocolade - vanille ijs - crème anglaise
Of
Koffie / thee
Met bonbons

Dineren met een groep

Komt u met een grotere groep dineren? Dit kan zowel met een Live Cooking Diner of een (keuze)menu. De invulling van het menu stemmen wij graag persoonlijk met u af. De gerechten zijn altijd dagvers en seizoensgebonden, afgestemd op de huidige maand.

Neem contact op

Kindermenu

Voorgerechten

Gerookte zalmfilet 5.50
radijs - kruidensla                                                             
Kleine tomatensoep 3.75
gehaktballetjes                                                                 
Gedroogde ham 5.50
vers fruit                                                                            
Kleine runder carpaccio 6.00
rucola - truffelmayonaise - Parmezaanse kaas                

Hoofdgerechten

Fish & Chips 7.00
kibbeling met frietjes - mayonaise - remoulade saus -                       
snoeptomaatjes - komkommer
Kinderschnitzel van varkensvlees 9.50
frietjes - appelmoes - mayonaise –            
ketchup – snoeptomaatjes – komkommer
Biefstukje 12.50
frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup -                                      
snoeptomaatjes - komkommer
Kipnuggets 7.00
frietjes – appelmoes – mayonaise – ketchup -                                 
snoeptomaatjes – komkommer
Kroket of frikandel 7.00
frietjes - appelmoes - mayonaise - ketchup -                      
snoeptomaatjes - komkommer
Pasta Bolognese 7.50
rucola - Parmezaanse kaas                                                                
Poffertjes 12 stuks  7.00
poedersuiker - stroop - roomboter                                     

Dessert

Kinderijsje 4.25
met een traktatie uit de grabbelton