Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch is een grote evenementenlocatie gelegen in het hartje van Noord-Brabant aan de rand van het centrum van ’s-Hertogenbosch. De locatie is gelegen nabij de A2, A59 en A65.

OVER BRABANTHALLEN
Brabanthallen organiseert jaarlijks zowel zakelijke als particuliere evenementen. Door de centrale ligging, de goede bereikbaarheid en de directe koppeling met de monumentale beurs- en congreslocatie 1931, leent Brabanthallen zich uitstekend voor publieksevenementen, beurzen en grootschalige bedrijfsevenementen. Bekende terugkerende evenementen zijn Indoor Brabant - The Dutch Masters, Margriet Winterfair, Masters of Hardcore en Love & Mariage Beurs.

OP 15 MINUTEN VAN HET HOTEL
Brengt u een bezoek aan Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en zoekt u voorafgaand of tijdens een hotelaccommodatie in de buurt? Overnacht dan in Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 op slechts 15 minuten afstand. Van der Valk Zaltbommel is eenvoudig bereikbaar dankzij de ligging van de Brabanthallen aan de noordelijke rand van het centrum. Vanaf Brabanthallen bent u in 5 minuten op de A2 en staat u daarna in slechts 10 minuten voor de ingang van het Valk-hotel in Zaltbommel. Zo blijft u in de buurt van de snelweg. Bovendien mijdt u de drukte van de stad. Dé ideale locatie om even tot rust te komen.

VOORKOM PARKEERDRUKTE
Onze tip: huur een Amber car. Zowel Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 als Brabanthallen beschikken over een Amber hub. U haalt uw huurauto dus eenvoudig op bij het hotel en zet deze weer neer bij de evenementenlocatie. Op deze manier betaalt u alleen voor de rit en het aantal kilometers.

Wilt u de parkeerdrukte voorkomen? Zet uw auto bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 en laat u met een taxi naar Brabanthallen rijden. U parkeert uw auto namelijk gratis op het parkeerterrein van het hotel. Dit terrein is uitgerust met laadpalen beschikbaar voor elektrische auto's en Tesla's. Het hotel hanteert vaste tarieven voor de taxirit. Zo bent u in 15 minuten van deur tot deur, zonder dat u zich druk hoeft te maken om het parkeren.

Meer informatie: www.brabanthallen.nl
Afstand van het hotel: 14 km