Efteling

Wilt u tijdens uw verblijf echt even helemaal weg zijn van het hedendaagse drukke leven? Kom sprookjesachtig genieten in de Efteling!

WERELD VOL WONDEREN
Tijdens alle jaargetijden is het genieten in de Wereld vol Wonderen. Van het magische sprookjesbos tot lekker griezelen in Villa Volta of toch liever uw fantasie tot leven laten komen in de Fata Morgana. Zowel ouders als kinderen komen oren en ogen tekort in dit grootste attractiepark van Nederland. Naast alle attracties zoals achtbanen, kunt u ook genieten van het theater, golfclub en de grote speeltuin voor de kleintjes.

HOE KOMT U BIJ DE EFTELING?
In slechts 30 minuten bent u al in de wereld vol wonderen! Vanaf het hotel is de Efteling het beste per auto, deelauto of taxi bereikbaar.

ENTREETICKETS
Koop voorafgaand aan uw bezoek een entreebewijs. Informatie over de toegangsprijzen vindt u op: toegansprijzen Efteling 

GROOTSTE THEMAPARK
De Efteling is het grootste themapark van de Benelux, kijkend naar bezoekersaantallen en oppervlakte. Qua aantallen bezoeken staat het park in het rijtje van grote concurrenten als Disneyland Parijs en Europa-Park in Duitsland. Het park heeft verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen, onder andere voor het “beste recreatiepark van Europa” en ooit is het zelfs onderscheiden als “beste pretpark ter wereld”!

ONTSTAAN VAN HET PARK
De Efteling vindt zijn ontstaan in 1933 met een sport- en wandelpark voor de buurtbewoners. Met uitbreidingen als een natuurpark (later Sprookjesbos), zwembad, speeltuin, roeivijver en theehuis groeide de Efteling al snel uit tot een populair dagje uit voor de omgeving. Door het toevoegen van attracties zoals achtbanen en entertainment is het park uitgegroeid tot een echte belevenis voor alle leeftijden. De kunstschilder en tekenaar Anton Pieck heeft een belangrijke rol gespeeld in de thematisering en het sprookjesachtige uiterlijk van het park.

Meer informatie: www.efteling.com
Afstand van het hotel: 37 km