Wat te doen in Den Bosch?

Ontdek Bourgondisch Den Bosch tijdens uw verblijf in Hotel Zaltbommel-A2. Verken eeuwenoude steegjes, pittoreske straatjes en geniet van de gezelligheid in de bruisende binnenstad. Ontdek smaakvolle restaurants en gezellige kroegjes, zowel in bekende gebieden zoals Uilenburg, Korte Putstraat en Parade, als daarbuiten. Een onvergetelijk dagje uit!

ONZE TIPS VOOR EEN DAGJE DEN BOSCH
Onze collega’s vertellen u graag de lokale tips om ’s-Hertogenbosch te ontdekken:

  • Shop until you drop! Shop bij bekende ketens rondom de Markt of snuffel in hippe conceptstores op Fonteinstraat, Vughterstraat en Snellestraat.
  • Verken de stad per rondvaart over de Binnendieze en bewonder de oude huizen vanaf het water.
  • Maak een stadswandeling en ontdek verborgen plekjes zoals Schildersstraat en het Rozemarijnstraatje met uitzicht op de Binnendieze.
  • Bezoek diverse musea, van design tot Jeroen Bosch, en de Bossche highlights zoals de Sint-Janskathedraal en de Pettelaarse Schans.
  • Zoek de rust en natuur bij de IJzeren vrouw net buiten de binnenstad. U kunt er heerlijk zwemmen, wandelen en picknicken.
  • Tramkade: Deze voormalige diervoederfabriek is een culturele hotspot waar het nooit saai is. In de "kleine stad in de stad" vindt u o.a. dansfeestjes, lezingen, barcecues en festivals.

Houdt u een koffiestop? Bestel dan ook een Bossche Bol van Jan de Groot!

BEZOEK DEN BOSCH IN STIJL AFSLUITEN

Eindig uw bezoek aan Den Bosch in stijl bij het Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2. De hotelkamers zijn ingericht met luxe materialen waardoor u zich direct in een luxe vakantieoord waant. Terwijl u de volgende ochtend in alle rust wakker wordt staan de koks al met een grote glimlach voor u klaar om een heerlijk ontbijt te bereiden.

Bij Restaurant Salt wordt u ook nog eens enorm verrast, de menukaart biedt namelijk naast de échte Van der Valk klassiekers ook trendy (vegan) gerechten. Wist u dat wij nog steeds de vertrouwde appelmoes met kers serveren? Uiteraard in een nieuwe stijl met een knipoog naar de grootouders. Ondanks dat Restaurant Salt erg ruim opgezet is hangt er een knusse huiselijke sfeer. 

HOE KOMT U IN DEN BOSCH?

  • Eigen auto: In 15 minuten van het hotel naar het centrum! Volg de parkeerroute voor een plek middenin de stad. Langer dan 2 uur? Parkeer bij P+R transferium De Vliert en neem de pendelbus/leenfiets naar het centrum. Pendels gaan elke 10 minuten.
  • Fiets: Huur een fiets bij het hotel en bereik in slechts 40 minuten de stad. In de gratis fietsenstallingen in de binnenstad laat u uw fiets met een gerust hart achter. Vanaf het hotel zijn mooie fietsroutes beschikbaar.
  • Openbaar vervoer: Reis in 10 minuten van Zaltbommel Centraal naar Den Bosch.
  • Taxi: Geen zin om te bobben? Reserveer een taxi en laat u veilig thuisbrengen.

Meer informatie: www.denbosch.nl

Afstand van het hotel: 15 km